SKI.BG
     Четвъртък, 25 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: frehley

Изпратено: 09-01-2012 12:24:54
БОРОВЕЦ през 21 век!...

Този уикенд (07 и 08 януари 2012) беше голяма "забава" на Боровец! За пореден път се получи т.н. Българска работа... Който иска може да коментира. 

Автор: skiman

Изпратено: 12-01-2012 14:20:47
А в кой БГ курорт обслужват клиентите си адекватно? Може би чакането на Банско по 3 часа за кабина е мит? И благо се  премълчава?
Нищо му нямаше на времето. Проблема беше другаде. И пак в кофти генетичния материал на българина се крие. 
Автор: frehley

Изпратено: 10-01-2012 14:55:09
Здравей, колега Миро!
Аз лично за себе си нямам проблем. Тъй като имам възможност да си разполагам с времето, карам ски основно през седмицата. Ако не в събота, ще отида в сряда примерно и не непременно на Боровец. Съботното посещение на Боровец беше основно заради няколко мои приятели, които имаха голямо желание да покарат малко, защото някои от тях въобще няма да имат възможност до края на месеца да се качат на ски по различни причини. Виж, ако работеше Витоша щеше да е по-друго. Поне не сме от тия, дето изгоряха с картите.
Относно Боровец и ЧЕЗ - това са си техни отношения, а скиорите са клиенти на Бороспорт!
Относно изцепките на Бороспорт - мога да ти изредя дълъг списък с такива, случили се в далеч по-спокойни и слънчеви дни! Така че - здраве да е. И както казах - за себе си винаги намирам най-добрия начин са каране на ски, но за другите хора ме е яд.
А за Бороспорт...както за всичко друго в България!

Поздрави и да се радваме на снега! :)
Автор: miro253

Изпратено: 10-01-2012 13:34:33
Ами колега, съдейки от последния ти пост наистина си личи, че много си разочарован. За Бороспорт няма какво да коментираме - имат още мноооого да учат как се обслужват клиенти и това да върнат парите на някого си е направо срамна дума за тях. Но аз смятам, че не могат да бъдат оплюти за това, че скиорите са решили да отидат на ски в неподходящо време. По БТВ предупредиха да се предприемат пътувания само ако се налага, а в емисията за времето казаха, че има много сняг, но все още не е подходящо за ски. Също така смятам, че Бороспорт не са виновни за аварийте на ЧЕЗ, а що за човек трябва да си като познаваш Бороспорт да отидеш и да си купиш карта без да работят съораженията. Пиша това не да се заяждам, а с желание да бъдем по-обективни, защото наистина на Бороспорт трябва да им се набие канчето и да започнат да стопанисват най-хубавия ни /поне според мен/ курорт за ски.
Желая ви здраве и дълги, обработени, спокойни бели писти! 
Автор: frehley

Изпратено: 09-01-2012 19:20:56
Благодаря за обяснението! Прав си за всичко това, но не забравяй, че все пак повечето хора са на работа през седмицата, отделно имат и семейни ангажиманти с деца, родители и т.н и всичко това изисква организация, която в много случаи касае и околните хора. Кога да покарат хората, освен в събота и неделя? А да не говорим, че беше и края на ваканцията на учениците! А при положение и че трябва да се пътува повечето хора се комбинират с по няколко човека с автомобил. Е как всичко това да стане веднага и на момента? Обикновено уговорката е от 2-3 дни по-рано. Ясно е, че хиляди скиори няма как да бъдат контролирани и затова тук отговорността на туроператора (в случая Бороспорт) е изключително голяма! Просто трябваше адекватна реакция и нищо повече! Трябваше някой техен началник да излезе с официално обръщение по телевизия, интернет или каквото има там още и да каже: имаме проблем с тока, има много сняг, организацията е затруднена, съоръженията няма да работят, моля скиорите да не тръгват към курорта. Толкова ли беше трудно? И нямаше да настане този хаос. Ама нейсе...
А, и да не продават карти, след като съоръженията са спрени! Това вече е брутално!
 
Автор: jas

Изпратено: 09-01-2012 18:17:44
"Мазохизмът" при потребителите на ски услугите в Боровец се явява в настойчивото им желание да покарат ски при лошо време на пистите стопанисвани от неподготвен оператор. За организацията на последния е известно от години, че процедира/непроцедира по разисквания в гневните коментари начин. "Мазохизмът" на лифт оператора се изявява в правенето на опити да се предстви добре пред клиентите, но поради липса на адекватни решения или достатъчно инвестиции търпи критики и от там загуби. Затова е "забавно", случаят не е първи и според мен няма да е и последен, каквото и да означава това. 
Автор: frehley

Изпратено: 09-01-2012 16:49:53
jas, извинявай, просто не мога да схвана какво точно искаш да кажеш?...
Автор: jas

Изпратено: 09-01-2012 16:37:11
Случаят е поредната форма на странен "мазохизъм" и от двете участващи страни. Действително в България е доста "забавно".
Автор: frehley

Изпратено: 09-01-2012 16:16:49
Ето за какво иде реч:
https://www.facebook.com/myborovets

(това е официалната ФБ страница, която се отваря чрез сайта на Бороспорт)
 
Автор: jas

Изпратено: 09-01-2012 15:44:19
Добре е очевидец, като теб, да опише случая, за да се помни и не се забравя, и дано това повлияе на "пазара"! Следейки прогнозата за времето, аз лично предчуваствах ситуацията и в коментара към времето на Боровец предупредихме, че е възможно да има "изненади". "У нас" винаги трябва да имаме едно на ум!
Автор: frehley

Изпратено: 09-01-2012 15:22:50
Прав си, jas. Лошото е, че живота ни минава в тия глупости.
Относно Боровец - в събота просто трябваше да се вземе адекватно решение, нищо повече. И то беше да се затвори ски-зоната за тези два дни и да се върнат парите на хората закупили карти. С три думи се охрактеризира ситуацията: алчност, некомпетентност и безхаберие! Това е. Не им е за пръв път на Бороспорт. Да се бяха извинили поне... 


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре