SKI.BG
     Четвъртък, 28 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Greens

Изпратено: 12-01-2014 18:17:06
Ски и ски обувки за напреднали

Здравейте колеги, днес мой познат ми хвърли една доста интересна оферта за ски и ски обувки.
Ските са Atomic Supercross B5, а обувките не можах да намеря точния модел в нета, затова качвам снимка на тях- http://prikachi.com/images.php?images/681/6947681s.jpg
Ските са в много добро състояние с леки козметични забележки от горната страна, а обувките са чисто нови. Характерът на ските ми допада доста с 18м радиус и са доста агресивни. Цената на ските е 200 лв. , а на обувките - 180. Не съм запознат много и затова се обръщам към Вас- Заслужават ли си ? За ските имам информация, но за обувките никаква. 

Автор: Greens

Изпратено: 14-01-2014 05:35:21
За тези пари мисля че най-добрия избор би бил втора ръка. С време разполагам, дори не държа много да купувам тази година, просто не знам къде и кога да търся. Ските, продавани на националия, добри ли са ? Има ли хубави и нови модели ? Заслужава ли си да се отиде до там ? И, ако да, кога е най-удачното време да се отиде ?
Автор: J3k0

Изпратено: 13-01-2014 22:25:31
Greens, ако ските са тези според мен не си струва да се дадат 200 лв за ски от 2004/2005. За личен отзив на конкретния модел - немога да ти кажа, просто не съм ги пробвал.
Специално за 18 метра радиус то лично аз бих взел по нова година ГС модел. Въпрос на търсене и разпитване, но миналогодишен висок клас модел е приблизително 400-500 лв, някои търговци предлагат и замяна всяка година(връщаш им закупения от тях, доплащаш малко и взимаш пак по-нов модел).  Ако разполагаш с време пообиколи за да избереш най-доброто за теб, но не бързай - ски много :)
Поздрави и успех!
Автор: jas

Изпратено: 13-01-2014 19:13:04
Atomic Supercross B5, бяха добри ски, но са стара концепция. Бета профила е отживелица и аз не бих заложил на него дори и да ми го подаряват. 

@J3k0
Ако намаленията на Хед са наистина толкова драстични, не виждам нищо нередно да се знае за това от всички. Хубаво е, когато чисто новата ски екипировка може да се купи на цената на използваната! 
Автор: Greens

Изпратено: 13-01-2014 18:58:51
J3k0 благодаря за информацията, ще ми бъде от полза, но повече би ми помогнал ако ми отговориш на последния въпрос. Виждам, че си компетентен и ще се радвам ако изразиш мнение. Благодаря предварително !
Автор: J3k0

Изпратено: 13-01-2014 15:13:18
Здравей dYfs, всички магазини за спортна екипировка предлагат много добри намаления за зимните си стоки малко преди началото на ски сезона, също и към неговия край. Лично аз си взимам неща тогава заради по-добрите цени. Предпочитам магазина на ХЕАД защото ми е най-близо понеже имат магазин в Пловдив и отстъпките им са от -50%. Обувка примерно AdaptEdge 90 с цена 549лв ще ти дойде за 275 лв.
Аналогични са нещата и в другите спортни магазини. Имате ли ограничен бюджет то следва да имате по-голямо търсене за набавяне на нужната качествена екипировка. Незабравяйте че добрата и качествена екипировка са много важни, но не тя кара ските. Някои хора си мислят че като са дали 1000000000000000 за едни ски могат да карат.
Яс, ако мнението ми звучи като реклама(не че е), го цензурирай.
Автор: Greens

Изпратено: 13-01-2014 13:22:09
Ските имаха добър, остър кант, по моя преценка, дори той ми каза, че кантът е още фабричен, не е точен. За обувките е ясно вече, че ако не предложи по-добра оферта, няма да ги взимам. Относно ските, изчетох много добри ревюта и много добри коментари за тези ски. Коментарите бяха стари, от 2008, но доста хора пишеха, че няма по-добри ски за агресивно и бързо каране, поне за времето си. Затова ме грабнаха. Дали за тези 200 лв. ще намеря по-хубави ски с такива пропорции ?
Автор: jas

Изпратено: 13-01-2014 11:08:18
Ако твоят човек ти намали комплекта на 250-280 си заслужава, иначе покупката ще е притиворечива.
Автор: dYfs

Изпратено: 13-01-2014 10:56:20
Zdrawej J3k0 според скоро за промоциите да разбираме ли следващият месец? И ако дадеш малко информация за магазини, интернет линк или страница ще свършат страхотна работа. Благодаря!
Автор: J3k0

Изпратено: 13-01-2014 10:42:33
Здравей! ски обувките мое мнение са някъде 90 индекс не-повече което за цена 180 лв втора ръка е много, предвид че са стар модел и скоро почват намаленията. От намаленията може да си закупиш за приблизително същите пари със същия индекс, но нови ски обувки.
Относно ските, тези ски ги има от доста години май от 2005-та се пуска модела като мисля е до 2010 (може и да се лъжа). Мисълта ми е да качиш снимка и на тях за да видим струва ли си или не си струва. Обърни внимание на дебелината на канта (погледни дали автомата е наред, колко е износена самата ска и има ли възможност за бъдещо сервизиране). 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре