SKI.BG
     Четвъртък, 28 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: dimcho

Изпратено: 12-01-2007 09:58:50
Снежна покривка

Я ми кажете, колеги скиори, ще ли да има достатъчно сняг за ски на Банско или Боровец в неделя, че още сезона не съм открил....... и в колко часа отварят касите сутрин?
За цени на картите по-добре да не питам...

Автор: jas

Изпратено: 16-01-2007 21:27:50
Hi Doslik, snow cover in Vitosha is not enough for alpine skiing, but for cross-country is OK. You can try to find a specially prepared ski track in front of Salzitza hut (near Aleko).
Автор: doslik

Изпратено: 16-01-2007 19:06:21
Hi, I have question, how much snow is now in Vitosha? Is possible to ski on cross country skies here?  thanks
Автор: HEAD

Изпратено: 16-01-2007 13:06:55
A защо ще ми взимат на ден по 10 /сесетка / за колата?Защото е много хубава ли и не може да краси Боровец?Все пак за 10 дни са си стотачка......не ми е за парите ..поне нещо да правиха с тях, а те ни мислят че сме от "Сусурлево"!Няма година в която пред павилионите "модерни "да е почистен снегът,а отсечката е 30 метра........е струва ли си да ти вземат 10лв,а някой примерно да падне и счупи ръка /което е почти всеки ден като се заледи/....................писна ми от тези селски номерца!20 лв да е догодина не ми пука..............и чайчето е много сладко за 4лв при себестойност 0.15лв смърди на пикоч дори не може да се пие..просто го изхвърлих................ЕВРОПЕЙСКИ ЧАЙ И ЕВРОПЕЙСКИ ПАРКИНГ.........дано да падне сняг..........Приятно каране на всичи.......и не се ядосвайте.тва е само началото.......
Автор: parapiteka

Изпратено: 15-01-2007 19:14:33
Тодорка и Томба се обработват много добре; защото ще има Европеска купа-  жени на 29.01 и от сега се подготвят.Двете котви на Шилигарника също стават за каране.Всичко друго е оголени участъци;бабуни и задължтелно се кара със стари ски или под наем.Цената е 40 лева +5 депозитна картата от 8.30 часа
Автор: dimcho

Изпратено: 15-01-2007 17:56:45
Не цените ме притесняват, а липсата на сняг. От  около 15 г. насам не е имало сезон  със запазени стари цени, свикнал съм. Но, честно казано такава топла зима от 30 г. не помня.
Автор: vorwarts

Изпратено: 15-01-2007 15:43:06
Тука идва времето да си кажем, че всичките тези двулични цени са една малка лудост. Обяваваш едни цени пък после продаваш на някакви други цени кавито си измисляш почти както дойде. Ако сме в Турция или Индия може би да е приемливо, но и в Банско и по другите курорти малко са се олели. Аз сам за твърдостта на Боровец. 50лв са си 50лв и толкоз :)))
Автор: parapiteka

Изпратено: 15-01-2007 15:01:18
Не е въпроса за 5 лева ;а за коректността на Юлен; никой нямаше да се издразни ако още в първата публикация на цените си бяха написали сегашната надценка.
По тази логика другата седмица нови цени; следващата стари.....
Ако не влизаш всеки ден в сайта им;какво става......
Автор: vorwarts

Изпратено: 15-01-2007 14:42:06
И какво стана сега!? 5те лева ли ви притесниха нещо! Ако се позамислите малко по 5 лева оставяте бакшиши в кръчмите всяка вечер докато сте в Банско. Така че , 5те лева разлика няма да ви е от толкова голяма загуба. Я, вижте само как от 1ви се качи цената на бензина +0.10лв. защо това не ви прави впечатление!?
Автор: dimcho

Изпратено: 13-01-2007 20:58:30
jas, за около една седмица в banskoski няколко пъти се променят цената и отстъпките, ако се вгледаш, а пък и от скиорите все противоречива информация достига. В крайна сметка, истината е мин. 40 лв. за ден.
Автор: isokar

Изпратено: 13-01-2007 18:07:27
Toku shto se pribiram ot Borovets....Otvratitelno skupo e nishto chudno che nema bulgari samo anglichani i rusnaci
Dnevnata karta sie  50 tak, za otstupki nikoi ne e chuval..nito pa za redovni klienti
Za tri noshtuvki s priatelkata mi izharchihme 2 bona ...kato se suobrazqvaxme!!!!


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре