SKI.BG
     Събота, 20 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: marin.64

Изпратено: 19-12-2011 17:45:30
Не на ски в Боровец

Явно,скъпи ми любители на зимните спортове, много хубаво не е на добре. Едва зарадвали се на хубавия нов сняг и чудесните кадри от работещите снежни оръдия в Боровец, получихме поредния звучен ценови шамар! След всички заслужени похвали и уважение за усилията и успешната политика на Бороспорт в последните няколко години,през които получихме чудесни условия за ски на разумна цена, новообявените цени за този сезон изглеждат стряскащи и неадекватни в сегашната трудна реалност. С голямо разочарование ви казвам,че губите един( със сигурност ще бъдат много повече) ваш голям ФЕН! Жалко и Бог с нас!

Автор: georgivt

Изпратено: 04-01-2012 09:32:40
Brutas, благодаря за информацията.
Автор: konsigljiere

Изпратено: 03-01-2012 21:24:25
ceni na karti su apsurdni i kak da e 19 vek, v avstria i francija ima 20 vrsti karti za vseki kak si iska da nameri paket, i mi ot srbija se otkazvame ot bg ski kororti i sega pri nas ima po hubavi paketi ot alpite
pri nas ima karta na 10 dena v sezon, da si karas kad iskas, i se kupuva na ski panair sa 30% namalenie. si mislam da takvi ceni nema da dokarat mnogo hora na borovec
na interesenti moze da predlagame i stara planina v srbija na mnogo niski ceni sa po malko pisti ali stava za karanje
http://hotelstaraplanina.com/  i blisko e
i ta godina na borovec ne raboti mrkudjik 3
i pak je loso po jastrebec 1, prosto ta rabota ne stava na 55 leva
Автор: brutas

Изпратено: 03-01-2012 16:18:47
Аз бях вчера (понеделник):
прекрасно време - слънчево и почти тихо; много народ - опашката на ястребец по едно време стигаше почти до тоалетната; Попангелов е най-добрата писта, Ястребец 3 също става. На Маркуджик 2 има изровени участъци.
Автор: georgivt

Изпратено: 03-01-2012 15:16:08
Колеги, Може ли малко актуална информация за опашките събота и неделя и условията в Боровец.
Автор: brutas

Изпратено: 01-01-2012 22:33:31
Колеги, наистина абсурдът е голям.
Държавата би трябвало да насърчава масовия спорт, особено при децата. Така хем ще имаме по-здрава нация, хем може и някое БГ име в световните ски да се появи.
Ама явно желанието само да се лапа е по-голямо.

Я кажете как продавате/купувате карти на Боровец без мутрите на Бороспорт да ви пречат (не че имат законово основание да контролират подобни лични взаимоотношения).
Автор: dinkata

Изпратено: 27-12-2011 18:29:15
Толкова пари за 1-2 обработени писти? По-добре да стана в шест и в 9.30 да съм спокойно на Банско, карам до 15 на далеч повече писти и в 18 най-късно съм си у дома. По-рядко, но по-качествено. Плюс 1 седмица Австрия през март, когато цените леко падат - тази ще ми е 3-та година подред там. И без това не обичам самоковски картофи. 
Автор: Bezil

Изпратено: 27-12-2011 15:34:49
здравейте, мисля, че бавната и методична гавра на един човек със ски спорта (както професионалния, така и любителския) в България най-после изглежда, че ще доведе до положителен резултат. За този един човек рабира се, а не за нас любителите на този спорт. Мисля, че всички знаем за кого става въпрос и няма смисъл да го назовавам. Името му е символ на всичко друго, но не и на "подкрепа на децата да карат ски" и разни други такива думи които изглеждат подигравка в устата му, както са подигравка и всички други неща които прави спрямо нас, а и държавата като цяло. Оказва се, че дори тя не може да го спре.
Аз съм не само любител на ските, но и детето ми тренира в отбор различен от Юлен и  Витоша Ски, и редовно нашия отбор, както и други отбори различни от споменатите вземат първите места. Как ни се отплаща споменатия човек ли - децата ни не могат да тренират на Витоша (миналата година им даваше да тренират на врати само от 7 до 9 сутринта), качи картата на треньорите, тази година затвори нарочно Витоша и сега трябва да плащаме луди пари за да тренират по други курорти и децата ни да пътуват допълнително през зимата.
Иначе високите цени на Боровец и затварянето на Витоша цели не само съответния човек да промени закона за горите и да започне да строи като обезумял на Витоша, а и да фалира другите ски клубове на Витоша. Той се опита да го направи по няколко други начина, но не успя, сега адвокатите му пробват по нов начин. Ами може и да успее - парите са в него, Федерацията я държи пак той, почти взе и Боровец, така, че скъпи ски любители, до когото и да се оплаквате смисъл няма - бъдещето на ските в БГ се определя от един човек, монопола е явен, само май не и на държавата.
Такива мазници са тези - и днес едно тяхно адвокатче се мазнеше по bTV и се обясняваше, ама на всички са ни вече ясни - пак казвам само не и на държавата.
Автор: skiman

Изпратено: 27-12-2011 11:02:43
Бях по празниците 3 пъти на ски в Боровец. Това, което ми направи впечатление е липсата на хора. Не само българи, ами и чужденци. Такова нещо за пръв път виждам.
И накрая по обяд, предлагането на карти беше по-голямо от търсенето.
Аз с Боровец приключих за този сезон. Събраните пари ще инвестирам в Македония и Словения. 
Автор: vells

Изпратено: 22-12-2011 23:18:30
Mili hora towa e ABSURDISTANIA!!!!
Автор: Dunbar

Изпратено: 22-12-2011 16:58:01
Не искам да защитавам никой от българските курорти - винаги досега съм ги критикувал, но искам да ви съобщя че цените в Австрия също са в посока нагоре в сравнение с минали години. Така че не критикувайте толкова ценовата политика на нашите курорти. Пък и съм сигурен че Боровец ще се усетят бързо и ще върнат старото положение поне за Ястребец.
Много ме е яд не на цените, а на лошото качество в заведенията. Все пак 1 чай като струва 2-3 лева и отгоре да е чай като хората. И поне 1 чиста тоалетна да има бе мама му стара. Опашките няма да коментирам. И това са неща които не изискват пари - изисква се елементарна организация и малко култура


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре