SKI.BG
     Сряда, 24 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Montoya

Изпратено: 05-08-2011 22:28:16
Скъсан менискус

Здравейте имам един въпрос към хората които са имали същия проблем като мен. Значи скъсах си менискуса и ми правиха операция в ВМА при Тони Георгиев.Въпросът ми е дали след интервенцията и след въстановяването ще имам някакъв проблем с коляното защото сега се навършват 2 месеца от операцията и чуствам че крака ми не е много стабилен и имам болки след натоварване . Благодаря предварително :))

Автор: carvirai

Изпратено: 07-09-2011 15:41:58
Brutas,то пич като дойде не пита,при мен да беше при спортуване да ме не е яд,а то фасулска шибана ситуация.Да сменя луминисцентна лампа и при слизане от стълбата с леко извъртане и усетих леко щрак и .....,добре дошъл в клубЪ.Клякаш,но неможеш да станеш,и най боли като слизаш по стълби.Менискуса е бял кахър,прохождаш на 2-рата седмица,дано да се не случва.Айде всичко добро.
Автор: brutas

Изпратено: 04-09-2011 22:49:24
Момчета, много съжалявам за травмите ви!
Дано се възстановите напълно!

Бихте ли споделили как ви се случи, за да не повтарят други грешките ви.

Интересуват ме начини за превенция на такива травми...
Автор: carvirai

Изпратено: 18-08-2011 19:17:18
Здравейте,намесвам се защото съм го бил тоо тупан.Щом Тони Георгиев ти го е махнал,значи всичко е направено,от тук нататък зависи само от теб,т.е въстановяването.НАКОЛЕНКИТЕ ГИ ЗАБРАВИ,а тия специализираните са с градусни шини и са за скъсани връзки,а не за менискус.Карането на колело му е майката.На мен ми предложиха да ми бият 6 инжекций,директно се бият в коляното/футболистите ги изправят по този начин/,въздържах се, не съм фен на иглите.Поразрових се и си реших проблема /този който имаш и ти,при натоварване има болка,особенно при вибрация,по неравни писти е голямо ОООХ /,а аз се оперирах декември и февруари вече пързалях,но усещах тъпата болка,въпреки че пиех Картилазин,Флексодон А. Май месец ме светнаха за едно американско лекарство,което вече го има и тук,HIDRAPLENISH. В него има голямо количество Хилиоронова киселина,а точно тя работи добре на коляното, за някяква течност в ставата /не съм д-р/. Голямата опаковка е 40лв..Първите 2 опаковки ги пих както пише по 2 на ден,а 3-та и 4-та по едно на ден и вече 3 год. НУЛА проблем. Даже сега от октомври профилактично преди зимата мисля да мушна една опаковка /60бр./.Човече на мен ми помогна много,ако имаш приятели Ортопеди посъветвай се,ако имаш съмнения.Успех и незабравяй колелото.

















Автор: Pleomaxbg

Изпратено: 06-08-2011 13:18:18
Пази го още поне месец... След това, ако започнеш да спортуваш активно винаги, ама винаги носи наколенка! Тя стабилизира коляното и шанса за проблеми е по-малък! Личният ми съвет, като човек имащ сериозни проблеми от тоя сорт, е да развиваш мускулатурата на краката доста сериозно... Така крака ще е стабилен и няма да се ''върти"... За да караш ски без притеснения трябва да си купиш специална наколенка, тя е като шина и ограничава неправилните движения на коляното и травмата е изключена... Потърси в нета!

Успешен сезон! :) И без травми!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре