SKI.BG
     Петък, 19 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: postfraction@abv.bg

Изпратено: 03-01-2015 16:09:26
Компания за Bитоша утре? (София)

Здрасти Guys! Туку що реших че утре ми се кара на Витоша понеже цял ден ще умра от скука ако не ида, но нямам превоз и трябва да използвам градския.

Доста е шит да нося цялата екипировка и ако някой има транспорт и има място, с удоволствие ще си разделиме пътните!

Иначе ако нямате транспорт, feel free to join on foot :D

Днеска ще проверявам тука цяла вечер ако има навити да пишат.

PS. аз съм момче на 26 ако има значение .. :] 

Автор: ralence

Изпратено: 08-01-2015 16:15:48
Аз съм момиче на 26 години и имам същия проблем - няма с кого да карам, а много ми се кара! Призовавам всеки, на когото му се кара да пише! И момичета си търся за компания, че днешните скиорки стават все по-малко :( 
Автор: dimm

Изпратено: 05-01-2015 14:38:02
Доколкото на мен е известно, най-голямата фб група по темата носи потайното име shred together :))
Автор: diank123

Изпратено: 04-01-2015 02:20:14
Здравейте,

От няколко дена имам същия проблем. Бяхме се разбрали с приятели да караме но за съжаление в последния момент  ми казаха че няма да могат да дойдат. И почнах да търся къде мога да намеря други хора като мен и случайно попаднах на този пост и реших да направя фб група в която можем да се събираме и да се уговаряме за пътувания, да караме заедно, абе с една дума да си правим кефа и да се запознаем с нови хора. Ако ви допада идеята това е страницата която направих "Заедно на ски".
Дано да ви допадне и да помогне на хора като нас.

Приятна вечер.
Автор: jas

Изпратено: 03-01-2015 22:03:48
И аз това се чудя, как е възможно да има какви ли не ФБ групи и апокрифни форуми за всевъзможни глупости, а за едно ходене на ски никой да не се навива..

В SKI.BG форум не си единственият, който е търсил компания за ски, но аз до сега не съм срещал коментар на някой който да е осъществил съвместно каране с някой от форума.

Подържам изцяло тук, а и на ФБ страницата на SKI.BG да се обявяват и търсят партии за ски, къде за споделяне на транспорт, къде за повече забавление. Дано да се престрашат осевен теб и други скиори и бордисти за подобни срещи!
Автор: postfraction@abv.bg

Изпратено: 03-01-2015 20:50:00
Здрасти jas,

За моя радост си намерих компания ( една колежка ) и ще покараме утре, но много ми се иска да намеря някакъв BG форум в който да се организират партии за каране, или поне за транспорт.

Във FB има групи за междуградски пътувания където много хора си пътуват по градовете с непознати постоянно, не виждам защо неможе и за ски да се навият.

GL.
Автор: jas

Изпратено: 03-01-2015 18:23:59
Здравей postfraction,
Много хубава тема за партия каране!
Но както и друг път съм споделял, българите в днешно време много трудно на практика се социализират за спорт в планината, пък и не само там.
Дано да намериш добра компания и да покарате здраво! Успех!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре