SKI.BG
     Четвъртък, 28 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: georgivt

Изпратено: 24-03-2014 17:55:46
Онлайн поръчка на ски оборудване

Бихте ли споделите web sites и приблизителни цени за доставка при поръчка на ски от EU или USA онлайн магазини.

Автор: balki

Изпратено: 09-02-2015 09:27:49
Най-после, появи се и доставка до България в екоспорт, трябва да заредиш www.ekosport.eu.
Автор: balki

Изпратено: 21-01-2015 11:00:09
Не знам от кога е тази "новост", аз го забелязах преди около 2 месеца. За съжаление вече доставят само до няколко държави (тези, чиито езици могат да се изберат). Писах им да ги питам защо не мога да избера адрес в БГ и ми отговориха, че вече не е възможно да се доставя в БГ и толкоз. Иначе преди доставяха до БГ с GLS, последно съм купувал от там през април 2013.
Автор: Sacredsoul

Изпратено: 20-01-2015 22:32:31
Здравейте!

Някой може ли да хвърли едно рамо как става регистрацията и доставката на стоки от ekosport?

Още при регистрацията забелязвам, че има само една опция за държава, от която да поръчваш....само тази, чийто език си избрал :)

Благодаря предварително!
Автор: Naple

Изпратено: 25-06-2014 22:17:34
Едно приятелско семейство, което не е от София са си купили от cortexsport.com обувки и щеки и са доста доволни от обслужването и цените. Те цените в момента са си като в магазините, защото все пак всичко е намалено с почти 50%, но пък за тях се оказва доста по-удобно да поръчат онлайн, вместо да идват до София. Аз мисля тези дни пазарувам от там, след това ще споделя личното си мнение :) 

Ето и линк
cortexsport.com 
Автор: balki

Изпратено: 26-03-2014 13:40:49
Миналата година поръчвах от www.ekosport.fr и www.sport-conrad.com, доставката беше 30 евро, като от спорт конрад беше по 30 евро на чифт, а от екоспорт при 2 чифта мисля че взеха 30 евро общо. Пристигнаха за около седмица на адрес. Миналото лято след юни месец спорт-конрад на 2 пъти пускаха промоции с безплатна доставка. Естествено, ако чакаш до лятото рискуваш някой модел да се изчерпи или да свършат най-търесните размери. 
Автор: DimitarPanchev

Изпратено: 25-03-2014 14:29:51
Аз, лично, съм поръчвал ски от http://www.edgeandwax.co.uk/
Имат доставка и до България (45Е, ако не се лъжа), но аз, специално изпратих поръчката до лондонски адрес (безплатно) на фирма за доставки UK/BG, които ми ги доставиха за 18 лева.
Автор: jas

Изпратено: 25-03-2014 13:58:10
Още някои европейски интернет магазини >

www.auvieuxcampeur.fr
www.snow-expert.de
Автор: georgivt

Изпратено: 25-03-2014 13:34:10
Много благодаря за изчерпателната информация.
Автор: jas

Изпратено: 25-03-2014 12:03:25
Разгледай големите европейски интернет магазини. Добри цени и наличности на ски екипировка има в www.ekosport.fr и www.sport-conrad.com , както и в www.riapsport.de, www.barrabes.com  и т.н. 

Всеки магазин описва условията си за доставка до България. Има магазини с безплатен транспорт над определена сума има магазини с минимална такса или такива с фиксирани тарифи.

Доставките от страни в Европейския съюз не се облагат с ДДС и мито!

ВАЖНО! Пазаруването от щатски, канадски и швейцарски магазини, както и магазини от други страни извън Европейския съюз следва да се прави с условието за начисляване на мито и ДДС от българската митница в зависимост от вида екипировка съгласно митническата тарифа и страната от която се изпраща пратката. Задължителнo трябва да регистрирате EORI номер или еднократен (Ad-hoc) номер в митницата, за да попълните с него митническата декларация въз основа на която да внесете дължимите такси и в последствие да получите от спедитора екипировката си. Тази операция може да направите сами или да наемете митнически агент, който срещу определена такса да Ви освободи пратката от митницата. Имайте предвид, че ДДС се начислява върху общата сума от цената на екипировката и цената на транспорта до България. Митото се начислява само върху стойността на екпировката без цената на транспорта. Ако на митницата не докажете с документ, че цената на транспорта е включена в цената на екипировката или, че транспорта е за сметка на изпращача, то митничарите могат да Ви начислят ДДС върху примерна цена за транспорт по дадената дестинация за дадената стока.

Като цяло, ако Ви е за първи път вноса от страни извън Европейския съюз, много внимателно предварително пресметнете всички такси и след това купувайте. Често, за незапознатите има голяма изненада на митницата, когато се оказва, че екипировката е увеличила цената си с още 30-40% от мита и такси.

 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре