SKI.BG
     Петък, 29 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Niki777

Изпратено: 02-10-2017 00:46:42
В курорта ... през Януари 2018

Срещу 780 лв с приятели ще ходиме на ...... през Януари 2018. В тази сума са включени транспорта в двете посоки, 7 нощувки и ски пас за 6 дена. Организира го туристическа агенция .......... И честно казано се радвам, че сефтето в Алпите ще го направя точно в този курорт и то организирано. Все още има свободни места, така че ако има желаещи се записвайте. Аз лично предпочитам да е организирано, защото мога да си взема алкохол по пътя и карти например. Няма да ми се налага да шофирам с часове защото са си почти 2000 км и така като има повече хора със сигурност ще е по-забавно.

Автор: Niki777

Изпратено: 08-10-2017 18:38:50
Има два вида апартаменти за 4 и за 6 човека. Ние понеже сме 4-ма приятели си казахме че искаме да сме в една стая. Са ти примерно ако си сам вече може да те сложат при да речем други пет. Но ако сте 4-ма или 6-ма е най-добре щото сте вие в апартамент. Малко е кофти пътя щото с автобус е 30 часа.
  Има и друг вариант някои летят до Торино и автобуса ги взима от там. Обаче при закъснение на полета вече не знам. Но миналата година мои приятели ходиха на Les 2 Alpes с тази агенция и всички отзиви бяха много добри. И тази година имат Лес Алпс ама къде е Вал Торенс къде е Лес Алпс. Все едно да сравняваш Лом с Лондон или Мерцедес с Жигула.
    За автобуса има останали 12 места. Има и вариант без автобус тогава ще платиш 585 лв и може да си дойдете с кола. В тази цена ти влизат 7 нощувки и ски карта за 6 дена.
    Преценете си с твоите приятели и така. Имат и хубави оферти за Март месец. Предлагат Tignes и можеш да караш във Вал Ди Зер нали са в идна ски зона. Имат както ти казах за Март Двете Алпи и също така Вербие в Швейцария. За Вербие е 880 лв пак така транспорт, нощувки и ски пас.
    Агенцията е Рапсоди Травъл влизай в сайта и гледай, както и във фейсбук страницата им.
  Поздрави за първия сняг!
Автор: isd77

Изпратено: 08-10-2017 17:44:04
къде се спи да не е в някакви казарми по 15 човека в стая?
Автор: Niki777

Изпратено: 08-10-2017 15:32:54
Вал Торенс във Франция.
  Ако си доплатиш 30 евро можеш да караш и в съседните два курорта Мерибел и Куршевел. Аз вече си платих екскурзията. И го бях написал, обаче не знайно защо има промяна в ЗАГЛАВИЕТО. Щото помня много добре че си пишеше Вал Торенс. Как така има промяна в заглавието на темата не ми е ясно. На както и да е...
    Та тези 30 евро са ти за всичките 6 дена. Обаче и да не си доплащаш Вал Торенс си ги има 200 км писти само той така че доволно можеш да караш. Освен това хотелите са на височина 2300 метра и това със сигурност е добре. Една седмица като нямаш слизане под 2000 метра се отразява много здравословно.
Автор: isd77

Изпратено: 08-10-2017 12:36:40
Кой курорт?


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре