SKI.BG
     Събота, 20 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: jas

Изпратено: 29-03-2002 23:01:50
Xtrem ski Олимпийски спорт !

Одобрявате ли Extrem Ski`te да стане Олимпийски спорт ?

Автор: jas

Изпратено: 13-05-2002 18:32:27

Важно е повече Булгари да разберат, какво означава Олимпизъм, независимо какви са, мутрагени или свестни човеци ! нещо като религията, Ски животът е преди всичко съобразяване, със самия себе си и с другите ! ако научим невежите, всичко в СКИте ще стане по-хубаво  :)
Автор: niki

Изпратено: 13-05-2002 06:27:16
Еми точно за това ми беше мисълтта:прекалено много малко са хората в БГ които ги е еня за ски спорта(без значение от формата му на практикуване).Виждал съм мутри които се качват с джипа си до пистата,свалят от багажника последен модел ски Атомик за по2000 лв. качва се на тях,обажда се на някой по-GSM-а си на някого ,сваля ските ,качва се на джипа и си заминава.И този човек нарича себе си СКИОР.А стига бе.
Автор: jas

Изпратено: 10-05-2002 13:38:21
Така, така, повече връзки, повече възможности !!! Ако още малко се поогледаме ще видим, че не сме толкова малко > freeriders, racer competitors & etc. skiers ! Знаете > ПЛАНИНАТА сближава ! на СНЕГА се вижда кой кой е ! нима това не е ОЛИМПИЗЪМ !!!?
Автор: niki

Изпратено: 10-05-2002 11:22:17
Здрасти Багер.Като при теб:-)) -бачкане.А ,че се сазвиваме-спор няма!Лошото е ,че нама повече такива като нас.
Автор: Bagera

Изпратено: 10-05-2002 09:52:41
Ники здрасти , как е при теб ?
Ако сред Вас има човек с големи връзки или пък разполага с бая пари- да се захваща със ски спорт.Ние сме любители freeriders.И въпреки всичко , ВАЖНОТО Е ЧЕ СЕ РАЗВИВАМЕ И СЪЗДАВАМЕ КОНТАКТИ С ЧУЖДИ СЪСТЕЗАТЕЛИ И Х СКИОРИ
Автор: jas

Изпратено: 08-05-2002 19:08:08
Yes, ето един достоен човек (niki), който да каже истината право в очите !!!
Логично е извървеният път и от други СКИ дисциплини през годините да се измине и от Xskiте.  Алпийската СКИ комбинация включваща спускане и слалом става ОЛИМПИЙСКА дисциплина едва 1936 година на игрите в Гармиш, а зимни Олимпиади се провеждат от 1924 година !!! Така, че optimisme има :)
Автор: niki

Изпратено: 07-05-2002 13:29:27
Аз съм член на БАССЕС-Българска асоциация ски свободен и екстремен стил(www.befsa.com).Смятам ,че е редно да станат олимпииски спорт екстремните ски но не знам по какви критерии ще се оценяват състезателите.Ето например IFSA(международната фрииски асоциация) има ясни правила и точки по които да се оценява всеки състезател индивидуално,но както знаем във МОК какви са "кратуни" може да измислят и нещо ново.Как например можеше да направят халф-пайпа за сноуборд олимпииски спорт а същата дисциплина със ските да не е?А тя е не по-малко атрактивна.
Автор: jas

Изпратено: 27-04-2002 09:50:46
Xtreme skiing spored obshtata predstava e predimno karane off piste po nakloni s izrazena lavinoopasnost, kamanak, darveta i vsyakakvi drugi neravnosti v koito opredeleno moje da si shcupish glavata !!!
Автор: malcho

Изпратено: 23-04-2002 07:01:32
Kakwo razbiash po d termina exterme skiing?


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре