SKI.BG
     Четвъртък, 28 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: dYfs

Изпратено: 05-01-2014 15:05:10
WEDZE?

Здравейте!
Някои да има повече опит или впчатления от тази марка WEDZE, продуктите им са на много приемливи цени и ако някои може да сподели и да коментира много бих се радвал. Обувките са на наистина ниски цени, ските също, автоматите на ските са на Salomon, попаднах на тях ето тук - Decathlon
Става въпрос за средно напреднал като първи нови ски и обувки мисля, че ще свършат страхотна работа, но много бих се радвал от други компетенти мнения.
Поздрави на всички читалтели на този страхотен форум и Успех! 

Автор: dYfs

Изпратено: 08-01-2014 12:32:52
Наистина звучи чудесно. Да прав си много е неприятно и дразнещо когато идеш да купиш нещо и те гледам едва ли не, като престъпник, адски неприятно е. Случвало ми се е и дори да съм си харесал нещо прсто излизам, нашата селяния няма граници. Да не се отклконявам толкова от теамата благодаря ти за съвета :)
Автор: jas

Изпратено: 08-01-2014 10:04:09
Здравей,
Нови ски обувки с индекс 80+ биха стрували от 150 до 250 евро в зависимост от марката, актуалността на модела и магазина.

Аз лично харесвам Декатлон. Независимо, че нямат разнообразие в ски екипировката и наличе на топ модели, самите им магазини са много вдъхновяващи. Може да мериш, да пробваш, да пипаш и разглеждаш с удоволствие и без никакви притеснения, че някой ще те гледа лошо или ще ти прави странни забележки, както е в някои други български спортни магазини. 
Автор: dYfs

Изпратено: 07-01-2014 20:03:18
Благодаря ви много както на jas така и на frehley, истината е че не съм в България точно сега, точно преди месец харесах ски от sportdepot и jas ми помогна за тяхният избор, уви малките размери ги няма вече в интернет ските наистина бяха страхотни на HEAD, след 20-25 дни се прибирам и искам да мина просто през някои магазин да си купя всичко необходимо, но да знам какво търся и какво искам и най - жавното е къде да го намеря. Твоят коментар frehley наистина ме заинтригува мнобо бих се радвал ако споделиш информация като име или сайт на магазин, наистина в София изборъте е най - голям. Макар че аз не съм от София но това не е проблем. Форумът наистина върши работа и нали това е една от идеите да стават дискусии и в краина сметка човек да вземе ако не най - доброто то поне по - доброто :) (да направи правилният избор). Аз лично много харесах ските на WEDZE, поради простат причина че ски от такъв клас (напреднали), на тази цена мисля че ще е наистина трудно да се намери, а за Attraxon ROSSIGNIOL, може и да си прав, наистина не знам. Все пак имам още 2-3 седмици, има време ;). Много бих бил благодарен, ако ме ориентирате обувки с индекс 80/80+ горе долу среден клас, на каква цена трябва да варират ?
Автор: frehley

Изпратено: 07-01-2014 16:06:51
Преди сезона помогнах на моя позната да си купи ски - взе си чисто нови HEAD Peak 72 (156 см) с автомати Тиролия DIN 13 за 300 лв (не от Декатлон)! Просто човек трябва малко да се поразтърси. Jas ако иска може да сравни ските. Извинявам се много, ама по-смотани ски от тези в Декатлон не съм виждал! А цените са им като в другите магазини, където качеството е несравнимо!... 
Автор: jas

Изпратено: 07-01-2014 15:25:23
R Attraxion са си типични дамски олраунд ски, мекички и шарени.

За нова екипировка и при двата модела изборът ти е повече от добър. Успех! 
Автор: dYfs

Изпратено: 07-01-2014 15:13:58
Цената в БГ е 365 лв. в официалният им сайт е £199.99 = 470 лв., място на производство е само в България на този модел специално
Made in BG
Според мен цената е перфектна, ски от този клас са на цена 600+ лв. ти какво мислиш по върпоса.
Също ако можеш да споделиш мнение и за тези ски:
Attraxion ROSSIGNIOL
Тези два чифта ски ми излизат горе долу 700 лв. а в други магазини подобен клас ски ще са не по - малко от 1 000 лв.
Предварително ти благодаря за помоща :)
Автор: jas

Изпратено: 07-01-2014 10:14:55
Wed,ze Upop,s Anthracite

Made in Bulgaria

Прилични универсални ски на прилична цена. Не съм ги пробвал, но съдейки по технологията и теглото им са средна твърдост с Allmountain възможности.

Размери 165, 175см
119-75-103мм
R !??

Странното е, че Декатлон официално не публикуват геометрията на ските, което е доста объркващо.
Автор: dYfs

Изпратено: 06-01-2014 13:39:13
Здравей jas ако не си незнам какво бих правил.
Може ли да споделиш мнение за тези ски:
wed,ze
Автор: jas

Изпратено: 05-01-2014 20:33:26
WED,ZE е френска марка за зимна екипировка съзададена от и 100% собственост на Decathlon. Продуктите са с много добър дизайн и високо качество за цената си. Разнообразието е добро, но в Декатлон Витоша не всичко е в наличност. Хубавото е, че всички артикули може да се разгледат на френския сайт на магазина и с продуктовия код да се поръчат за доставка в българския филиал, цената ще е равностойна, но в лева.

Като цяло WED,ZE запълва средния сегмент зимна екипировка, но не бива да се очакват чудеса. Например ски маските от серията EVO SNOW OTG, са с превъзходен дизайн и перфектна цена от ~27лв, но видимостта през плаката определено е "размътена", независимо, че моделът вероятно се произвежда от мощностите на UVEX. По-скъпите версии на маските имат значително по-ясна видимост. По подобен начин може да се разгледат всички останали продукти на  WED,ZE и като правило по-скъпите версии са за предпочитане. 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре