SKI.BG
     Вторник, 16 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: bigs5s

Изпратено: 15-02-2013 18:14:48
Ски на Беклемето 14.02-18.02

Има ли някой от форума тук на Беклемето сега?

Автор: bigs5s

Изпратено: 18-02-2013 22:20:54
В сайта на хотел Сима ги има цените- 5лв е карта за всички влекове за деца/ученици (аз съм на 16 и минах с детска но мисля че не е казано точно  дали е за ученици или..) картата за възрастни е 15лв отново за всички влекове. Снегът вмомента е малко.. може би 20-30см.. Пистата пред хотел сима , тази в гората и половината от голямата писта имат доста изкуствен сняг, но естествения сняг е малко.. като гледам прогнозите в четвъртък, петък дават по-топло време и ако завали дъжд (каквито са и прогнозите) нищо няма да  остане от голямата писта..(говоря главно за нея, защото тази преди хотел сима е малка и е пълна със ски учители и учащи се.. тази в гората е средна и на някои им идва стръмна и трудна..) До хотел Вия Траяна има склон за шейни и съвсем начинаещи скиори, на който постоянно има хора. Места за снимки колкото искаш.. Иначе има 3 камери от пистите на сайта на  хотел сима (втора и трета камера могат да се отворят само с internet explorer) на които  се виждат пистите..
Автор: bobsn

Изпратено: 18-02-2013 17:05:13
Аз мислех да пускам запитване за точно тези хотели на Беклемето, но ето че има готова тема. С моето семейство смятаме да направим 4-5 до 7 дни от следващата седмица, та в тази връзка да попитам с оглед времето дали снежната покривка е добра, а като изключим ските, то има ли какво друго да се прави или разгледа наоколо. Само аз и сина ми на 10 г. караме ски, щерката е на 4 и за сега е със шейна, а майка й освен за впрегатна на шейната е доста запалена любител-фотограф, та за тях се кахъря дали ще им се запълни деня или ще умрат от скука или в гледане на филми на таблета. Освен това дайте малко инфо за влек-картите: цени, раб.време на съоръженията и дали с една карта се минава през всички влекове. И още нещо: дали се поддържа добре пътя да самите писти и дали се паркира близо до тях? Аз лично си мисля за хотел Сима, който не е фаворитът на жена ми( тя предпочита от снимки и бла-бла приказки Вила Траяна), но пък е направо на обръщалото на влека , както виждам. Освен легло и храна, ако има и сауна то друго не ми трябва...
Автор: jas

Изпратено: 17-02-2013 21:36:14
Супер описание! Благодаря Владко! Включих те в конкурса "България ски репортаж".

Интересно е, дали има наченки на някакви уреди за фрийстайл на Беклемето, скокове и т.н. ? Оградата на малката писта не я броиме :) 
Автор: bigs5s

Изпратено: 17-02-2013 21:32:18
Забравих за заниманията освен ските.. Във Вия траяна има фитнес, тенис на маса. Май няма нищо друго.. Има писта за биатлон на близо но в никой от ски-гардеробите няма писалки и не знам въобще дали е позволено карането на пистата..
Автор: bigs5s

Изпратено: 17-02-2013 21:29:07
Вчера и днес работиха трите писти. За тези които не са запознати- малката пред хотел Сима, голямата писта и тази в гората, която е най-трудна. Вчера имаше слалом за деца и голямата писта беше добре обработена и времето беше страхотно до обяд- много слънце, музика, доста хора... Пистата в гората също е добре обработена. Тази пред хотела има 2 участъка доста заледени в средата.. Иначе няма оголвания на нито една от пистите. За хотелите- аз съм бил  и на трите- Сима (най-близо до пистите), Хотел Беклемето и хотел Вия Траяна (сега съм в този за втора поредна година). Сима и Вия Траяна са долу горе на едно ниво откъм стаи, цени и т.н. Беклемето е малко по-евтин. Доволен съм и от трите. Между голямата и малката писта има една вила- Монтемно се казва, която също изглежда добре и е нова. Днес беше много мъгливо и към 15ч карането беше почти невъзможно... От осем години идваме тука с родителите ми. Единственото, което не се е променило с годините е това че на всеки час влека на някоя от пистите трябва да се развали и най-често да се сменя колело.. 
Автор: jas

Изпратено: 17-02-2013 09:26:30
bigs5s, как са пистите там сега ?
Ще бъде полезно да дадеш отзиви за хотелската база и заниманията освен ските. Приятно каране на Беклемето!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре