SKI.BG
     Събота, 20 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: parapiteka

Изпратено: 02-01-2015 11:04:23
Банско 01.01.2015!!??

Честита Нова Година на всички съфорумници и любители на зимните спортове!Съжалявам,че темата е негативна в първите дни на Новата година,но не мисля че трябва с лека ръка да се подминават неволите на нас потребителите особено,когато става въпрос за удоволствие от контакта с природата и ски спорта.
TA: като  ски  ентусиасти,тръгвайки рано в новогодишната нощ към Банско от Велинград ,пристигнахме със сина ми пред касите на Юлен в 8,30 часа .Идеята бе ясна да покараме "чисто" на 01,01 до като уморената тълпа отмаря след новогодишната нощ.НО!!!Започнаха  "приятните "изненади.На касата на Бъндеришка поляна случаен служител ни уведоми,че касата ще работи от 10 часа!!!До тук добре ама на сайта Банско ски това никой не бе го написал! а нямаше и бележка на касата!ОК ....това ни костваше на нас и още 10 ентусиаста 2 часа кибик в мразовитото време.Момата касиерка се появи усмихната към 10:20 часа !;попитах я "ще има ли намаление на ски картите или удължаване на работното време? Естествено отговора бе Банскалийско "тц"
Е примирихме се и започнахме да се кефим на прекрасното време и природа.И тук ново потребителско "дърво" обявените за отворени Шилигарник 2 и Балканиада ,както на сайта така и на указателните табели, бяха затворени и необработени!?А този сезон е благодатен от към сняг в сравнение с предишни зими.Удивление до безкрай.Реших да махна с ръка и да не се занимавам с Юлен.В последствие си казах,че всеки път ако постъпваме така вс ще върви по старому в таз пуста Родина.Заснех с фотоапарат затворената каса с час и дата затворените писти и указателни табели.Ще пусна жалба в комисията за защита на потребителя,знам че едва ли ще постигна нещо,но все пак ще опитам.Молбата ми е всеки,който е бил на Банско на 01.01.2015 и е недоволен от предоставената услуга да изпрати име и меил на george_lichev@msn.com. 

Автор: parapiteka

Изпратено: 11-01-2015 12:20:57
Имат нова система за разпознаване на лица с еднодневни карти.Ок това ще спре спекулата с препродаване на картите.Но защо Банско остават единствения ски курорт в който няма полудневна карта до обяд?Принуждават те да платиш целодневна карта,но не всеки има сили за целодневно каране а пак лично на мен не ми харесва "картофената" нива пълна с народ в следобедните часове.Изпратих жалба до комисията за потребителите за нарушаване на работното време на 01,01,2015.Жалко че никой не ми писа,че е бил на този ден в Банско.За да има ефект надявам се глобата за Юлен да е поне 10 000 лева ама едва ли.Дано поне някой от фирмата да чете каква антиреклама се вихри за тях тука.



 
Автор: Newbie2014

Изпратено: 05-01-2015 20:35:59
Извинявам се, но не разбирам човека, на когото са му блокирали картата. При ползване на съоръженията има правила, които трябва да се спазват.. Той се е опитал да ги заобиколи, но са го хванали и едва СЛЕД това се възмущава от организацията, която е собственик на лифта, изисквайки някакво специално отношение към него и семейството му.. Все пак през лифта минават хиляди хора на ден, едва ли е възможно персоналът да прави изключение за преотстъпване на картите на съпруги, братовчедки и други роднини по права или съребрена линия.
Автор: edgware

Изпратено: 05-01-2015 07:19:08
Всички сме на едно мнение за управлението на българските ски курорти. Аз от няколко години водя семейството си в Австрия и още един път през зимата на Боровец. Това, което се случва в България е безумие или както аз и по-запознати от мен му казват "ПРАНЕ НА ПАРИ". Така че, скъпи колеги скиори, не се самозалъгвайте, че нещата ще се оправят.Ще става по-скъпо за по-ниско качество.Това е действителността за съжаление.Все пак това бизнеса на държавниците(прането на пари)
Автор: zelen

Изпратено: 04-01-2015 17:58:28
Автор: peterbuklov@abv.bg

Изпратено: 04-01-2015 16:53:12
Здравейте, регистрирах се само за да дам повече информация, относно новата анти-българска политика на Юлен в Банско. Става въпрос за блокирането на карти при предаване дори от жена на съпруг  и т.н. Публикувал съм по-долу писмото което им изпратих и се надявам да се запознаят повече хора.


На 2.01.2015 година за поредна година и пореден сезон посетихме стопанисваните от вас писти над град Банско. Купихме си 1 карта за възрастен и 1 една детска, тъй като голямото ми дете е на 11 години а малкото на 8 и все още го уча. Самите деца нямат физическа възможност да карат по цял ден како и ние със съпругата ми тъй като аз си счупих крака преди 2 години. Сега реших за пръв път от счупването да се опитам да карам едно две спускания. Ясно ви е че ни блокираха картата. Ще ви кажа само няколко неща. Вие със сигурност не знаете къде се намирате (а именно в България). И няма как да ме накарате да платя 196 лв + 12 лв за паркинг за да кара моето семейство 3 часа ски. От години се мъчите да прогоните Българските туристи и смятам, че сега ще успеете. Надявам се, че след това ще разберете как точно се прави бизнес. И да не съм чул повече, че пистите на Витоша щели да се правят за да има Софиянци къде да карат ски.  Спрете лифтовете на Витоша и се махнете по-далече. Аз карам ски от от 7 годишен сега съм на 44. Всичко съм видял. Но такова чудо не бях виждал. Какво е това лъмтене за пари. С нашите пари направихте курорта а сега ще ни гоните от там. Карал съм на Банско преди да го завземете. Беше прекрасно място. Сега от година на година се прави само едно и също, прогонване на Българите от собствената им държава. Само ще ви дам един съвет погледнете другите курорти в България за да се разберете как се прави този бизнес. Ще се постарая геноцида спрямо българските семейства да се разчуе максимално на широко. И се надявам пазара скоро да ви сложи на място.

Петър Буклов
Автор: tomachorb

Изпратено: 03-01-2015 14:58:45
Голямата Ви грешка е че изобщо споменавате и ходите в Банско.Там вече 3-та год.не ходя ,въпреки че мой приятел има там леля и храната и спането ни са безплатни.
Автор: vells

Изпратено: 02-01-2015 21:08:01
ЗАТОВА РЕШЕНИЕТО Е ЕДНО-АВСТРИЯ!!!ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ СЪМ РЕШИЛ,ЧЕ НЯМА ДА ИМ НАПРАВЯ ТОВА УДОВОЛСТВИЕ-ХЕМ ДА МИ СЪДЕРАТ КОЖАТА,ХЕМ ДА Е ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!!!!Аз пък ходих до Драгалевския манастир пеша!!! Върнах се в моето детство!Такова безхаберие нямам думи!
Автор: sicktirix

Изпратено: 02-01-2015 20:20:48
Честита Нова година приятелю,както и на всички фенове на ските.Това което си описал не може да бъде вярно,най вероятно си сънувал.За жалост живота ни премина в такива сънища.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре