SKI.BG
     Четвъртък, 25 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: frehley

Изпратено: 11-02-2014 10:47:04
Зима 2013/2014

Природата май реши да ни вземе това, което ни даде в повече през зимата на 2011/2012... 

Автор: jas

Изпратено: 13-02-2014 11:44:14
@frehley
Интересното е, че имам кадри от преспите 12/13 над Сапарева баня , които се запазиха до сега 13/14. Това тази годнина няма да се повтори.

Истината е, че имаме много лични фотографии от пролетно-летни карания, които още не са показвани пред публика. Дано да не останат една снежна история, която да не може да се случи, като в миналото..

Автор: skiman

Изпратено: 12-02-2014 17:28:52
Миналата зима закриха при 2 метра сняг горе, заради липса на сняг според тях. Природата си им го връща. Да мрат.
Сложете още по-дебели цени. Внесете още по-скъпа екипировка. Природата си знае своето. Цеко-гориш.
Автор: frehley

Изпратено: 12-02-2014 14:09:33
За 2010/2011 няма да забравя уникалните последни карания за сезона на Боровец - на 16.04. и 23.04! Тогава от Бороспорт отвориха Ястребец за тези два уикенда. Точно в седмицата преди 16 април се стовари буквално истинска зима и, естествено, всички познати муцуни от ски-пистите бяхме на линия!  Веселбата беше голяма! Изключителна гледка беше безкрайната колона от автомобили със скиори на връх Великден:) А на Банско имаше условия и през май месец, но... Доколкото си спомням, там националите имаха тренировки до късна пролет! 
Jas, ако не се лъжа, от ski.bg май бяхте пуснали хубави снимки от тези исторически късни за БГ карания в последните 20-25 години...
Автор: miro253

Изпратено: 12-02-2014 11:31:16
Абе то нека да вали пък ще видим кой за какво си мисли при цъфнали кокичета, но за съжаление май се очертава да разчитаме на другата зима. Ако съдим по последните три години - 2010/2011 беше като тази, но следващите две бяха уникални. Дано поне тази цикличност се повтори.
Автор: jas

Изпратено: 11-02-2014 19:40:36
Според мен състезание на Боровец ще има. Основата е абсолютен лед и, ако не се пробие с някой непредвиден топъл дъжд ще издържи до неделя.

Иначе, липсата на зима категорично се отразява пагубно на българската реалност. За сега не се признава официално, но загубите в туризма са смущаващи. Възможно е сезонът да свърши още в средата на март. Проблемът е, че дори и в планината да вали сняг, хората в ниското не  мислят за ски спорт при слънчево време и цъфнали кокичета.
Автор: frehley

Изпратено: 11-02-2014 12:45:52
Интересно ми е какво ще се случва на Боровец на 15 и 16 февруари при тези температури?... А относно възможностите - прав си - има и други спортове, и ски в чужбина и какво ли още не. Но...усещането, че няма зима е много особено и, лично за мен, неприятно. Много хора не могат да осъзнаят, че нарушаването не естествения цикъл на природата влияе негативно върху всички ни...
Автор: jas

Изпратено: 11-02-2014 11:43:39
Да, това е възмездие, възмездие на Земята към хората в една от най-надарените с природни богатства страни в света - страната България. Хора, които с невежеството си и алчността унищожиха това богатство в името на имагинерния финансов интерес.

Но, за тези които искат сняг, като нас, дори липсата на снеговалеж, никога не е било проблем, за да преживеят сезона. Възможности винаги има, трябва да ги търсим и използваме!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре