SKI.BG
     Четвъртък, 28 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: tantus

Изпратено: 19-12-2013 12:02:07
Ужасното управление на Банско

Аз като ви казвам, че си струва да се вдига шум и да се борим - ето вижте каква статия излезна в най-четеното английско списание за ски. Това се случи заради недоволството по форуми и ФБ страници. А когато чуждите медии започнат да обръщат внимание на тези проблеми, Банско наистина ще ги заболи.

Статия за Банско In the snow

Нещо май не работи линка, затова copy-paste от тук:

http://www.inthesnow.com/resorts/bansko-decision-sell-season-passes-proves-unpopular/

Автор: vells

Изпратено: 29-12-2013 19:27:04
Австрия ви очаква!По-добре 1 седмица там ,отколкото 2м. в Абсурдистан!
Автор: jorkata

Изпратено: 27-12-2013 10:45:06
Честита коледа на всички!!! С пожелание за по снежна година ;-)....
Това е една от малкото причини тази година да бойкотираме Банско, тази година сме решили да караме на пампорово(Не че и там  цвете) ама поне ще спестим висенето и изнервящата обстановка на кабинката. За градчето да не говорим, както вече съм споменавал превърнало се е в клоака...
Автор: jas

Изпратено: 26-12-2013 14:35:10
quentin ме предизвиква :)

Аз мога да изкажа мнение само, като наблюдател. Определено положението с ценовата политика на ски зона Банско е противоречиво. От една страна лифт оператора иска да печели, от друга да пести, от трета да се развива и като резултат се получава смесица от действия и решения, които предизвикват недоволство. Защо, вече могократно е дискутирано.

Аз мисля, че в ненормалната българско-банска обстановка в която се развива този "бизнес", подобни противоречия в цените са напълно закономерни. Излиза, че оператор и някои клиенти правят постоянни опити взимно да се "цакат", което довежда до нарастващо отвращение в потребителите, които са добросъвестни. Последните имат право и не би трябвало да страдат, заради някакви "проблеми" на оператора.

И преди съм казвал, че проблемите на курорта Банско тепърва ще ескалират, с или без втора кабина, нови писти и лифтове. Злото на презастрояването и "сезонния" трудов пазар е пуснато от бутилката и това е пагубно за цялата икономика на региона и България като цяло. 
Автор: quentin

Изпратено: 23-12-2013 16:00:36
Истинска малоумщина е, ама като има кой да плаща и да виси на кабинка по 90 мин....така ще е.
Аз лично също ходя и този сезон ще ходя да карам на Банско, защото другаде в БГ не мога да си набавя това удоволствие, но тая Тюленска наглост...
А за намаленията на картите за няколко дена и седмица...То смех, смех, ама това е такъв резил, че аз ако бях в ръководството на Тюлен щях да се срамувам от този ценоразпис! 100 % държат рекорда за "най - малък % намаление на 6 дневна ски карта в Света!
Сега е време jas, vladi или който друг ник там ползват да изкажат ... другата гледна точка на ситуацията! :) 
Автор: frehley

Изпратено: 21-12-2013 11:05:09
Къде е логиката?!
1 ден - 58 лв
2 дни - 112 лв  (112 : 2 = 56 лв на ден)
3 дни - 170 лв  (170 : 3 = 56.6 лв)
4 дни - 224 лв  (224 : 4 = 56 лв)
5 дни - 280 лв  (280 : 5 = 56 лв)
6 дни - 340 лв  (340 : 6 = 56.6 лв)
...
Излиза така, че с 6-дневна карта спестявате точно...8.40 лв (т.е. по 1.40 лв на ден)!...

Да не говорим за "космическата" разлика от 10 лв между дневната и полудневната карта... 
Автор: ivailo2

Изпратено: 20-12-2013 20:20:22
поредната българска идиотщина,както и цялата държава,ние самите сме си виновни, българина трябва да си промени манталитета,и начина на мислене.малко са хората които дават ,без да мислят за взимане
Автор: tantus

Изпратено: 20-12-2013 12:38:22
Целта на моята тема е да се покаже, че има начини за борба със ситуацията - трябва просто да се атакува Банско по всички фронтове и най-вече да се търси вниманието на чуждите медии и клиенти. Англичаните със закупени имоти в Банско най-после се събудиха и са бесни на курорта. Това, в комбинация със статии в английски и други чужди медии, ще накара Банско да се позамисли за дългосрочните последствия от взетите решения.

Досега някак си беше лесно да се игнорират проблемите, понеже недоволството идваше главно от български клиенти, но сега нещата започват да се променият
Автор: gothic

Изпратено: 19-12-2013 19:22:18
Живея на 30км от НАЕБАНСКО и вместо хората като мен да карат цял сезон на нормална цена за сезонна ски карта,те ти лепват с 50 лева по скъпа от миналата година и то само за 40 дни.Дори и сезонна да беше няма да ги дам 1500 кинта сутрин да се бутам на великата кабинка незнам колко си време и постоянно да ми натякват в главата как НАЕБАНСКО бил най добрия курорт на балканите с всичките си 75км перфектни писти.Тия от юлен си мислят,че ние ядем доматите с листята.Няма да изреждам колко струват картите в алпите и какви са условията там,айде да ви пикам на курортчето!
Автор: sicktirix

Изпратено: 19-12-2013 14:21:15
Коментара на статията от Ани Янева е верен и точен.Няма просто какво да се допълни.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре