SKI.BG
     Петък, 19 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: toma58

Изпратено: 28-01-2016 09:22:46
за Добринище

Много неточна информация се дава за състоянието на пистите на Добринище.Така е вече втора публикация  в сайта ски бг.И двете писти работят, детските панички на х.Г.Делчев, затворена е само стената .Хижите и хотела са пълни до пръсване.Имам чувството ,че тази информация е целенасочена.Ако нямате информация за състоянието там  пишете "няма информация "отколкото глупости.Jas,вземете мерки не се излагате така .Тези данни са към 26.01.2015 го. 

Автор: toma58

Изпратено: 04-02-2016 20:25:12
Много неща от казаното от Атанасов са истина , но нещата всяка година се подобряват макар и минимално .Мърлящината е българска национална черта.Някъде мирише на кенеф , другаде на кебапчетата.От канализацията на улицата пред къщи също вони цяло лято.  Миналата година на 2 8.02.имаше много сняг и стената беше перфектно обработена.Много зависи от количеството сняг .При затопляне на времето винаги капе смазка от ролките.Такъв проблем съм имал на Пампорово.
Автор: atanasovbg

Изпратено: 04-02-2016 18:42:13
toma58, нещо не съм съгласен с теб. Аз за първи път "карах ски" там миналия сезон 2014/2015 и повече никога няма да стъпи кракът ми в ски зоната на Добринище! Това място като природни дадености е уникално, но мърлячите, които се грижат за него са в състояние да отвратят запалени по планината и по-специално по ските, хора като мен! Обработката на пистата е под всякаква критика (никога няма достатъчно сняг, за да се обработи така наречената стена, а когато има тя е обработена сякаш с дървен мастар е дърпан снега), просто уникална мърлящина, от лифта капеше масло (може би, защото същите тези мърлячи ги мързи да смазват навсякъде и за това на 3 стълба изливат по една кофа смазка, та като минават седалките всичко капе по хората!). Слизаш на горна станция и от хижата мирише на кенеф, сигурно, защото фекалиите се стичат на 5 метра от пистата. Та да ти кажа: едната евтиния не е нещото, което може да ме привлече, МЕН ЛИЧНО, отново там! 
Автор: toma58

Изпратено: 01-02-2016 16:22:01
Пълните хижи  и хотела показват големия интерес към тази ски зона .Всеки карал тук ски идва след това всяка година. Ваучерите са продадени за целия ски сезон още октомври ноември .Има- няма сняг парата е на топло прибрана.jas , прав си че всяко друго движение е излишно за собствениците.Но не смяташ ли , че с налагането на информационно затъмнение се предпазва ски зоната от едно дивашко застрояване и пренаселване тип "Банско, Сл. бряг ? Аз мисля , че има и такъв елемент.От всички ски зони това това е най - спокойното място за каране на ски и отмора.
Автор: jas

Изпратено: 31-01-2016 11:46:40
Здравей Тома,
Ти самия неволно си дал едно от обясненията за конспирацията около ски център Добринище - "Хижите и хотела са пълни до пръсване." На местните чорбаджии това им стига. Те не искат реклама, защото тя им създава затруднения и разходи. Порочна практика в дефектната българска "икономика".

В SKI.BG сме открити за всякакво информационно взаимодействие с всички български ски центрове, но за съжаление ръководствата на голяма част от тях имат големи скрупули и възпрепятстват информираността на българските и чуждестранни ски туристи. До кога ще е така, какво мислите вие?
Автор: toma58

Изпратено: 28-01-2016 22:45:36
Това място е наистина мистично от природна гледна точка.Тук карам ски всяка година два пъти по 4 дни на сезон.Само тогава се виждат много неща и си задавам много въпроси но уви нямам отговор.За много неща нямам обяснение.Споделям твоето чувство.
Автор: jas

Изпратено: 28-01-2016 13:47:36
Здравей Тома,
Приемаме критиката, но умисъл няма, в никакъв случай. Самата управа на пистата и лифта на х."Гоце Делчев" не ни предоставя никаква информация, така както правят други ски центрове. Това което сме написали е предадено преди новия снеговалеж от служител на лифта и е вярно - "Лифтът на Добринище работи при наличие на групи. Пистата се обработва при достатъчно сняг."

В случая със ски център Добринище, аз имам чувството, че самата управа иска да е анонимна, видео камерите са недостъпни, не дават информация, когато им искаме и не искат изграждането на контакти с цел популяризиране на ски центъра. Преценете сами, защо!? 
Автор: toma58

Изпратено: 28-01-2016 11:47:21
Извинявам се : грешка на ръката- данни към 26.01. 2016 год.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре