SKI.BG
     Вторник, 16 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: isd77

Изпратено: 09-01-2016 21:33:40
Помощ при избор на ски

Здравейте, след дълго гледане и мерене си взех обувки Lange RX 100, и сега дойде време за избор на ски, първоначално исках АTOMIC но момчето от MaxSport ме разубеди защото нямало да и вършат работа. Аз съм Intermediate - Advanced скиор, карам по сини и червени и рядко по черни, понякога излизам извън пистите 187см, 92кг. Обясни ми че Atomic са или за слалом или за гигантски или за спускане едва ли не само за състезатели аз в официалния сайт чета други неща и той ми предлага fischer progressor f19 с TYROLIA
Моля за мнение

Автор: J3k0

Изпратено: 23-01-2016 18:44:40
Честито!
Благодаря за отзива.
Бъди здрав и ги ползвай с кеф!
Автор: isd77

Изпратено: 23-01-2016 10:45:40
Надявам се, че съм направил добър избор, ще споделя мнение след като покарам.
Автор: speedlimit

Изпратено: 23-01-2016 07:54:11
Честито за добрия избор и успешната покупка. По отношение милиметрите на обувката , няма нужда да търсиш таблици из интернет , пише го на петата на обувката от ляво или от дясно с доста ситен шрифт огледай ги добре.
Автор: isd77

Изпратено: 22-01-2016 20:50:14
Здравейте,
Ските ми дойдоха, до Пловдив отне точно 5 работни дни,безплатна доставка. При мен също не бях написали телефония номер но доставчика беше оставил лепенка на входната врата.
Доволен съм има опция дали да са с монтирани автомати или не аз избрах със. Само трябва да се посочи колко милиметра е обувката, може да се провери тук
Благодаря ви за мненията и отговорите които ми дадохте
Автор: Newbie2014

Изпратено: 14-01-2016 10:25:45
Тази пролет купувах ски от там. Доставката беше безплатна (гледам все още е). До Варна пристигнаха за около 5 раб. дни с UPS(на територията на БГ In TIme) до адреса ми. Единствената ми забележка беше, че не баха написали телефона ми и куриера висеше пред офиса и се чудеше какво да прави, добре че слязох да пуша точно тогава, така че попълвайте си телефона някъде в адресното поле. Иначе съм доволен - в края на сезона цените са 30-50% по-ниски от същите тук. 
Автор: J3k0

Изпратено: 13-01-2016 09:30:19
Сподели кога ги поръча, колко време отнема доставката (до кой град), цената на доставката, всичко относно пазаруването от този сайт.

Предварително Благодаря!
Добре е да се знаят сайтовете с добро обслужване съответно и с лошо :)

Поздрави!
Нека бъде зима!
Автор: isd77

Изпратено: 11-01-2016 21:33:28
реших се да взема Atomica, но го няма в България ще го поръчам от http://www.sport-conrad.com/
Автор: speedlimit

Изпратено: 11-01-2016 14:16:34
Isd, ако мислиш за каране по твърдо и по меко и за излизане извън писта  и ако мислиш да  караш сезона с едни единствени ски тогава забрави тези два модела и се насочи към ол маунтин сегмента . Твърди и catchy ски като xti и code speedwall uvo са истинска мъка в по-дълбок сняг и извън писта и блестят единствено върху бетона . Така че преценявай добре - къде караш , при какъв сняг най- често, добре обработени ли са пистите, каква ще е зимата - с много или малко сняг , колко често искаш да караш извън писта и т.н т.н. Когато човек купува едни ски въпросите  са много.
Автор: isd77

Изпратено: 10-01-2016 22:37:50
Извинявам се, линка не е по реда си.
Показва друго
Автор: isd77

Изпратено: 10-01-2016 22:36:42
speedlimit sorry за грешно формулирания въпрос, имах в предвид удобство за целодневно каране първо по твърдо после по меко и лесно по отношение на контрол  и управление.  Попълних теста който J3k0 (за което му благодаря) ми изпрати  и се получи това  тук
Atomic Redster XTI Прочетох доста добри отзиви за ската, височината също  ще ми пасне (176) повече отколкото на Völkl които са или 173 което според мен ще ми е късо или 180 което мисля че ще ми е малко по високо, но пък са по широки  (макар и малко)  и в редките случай в който излизам от пистите ще са ми от полза.


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре