SKI.BG
     Четвъртък, 25 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: fate94

Изпратено: 31-10-2014 00:33:23
Избор на ски обувки

Здравейте, карам ски от 10 години, веднъж или два пъти годишно за по седмица. Винаги съм карал със ски под наем, преди 4 5 години започнах лека полека да излизам извън писта, след това имах късмета и можах да покарам с няколко хубави, широки модела на саломон, под лифтовете и в горите на Банско. И така доста се зарибих по фрйрайд ските. От няколко години обмислям покупката на свестни ски, които да ми вършат работа на пистата и извън нея. Преди няколко дни имах късмета да се сдобия със ските К2 Kung Fujas 2011 с автомати Marker Schitzo.
Ta, щом вече имам ски, обувките са наложителни :D ! От няколко дни се чудя над това, какви обувки са ми нужни, ходя по магазините, пробвам, гледем в нета и все не мога да се спра на нищо. Парите които имам са около 400 450 лв. Евентуално мога да се съглася на нещо втора употреба, но ако наистина е много запазено и носено само няколко пъти... Кракът ми е широк. Номерът ми е 28,5.
Търся нещо с флекс 100 максимум 110.
Днес пробвах обувки с 120 130 но просто ме смачкват :D . В нета намерих интересни предложения на доста ниски цени, но не знам дали са подходящи за нуждите ми.
null1

2

Та помагайте, може би трябва да спомена, че обувките трябва да стават както за дълбокото, така и за писта. Не живея в България в момента и няма как да отида до магазини там. Но ако някъде има добри модели, на добри цени, евентуално мога да ги намеря в някой спортен магазин тук, да ги пробвам и някой приятел да ги купи. Ще се радвам на всякаква помощ ! 

Автор: J3k0

Изпратено: 03-11-2014 13:09:04
Здравей,
препоръчвам ти LANGE XT 100, или XT 110

Поздрави!
Нека бъде зима! :)


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре