SKI.BG
     Вторник, 16 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: igra4_ivanov

Изпратено: 22-01-2014 14:34:42
Предложения за нови ски

Здравейте съфорумци, тази година ми предстои смяна на ски екипировката ски обувки вече купих сега остават само ските. Много се чудя относно марки модели и така нататък. Не съм изявен фен на никоя марка ски, желанието ми е да ги ползвам главно по писти и първи стъпки в извънпистовото каране, определям се като напреднал скиор. Моля Ви за мнения и съвети относно марки, модели и всичко което се сетите, както и за размера на ските какво ми препоръчвате като аз съм висок 170-172см? Ценови диапазон не съм си определил, но мога да отделя до 500-600лв даже ако се наложи за ски с автомати. Благодаря Ви!
Какво Ви е мнението за тези ски:

http://www.decathlon.bg/ski-blackeye-id_8286130.html

http://www.decathlon.bg/ski-nomads-tune-id_8289853.html

Автор: jas

Изпратено: 24-01-2014 08:07:48
В СД има един Atomic Nomad Colt  - 171см/15м на цена 593лв., той е по-слаб от Blackeye, но пък става за извън писта без много претенции за твърдост.

Иначе Nordica TRANSFIRE 78 CA EVO също стават, намалени са на около 600лв и има налични 168см. Те би трябвало да са малко по-твърди от Nomad Colt.
Автор: igra4_ivanov

Изпратено: 23-01-2014 22:55:14
Еми в Декатлон ми казаха че модела 167см бил изчерпан в цялата им верига в Европа и не се знаело дали ще зареждат с него въобще. Иначе от Поразгледах моделите на Спорт депо , не са лоши наистина, ти можеш ли да ми препоръчаш някой конкретен, който ти допада и е горе долу от класа на Номада?
Автор: jas

Изпратено: 23-01-2014 22:42:44
Ако не бързаш от Декатлон може да ти доставят твоя Nomad Blackeye размер 167. Ако сроковете не те устройват влез в Спорт депо, сега са орязали цените почти на половина и има някои модели които си струва да се притежават.
Автор: igra4_ivanov

Изпратено: 23-01-2014 22:19:55
Днес ходих да видя ските на живо и се оказаха с близо 10 см. по високи от мен и това ми се струва много. Мисля че няма да са ми удобни. Предложете някакви други варианти към които да се насоча, нещо от от този клас ски и от този ценови клас? Благодаря Ви!
Автор: jas

Изпратено: 23-01-2014 20:16:28
Повтарям - "Размер 167см, ако безсежието ще продължава :)", ако обаче ще ги ползваш и извън писта, в мекото, някъде по Алпите, може да вземеш и 174. Това, че ще са ти над ръста не е проблем, ако може да караш много добре на писта, разбира се. Успех!
Автор: igra4_ivanov

Изпратено: 23-01-2014 16:44:05
Мерси за мнението, но се оказа че имат Блекай само с размер 174см. По таблици гледам че олмаутин ска трябва да бъде колкото теб на ръст. Тези са почти колкото мен, но дилемата остава голяма дали ще ми е удобно със ски колкото мен или да търся по къси ски.
Автор: jas

Изпратено: 23-01-2014 09:36:11
Странно решение на Декатлон за представяне на ски от една и съща серия с нелогично ценообразуване.

Първият цитиран модел - Atomic Nomad Blackeye е по-перспективния и изненадващо по-евтин в този магазин. Това са относително твърди олмаутийн ски за прогресиращи опитни скиори. Имат и по-стабилните автомати Atomic XTO 12. Между двата дадени примера, аз бих заложил на тях. Размер 167см, ако безсежието ще продължава :)

Atomic Nomad [S] Tune, са модерни и леки ски, но чувствително меки на писта. 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре