SKI.BG
     Събота, 20 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: tantus

Изпратено: 26-11-2010 20:31:18
Atomic Race SL Double Deck 2009/2010

Здравейте,

Днес си купих Atomic Race SL Double Deck 2009/2010 и се чудя дали не се изхвърлих малко. Знаех, че са сериозни ски, но исках да си купя нещо, в което да се развивам  години напред. Сега обаче чета разни коментари и се страхувам, че са прекалено сериозни ски и няма да мога да се оправя с тях.

По принцип съм доста напреднал (карам от няколко години по доста дни, миналия сезон направих 25 дни, например), но все пак не мога да кажа, че съм супер експерт - карам по всякакви писти, но на черни писти и бабуни техниката ми куца. Какво мислите?

Автор: plamen_red

Изпратено: 29-11-2010 21:14:22
da,bratle,sorry za cqlata taia glupava razpavi,prosto cjl jivot s tova se zanimavam i mi stana tupo,hubavi sa skite,siguren sam 4e 6e ti haresat mnogo:))))) 
Автор: frehley

Изпратено: 29-11-2010 19:34:08
Tantus, нали трябва да е забавно...:))) Не се впечатлявай толкова, важното е да се намираме на раздумка! Успех с новите ски! :))) 
Автор: tantus

Изпратено: 29-11-2010 19:26:03
Хора, благодаря ви на всички за съветите (добри и лоши). Само дето малко ми е неудобно, че с един мой въпрос предизвиках някакво странно надвикване.

Айде, стига сте се заяждали за глупости - лека вечер на всички. 
Автор: sicktirix

Изпратено: 29-11-2010 19:08:14
Леле,направо е невероятно.Ново потвърждение на тезата ми.За съжаление живея в махала из равнината където телевизионния сигнал  даже и от сателит е толкова смотан,че гледам телевизора през триизмерни очила с криви лещи.Та през тях видях  високи скиори да карат ски стигащи до пъпа им.А опита ми със ските е до каране на дядовите таборки от бъчва един-два дни по кишата в равното.Продължавайте да се "рекламирате",/ някой от вас /,но недейте заблуждава хората.
Автор: frehley

Изпратено: 29-11-2010 18:26:01
Обикновено след слалома, за снимката на подиума подават на състезателите по-дълги ски, за по-добра реклама. :)
Автор: vorwarts

Изпратено: 29-11-2010 18:06:57
Ех Сиктире, и ти ги говориш едни... Да те питам, гледал ли си на живо финал и награждаване на Световна купа алпийски ски? А по телевизията? Вчера видя ли как след финала на Мария бързо и лекинко и смениха ските с които да се снима на подиума.. същото е и при всички останали.. затова съветът ти е неуместен и се вписва в описанието ти за този форум, но с твоето участие :) 
Автор: sicktirix

Изпратено: 29-11-2010 17:33:56
Привет Тантус,честито за ските,да ги караш с кеф и безаварийно.Искам да ти споделя следното драги.Този форум е  едно от последните места,откъдето можеш да получиш кадърен съвет относно избора на ски специално.Все едно да лекуваш болен зъб по телефона.От много време следя какво се пише,само един път се включих с един малко ехиден коментар за Банско и Боровец,но сега направо се възмутих от нелепости.Просто в този форум се вихрят войнстващи некадърници и професионални злобари.Сигурен съм,че си достатъчно умен.В нета можеш да намериш много статии за ските,за производителите,качества и характеристики на различните модели,мнения, анализи и като ги съчетаеш с твоите впечатления от каране на различни видове ски,ще видиш,че съм прав за горе написаното.Ако счетеш,че не съм прав,просто ми тегли една майна.Вгледай се много внимателно в последната снимка на победителките от последния женски слалом,в статията на главната страница на сайта.Колкото и да става на въпрос за професионални състезатели,сигурен съм,че ще видиш това което трябва.Желая ти много здраве и много сняг.
Автор: plamen_red

Изпратено: 29-11-2010 14:17:49
mmmm, da,znam nqkoi ne6ta za skite,dosta hora se vru6tat v Bulgaria vsqka zima,za da karat ski sus mene:))))))))))sladur4o
Автор: plamen_red

Изпратено: 29-11-2010 14:05:29
hahaha,iskrenno me razsmiva6 be ne6tastnik:))))D,mnogo iskam da te vida kuf skior si be!!!!!!!!
Автор: vorwarts

Изпратено: 29-11-2010 13:35:40
Ех, тоз Червенчо, голям умник, брей, голям състезател брей, голям треньор... Къде ги тренираш аматьорите да си оправят техниката с дългите ски, че да ти пратя няколко за корекции.. като гледам колко си виртуозен с 6ците и 4ките..

То защото има акъли като червенчото, затова няма здрав български състезател, всичките са с коленни връзки на косъм... ама това е друга история...

Собственикът на темата да си кара ските с кеф и да си пази здравето, той ще си реши какво да прави по нататък, а другите да купуват ски с разум и след консултация, ако не знаят как или не са сигурни в избора.. 


2  3  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре