SKI.BG
     Петък, 29 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: miro253

Изпратено: 31-01-2014 16:40:41
K2 Spyne 130 мнение.

Здравейте, някой ползва ли горепосочените обувки? По принцип бях се насочил към Lange RX 130, но за мое щастие или нещастие и двете обувки ги има в магазина на Адвенчършоп и се оказа, че поне в него К2-то ми е доста по удобно. Целта ми е да си купя твърда обувка за целодневно каране с минимален брой откопчавания /леле как звучи :))/. Образно казано с Лангето за 20 мин. престой имам някакви изтръпвания, които предполагам с оформянето на чорапа за две, три карания ще изчезнат, но пък с К2-то нямам въобще такива усещания. Направи ми впечатление, че при натиск върху езика на обувката Лангето се сгъва доста по-лесно, а уж са с еднакъв флекс. Ще съм благодарен за вашето мнение. След покупката обещавам да споделя моето.

Автор: jas

Изпратено: 13-02-2014 11:34:10
При настоящите условия на снега и температурата на въздуха е нормално да има задържане на влага между черупката и чорапа. Важно е да няма видимо мокрене от вън.
Автор: skiman

Изпратено: 12-02-2014 17:31:38
Капчиците влага са конденз и е нещо напълно нормално. Все пак това не е херметичека система. 
Автор: miro253

Изпратено: 12-02-2014 11:46:16
Благодаря. Да се връща на всички.

В петък ги пробвах на Лалето. Наистина обувката за тази твърдост е много комфортна. Разкопчавах дясната до обяд и след това явно чорапа започна да се оформя или аз започнах да навлизам леко във форма, защото това ми беше първото качване за сезона /с това време дано да не го закрих/. Обаче на следващия ден ми направи впечатление, че вътре между чорапа и черупката има малки капчици влага. Това нормално ли е или след следващото каране да отивам направо да правя рекламация? Не съм обръщал внимание на старите ми обувки, защото всичките са били непрозрачни.

Дано не съм станал досаден. Пиша, защото освен реклама за тези обувки има много малко информация в мрежата и може някой да се интересува.
Автор: jas

Изпратено: 01-02-2014 16:32:56
Честито!

Със здраве и кеф да ги използваш :)
Автор: miro253

Изпратено: 01-02-2014 15:34:45
Благодаря  jas. Купих К2. Доста е мислено върху тази обувкаи наистина целта на производителите е била да направят твърда обувка за целодневно каране. Като цяло флекса е 130 като на Ланге, но се усеща малко по-твърда. Чорапа по нищо не отстъпва на Лангето. Вакумира се по крака. По черупката има леко раздути области впредната част на глезена, които поне при мен правят така , че притискането отгоре на крака ми не е болезнено. Пръстите са прятно уплътнени. Гарантират, че обувката няма никакво странично усукване по време на закантване с, което обещават повече сила, но това ще го проверим на пистата. В  момента обувката е с 200 лв. По-евтина от Ланге. В сряда ще ги покарам и ще споделя.
Автор: jas

Изпратено: 01-02-2014 11:24:00
Здравей Миро,
Според мен трябва да опиташ с пробите още веднъж и то да устискаш до към 1/2 час на чифт. Смятам, в магазина за цените на тези модели ще те изтърпят. Иначе K2 Spyne 130 е нов модел и, ако няма индекс LW, е 100мм широк вътре, а L RX 130, без W, e 97мм широк, за това е нормално в статично положение да имаш дискомфорт с Лангето. Пробвай пак и вземи тези които, повече ти харесват и не ти причиняват неприятно усещане. 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре