SKI.BG
     Събота, 20 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: movescount

Изпратено: 19-02-2014 12:59:51
Адвенчър спорт, или как да си прецакаш бизнесът за три дни!

http://www.befsa.com/forum/showthread.php?t=9751

Автор: jas

Изпратено: 26-02-2014 19:57:43
"Приятели", "врагове", "воаьори" и "най-обикновени" потребители на SKI.BG, трябва ли да продължаваме, като такива в отношенията си един към друг, не е ли достатъчно черно битието ни, за да "омазваме" и чистия ски спорт!??

Тази тема представя желанието на обикновените скиори да се борят с неправдата очерняща правото им на коректни потребители на ски екипировка и услуги. Дали ще е Адвенчър спорт, Макс спорт, Юлен АД или някой друг търговски субект, след даден момент за коректния клиент няма значение, когато е излъган или се чувства излъган..

Така или иначе, накрая всеки "ще пожъне това което е посял"!     
Автор: inco

Изпратено: 26-02-2014 17:40:31
Приятелю jas :), първо искам да те уверя, че нямам нищо общо с никакви "Адвенчър спорт", наистина не знам кои са ви приятели в момента, отдавна не бях влизал в сайта, но които и да са, явно "Адвенчър спорт" не са техни приятели и най-лошото е, че това си личи от вашите постове, ако ме разбирш какво точно имам предвид :) Поздрави
Автор: jas

Изпратено: 26-02-2014 17:04:19
:) Ефектът от поста ми с цените на автоматите DYNAFIT TLT в Адвенчър спорт и Декатлон беше поразителен!

Адвенчър спорт "изведнъж" са СВАЛИЛИ цената на DYNAFIT TLT SPEED TURN на 416лв, а TLT RADICAL ST92 на 699лв. Хубавото е, че факта с разликата в цените на автоматите беше документиран в деня на поста, така Адвенчър спорт нямат оправдание в неадекватността на ценообразуването си, а от резултата спечелиха потребителите на ски туринг екипировка!

Този ход на Адвенчър спорт говори много, първо за силата на спецализираните медии, като SKI.BG, второ за правотата на гражданското общество и трето, за безскрупулната спекула със спортна екипировка, която доказано упражнява и Адвенчър спорт!!!

Реакцията Адвенчър спорт се изразява и в коментара на новия участник във форума inco, който дори и не предполага, кои са действителните приятели на SKI.BG :)   
Автор: jas

Изпратено: 26-02-2014 14:28:37
@inco
Пропуснал си кавичите на "приятели"...
:)
Автор: inco

Изпратено: 26-02-2014 13:57:26
офф, jas, вашите приятели от Max Sport и HEAD, на много адекватни цени продават, няма що ....
Автор: frehley

Изпратено: 21-02-2014 15:37:30
Бут-фитинг в Адвенчър - 60 лв на точка, дори и на обувки, закупени от тях!...
Автор: jas

Изпратено: 21-02-2014 10:37:44
За да продължим да наливаме "масло в огъня" >

Не е странно защо, но и маркетингът на "Адвенчър спорт" също е неадекватен >

DYNAFIT TLT SPEED TURN в Декатлон - 437,90 лв

DYNAFIT TLT SPEED TURN в Адвенчър спорт - 490,00 лв

Разликата от 50лв на дребно при уж вносителя на Динафит, за един от най-достъпните им точкови автомати, мисля е смущаваща.. , а при варианта на TLT RADICAL ST92 стига до почти 100лв!!!

TLT RADICAL ST92 в Декатлон - 729,00 лв

TLT RADICAL ST92 в Адвенчър спорт - 823,00 лв

Какво ще е "оправданието" на "Адвенчър спорт" в този случай!?
   
Автор: jas

Изпратено: 20-02-2014 20:00:28
Не е само до дамата, а до цялата "организация" на този и подобните на него "алъш вериши".. И точно с един добър ПР, след забърканата каша, можеха да се измъкнат от ситуацията "по пантофи", но..

Такива "бизнеси", които до скоро процъфтяваха в сенчеста България, вижда се, позорно отмират, защото за "търговец" се учи, учи се и то доста, а в "Адвенчър спорт" и подобните нему, тази подробност гарантирано са я пропуснали.
Автор: stefanaky

Изпратено: 20-02-2014 16:47:03
Погледнах въпросната тема, но успях да стигна само до 9 стр. (даже се чудя защо толкова много). И като страничен наблюдател без да взимам отношение кой е бил прав и кой крив с изпълнението на тея 9-9,5мм, определено саморекламата на културата която дамата си направи (тя сигурно и до сега не разбира с какво) от магазина ме порази. Това отношение би ме изгонило дори от най -страхотния магазин на земята! Без да познавам собственика, ако и той не е като персонала си, моментално трябва да вземе мерки и да запише хората си на курс по обучение на търговски персонал и етика. Въпреки че първите 7г. не се наваксват, за съжаление! В проведената дискусия по темата, в магазина  проблема не е липсата на PR, там проблемът както се вижда е липсата на възпитание и търговска култура. Култура в която за да запазиш клиент дори и да си прав да му кажеш извинявай сега да видим какво можем да направим. Но на туй му се вика дипломация, наука не много известна по тея ширини :). Единственото което мога да кажа е, че от там няма да си взема нищо и не защото е имало някаква грешка (щом има човешка намеса винаги има риск за грешка), а заради показаното отношение на въпросната дама във форума.
Автор: frehley

Изпратено: 20-02-2014 14:17:48
Без да давам оценка на магазина ще спомена една моя случка. В началото на декември 2013 бяхме с мои приятели във въпросният магазин. Гледахме основно за ски-обувки. По принцип аз предварително бях харесал конкретен модел обувка. Тъй като въпросният модел в сайта им беше намален от 930 на 629 лв вече бях взел решения да купя обувките. Попитах ги: цената е 629 лв, нали? Отговорът беше: ааа, не - 790 лв е!... След справка със собственият им сайт на място в магазина се оказа, че цената е...629 лв!? И се започна: ама това е стара информация, ама ние сме забравили да променим цените в сайта, то сега започва сезонът и цените пак се качиха... В крайна сметка ми казаха, че цената е по-високата. А на самите артикули никъде няма сложена цена!!! Отказах се от закупуването на въпросните обувки...
Ето и друг интересен момент. Мой приятел си е закупил няколко неща от техния магазин за над 1000 лв. Доколкото знам от него при такава сума се ползва някаква отстъпка (не знам точно колко) при следващото пазаруване. Реши той да се възползва и се оказа, че за да се ползва отстъпката, покупките трябвало да бъдат само в рамките една календарна година...


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре