SKI.BG
     Петък, 29 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Richie

Изпратено: 04-12-2006 01:42:04
Ските ELAN ?!?

Направи ми впечатление сравнително много доброто представяне на ските ЕЛАН на т.н. Световен ски тест/сп.СКИ&БОРД бр.№3 - www.worldskitest.com/ - . Очевидно специалистите ги оценяват добре, но в същото време да сте видяли някой да се състезава с тях за световната купа.Мисля, че не и ми се струва парадоксално. Какво мислите по въпроса?

Автор: darkraver90

Изпратено: 17-07-2007 18:07:40
аз сам много доволен от тях...тази година за пръв път карам ELAN - докараха ми един SLX и по нищо не отстъпва на race моделите на големите и наложили се вече марки .
ride hard , ride free , but look out for that tree ...
.
Автор: l_ski

Изпратено: 19-12-2006 16:21:00
vseki koito razbira ot ski znae kakvo e elan   
samo kato poglednete skata vijdate kachestvoto
taka che probvaite opitaite i togava davaite ocenki
Автор: bobsn

Изпратено: 17-12-2006 15:42:29
Качеството на ските и това кой кара с тях в СК са съвсем различни понятия. Първото е въпрос на корпоративна политика и на много големи хонорарни бюджети, които явно Елан не може да отдели. Преди години когато почна бумът на Словенците всичките им скиори-ки се лъзгаха с тях, ама Елан им ги даваше без пари на федерацията. А сега самите им състезатели имат персонални рекламни договори и за Елан нема место в Белиот Керван. А то и във футбола е така: може би най-големите боклуци като футболна екипировка са Найк, ама МанЮ, Барса и Юве ритат с тях.
Автор: Richie

Изпратено: 12-12-2006 01:12:10
Точно това имах предвид, че в състезанията за световната купа няма състезатели с тази марка ски класиран на призови места.
Автор: vorwarts

Изпратено: 10-12-2006 10:49:12
Май нещо не гледате достатъчно Световна купа. С ЕЛАН карат почти всички словенци. Ако малко повече се поинтересувате ще видите че дори и в US Ski team карат с тези ски.

Словенската марка вече почти не е словенска. Ски и сноуборд дъски се произвеждат в Австрия.

Ето ви класирането на марките участващи на ФИС състезания

http://www.fis-ski.com/uk/disciplines/alpineskiing/brandranking.html

Факта, че са на последно място означава единствено, че Амер груп и Куйксилвър са изсмукали най-добрите състезатели за техните си марки.
Автор: HEAD

Изпратено: 05-12-2006 19:04:17
Da skata naistina e dobra.........wnedriha nowi tehnologii i powi6iha ka4estwoto........wse pak imat i tradiciq.....ne koi da e ,a Stenmark kara6e s tqh!Mislq 4e ako produljawat da se razwiwat taka w polojitelna posoka 6te se nalojat na pazara........
Автор: lichinko

Изпратено: 04-12-2006 11:30:47
Честно казано и аз така си помислих в началото, обаче наистина ските са добри. Доста приятели казват все хубави неща за тях. Обаче е вярно, че не са много хората дето карат с тях по състезанията (освен в скоковете може би). Затова си мисля, че просто им трябва време на ските да се утвърдят и на мениджърите на ELAN да си намерят добри скиори с които да сключат договори. Не може да се каже точно, но едно е сигурно - ските им наистина са много добри.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре