SKI.BG
     Сряда, 24 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: svetlio

Изпратено: 10-02-2016 13:40:11
Ски коментаторите на БНТ

  Здравейте колеги,
Допреди малко се мъчих да гледам и слушам европейската купа от Пампорово.И много ми се доиска да напиша един мейл на Вяра Анкова,ноедва ли би прочела.Затова реших да пиша тук.
И така..исками се да прочета и други мнения по въпроса с коментирането на ски състезания по БНТ.А именно...аз ли съм се вдетенил с напредването на възрастта и се дразня,меко казано от тях,или има и други...?:)
Самовлюбения титуляр,а и шеф на спортната редакция,Каменчо Алипиев отдавна ме отказа да гледам ски по БНТ с неговата"оригиналност" и "смешки".За него коментирането е на заден план.Важното е Фейсбук и колко членове има в групата по ски.За компетенция,дори и само теоретична,НЕ говорим изобщо.Просто защото я няма.
Обаче вчера и днес,този другия,по заместване,малкия Ибришимов{наричам го малкия,защото и двамата са наследници на бащите си,спортни коментатори от соца},...та той просто надмина шефа си.По празнословие,"емоционалност",елементарна некомпетентност и патос на начинаещ комсомолец!
  Извинявам се,че се поувлякох малко,но.....какви са вашите мнения?
П.С.  ..и дано застудее малко поне.:)

Автор: sicktirix

Изпратено: 15-02-2016 20:29:55
Коментаторите според мен са доста интересна тема.Що годе съм съгласен с тантус,че Алипиев е забавен,но Ибришимов............. Ако се направи експеримент,като се пусне запис на гласа му на най-бесния и свиреп необязден жребец,той ще заспи.Разбира се той не е виновен за това,но поне може да компенсира с друго,но това друго го няма.А журналистите по Евроспорт,също и един от шефовете в БФС,бивш състезател който често коментира,много ме кефят,като обичат да посочват грешките при спускането на даден състезател и хооооп,междинното време свети в зелено и обратното,много добро преминаване и т.н.,а времето свети  в червено.Това съм го наблюдавал и слушал доста пъти.Често ми се искало да спра звука но ме задържа това,че все пак коментаторите споменават за факти относно състезателите които не знам.
Автор: atanasovbg

Изпратено: 13-02-2016 13:34:07
тези са трагични, но са връзкари ;) и поради тази причина.....този загубен цайс Алипиев е способен да откаже хора от спорта!.....пълен потрес! даже...даже не намирам верните думи, за да изкажа настроението си....
Автор: rewal

Изпратено: 11-02-2016 19:13:00
Най лесният вариант е, да гледаш" Евроспорт", където коментарите пак са неточни, но поне не толкова натоварващи. А за ЕК у нас просто няма отърване от Ибришима и "Кедъра", защото това си е държавна телевизия, където както колегата  tantus спомена там се раждаш журналист.  Има човек в България можещ и разбиращ достатъчно, уви и той е треснат в главата и много-повече го интересуват живи предавания от рода на.."Асене върни, Асене спри". И така ще продължаваме да гледаме ски без звук или да слушаме дебилни и неточни коментари. 
Автор: tantus

Изпратено: 11-02-2016 15:42:06
Светльо, и моите впечатления са същите. И докато некадърният Камен Алипиев може все пак да е забавен с дебилното си чувство за хумор (нещо като филмите на Бен Стилър и Уил Феръл - тъпи са, ама отвреме-навреме се засмива човек :-) ), то в коментатора от вчера не можеш да намериш нищо позитивно. А и мъглата вчера направи нещата още по-тегави.

Иначе според мен най-добрият показател за добър ски коментатор е следният: скиорът си прави спускането без видими груби грешки и въпреки това коментаторът е способен да предвиди преди всяко междинно отчитане дали даденият скиор е спечелил или е загубил време. Това още не съм го видял нито по БНТ нито по Евроспорт (там не знам кой коментира, ама е малко по-наясно).
 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре