SKI.BG
     Сряда, 24 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: vmar

Изпратено: 18-11-2012 22:27:23
Предложение за курорт 2012 edition :)

Здравейте! Преди две години постнах една тема ето тук относно предложения за някое малко ски курортче. Две години по-късно отново търся подобно място за 3-4 дневна почивка с приятелката ми. На кратко ще ви споделя какво се случи последните два пъти. През 2010та отидохме в Беклемето и ,макар да имаше достатъчно сняг за каране само първия ден, беше една от най-незабравимите ни почивки. Разходихме сме из Троян и манастира, а хотелчето (Беклемето) беше невероятно.

През 2011та бяхме в Чепеларе. Определено ски условията са много по-добри от тези в Беклемето. Отскочихме и до Пампорово, но някак атмосферата не беше толкова уютна, както в Беклемето и Троян. Хотелът (Борика) беше на супер ниво.

С други думи, една спонтанна идея за изненада се превърна в любима традиция и сега търся ново място, където да отдъхнем. За сега съм се спрял на хижа „Осогово“ заради добрите цени и отзиви. Единственото, което ме спира до известна степен е, че все пак е хижа и няма удобствата като зали, сауни и прочее. Не е кой знае каква загуба, но бихме оценили подобни услуги за вечерта след цял ден каране. Имате ли предложения за подобни хотели, където цената да варира около тази на Беклемето, Чепеларе и Осогово – 300-350лв за двама с храна за 4 нощувки и, разбира се, условията за ски да са прилични? Освен това около х. Осогово има ли какво да се разгледа в случай, че времето не става за ски?

Благодаря!

Автор: gothic

Изпратено: 27-11-2012 18:30:31
Бодрост е едно страхотно,красиво и спокойно място,пистата е добра с изключение на 20 метров участък където колкото и сняг да има винаги е отвято и камъняка стърчи,20 лева на ден лифт карта през седмицата си е оферта и не се редиш с часове като на банско.
Автор: frehley

Изпратено: 22-11-2012 17:19:23
Да добавим и Кулиното (на Предела).
Автор: cdmb

Изпратено: 21-11-2012 17:25:01
Здравейте,
Аз лично бих Ви припоръчал Узана,ходил съм лично и мога да Ви споделя ,че е малко по добре от Беклемето, като условия за ски а и хотел "Импулс" е доста добър .
Автор: vandu

Изпратено: 21-11-2012 15:57:17
izvinqvam se 4e pi6a na latinica, no nqmam v rabotata kirilica.
Setih se za edin kurort do Blagoev Grad - Bodrost. Pistata e s kabinkov lift, i hotelite sa do saata pista.
Eto link v kojto moje da pro4etete malko po-podrobno, a i ima dosta drugi pisti iz Bylgariq
http://sbss.bg/kurorti.php?ID=10&t=kurort
Автор: jas

Изпратено: 21-11-2012 10:36:26
Ако не те смущава цената, "Планината" на Рибарица ще Ви удовлетвори напълно. Само да няма някоя сватба или фирмено парти :)
През седмицата имат намаления.
Грийн вилидж също става. Относно хотелите и къщите за гости, Рибарица е класи над състоянието на легловата база в Осогово и Мальовица. Пистата е на няколко минути пеша, а гледката е уникална. Кара се на няколко сантиметра сняг, дори и на трева, скоро ще Ви покажем как :) Тетевен е наблизо.   
Автор: vmar

Изпратено: 20-11-2012 18:48:01
Всъщност току-що се порових за хотел Мальовица и ми прилоша. Имате ли други идеи за хотел в Мальовица или околността. Ние сме студенти и предполагам ще сме без кола, тоест пътуване от по 5-10км на ден до пистите не е препоръчително. :)
Автор: vmar

Изпратено: 20-11-2012 18:32:06
Ясно, благодаря. Погледнах хотел "Планината" в Рибарица и хотел "Мальовица", тъй че вече имам от какво да избирам. За сега Мальовица предлагат най-изгодни условия (цена/услуги), но след тях са Три Буки. Имате ли някакви впечатления от тези места, защото искам утре да потвърдя на някой хотел? Къде пистите са най-добри и къде условията в хотела? Поздрави!
Автор: jas

Изпратено: 20-11-2012 16:05:02
Истината е, че на Осогово човек не трябва да е придирчив, иначе винаги ще намери нещо което да не му хареса. Преценете сами и опитайте, противоречивите мнения не винаги са оправдани. Зависи от Вас самите, като компания и желание да се забавлявате на ново място. Успех!
Автор: vmar

Изпратено: 20-11-2012 15:36:20
Здравей, Jas, погледнах хотела "Три Буки" и мисля, че е страхотен вариант. Притеснява ме само, че имаше доста противоречиви ревюта в интернет. Хората се оплакват от недостатъчно отопление и затворени сауна и парна баня. Бил/а си там и можеш ли да дадеш обективно и актуално мнения за условията? :)

Сега ще погледна и Рибарица.
Автор: jas

Изпратено: 20-11-2012 11:00:59
Здравейте vandu,
На Осогово, освен х.Осогово в близост до нея има обособен хотел "Три буки". Той разполага със собствена малка писта и влек. Забележителностите в околността са връх Руен и околните баири, но имайте предвид, че билото на планината попада в гранична зона и се контролира от Гранична полиция. Иначе за нощен живот на разположение е известния Кюстендил :)

Препоръчвам да обърнете внимание на Рибарица в Стара планина, мястото е уникално и напомня на някои части в ниските Алпи и чешките планини. Пистата е фантастично затревена и дори при 10 см сняг е готова за каране! Места за настаняване и всякакви SPA глезотии има достатъчно. Успех! 


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре