SKI.BG
     Вторник, 23 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: konov_kmk

Изпратено: 06-01-2008 13:36:42
Похвално за Витоша!!!!!!

Последните две седмици обиколих всички курорти където може да се карат ски (Без Стара Планина ), и право да си кажа по хубаво от Витоша никъде не беше.С малко късмет може да караш половин ден за 15 лева, а ако знаеш кога точно да отидеш можеш без проблем да направиш 10 че и повече пусканя без да чакаш повече от 15 мин. за лифт и всичко това за 15 лв.Да не говорим, че вечер си спиш в твоито легло и можеш даси намериш 1000000 прекрасни начина да си прекараш вечерта, а на другия ден пак да си правиш кефа на пистите.Сезона на Витоша започна на 15 дек. и до ден днешен  тук си е най-хубаво, има сняг, няма чудовищни опашки като на Боровец (където освен опашки от изнервени "ТУЗАРИ"""" и камъни нищо няма )

Автор: mem

Изпратено: 09-01-2008 20:54:00
Направо незнам какво да мисля за Боровец, като чета по-голямата чст от постовете и изобщо ненията във форума. Точно направих дупка в тегавото ежедневие и планувах да мръдна към Боровец другата седмица и взех тотално да се разколебавам след прочетеното наоколо.
Тази година колкото пъти се качих където и да беше все имах шанс и беше добре обработено. Колкото пъти стъпих и на Витоша все на добро време и мало хора попаднах...пистите - като цяло добре. Де да знам и аз!
Обаче с тоя Боровец като чета много гадно ми стана. Незам какъв дго дъвча направо!!!!
Автор: parapiteka

Изпратено: 07-01-2008 12:34:46
След 1 година Банско приема старт от световната купа; и то забележете спускане!!!  няма какво да се коментира повече за качеството; .... да се спуснеш по трасе на белия керван в България!!!
Витоша направиха много в последните години; спомнете си абсурда всеки влек сам за себе..... си тотална простотия..
тази година въведоха магнитна карта за всички съоражения; с което изпревариха дори Боровец .
Автор: quentin

Изпратено: 07-01-2008 10:53:32
Откакто е започнал сезона съм карал на Банско, Боровец, Витоша и на дневно и на нощно каране. Да ви кажа честно най - много се изкефих на Банско, заради добрите писти и бързите лифтове. Проблема беше лудницата от туристи долу на касите и на опашката за кабинката. Като опашка за хляб по време на криза. Обаче се изтърпява 30 - 40 мин и след това горе е поносимо, въпреки че мелето по лесните писти е невъобразимо. На Боровец се излагат много, защото на Маркуджици има мноо сняг ама няма кой да обработва пистите като хората, Ястребец както всички пишат в тази тема е като макадама на Рали Гърция - все едно машина е разпръсквала камъчетата по пистата. Нощната пред х-л Рила за сметка на това се подготвя доста добре, няма хора и не се изкопава пистата, не се и заледява, готина е с две думи. Любимата ни, надвиснала над нас Витоша, традиционно е под всякаква критика както винаги...дори и Лалето не го обработват качествено, а традиционните за него лед и силните ветрове допринасят за срива на Витоша в класацията. Да не говорим че в сряда на 2 януари се бъгна лифта и сме висяли 35 мин горе щото няма никой компентен, та трябваше да ходят с рак-трака до Алеко да водят "СПЕЦИАЛИСТИ" !
На Мальовица още не съм ходил, ама ми е мерак щото там по принцип вали много сняг. Ако някой е ходил да сподели как е.


Поздрави, безавариино каране и много шусове на всички.
Автор: Skimaniak666

Изпратено: 07-01-2008 10:33:13
Мисля да отида да крам е 1 седмица на Семково. От там до Банско е близичко. Искамх да отида и поне един ден до Банско, но като го смятам един ден на Банско ще ми струва колкото 1 седмица на Семково баси ужаса, струва си наистина, заради пистите, но....незнам чудя се
Автор: Skimaniak666

Изпратено: 07-01-2008 10:28:24
Витоша е възможно най-достъпното място за каране, най-близо. А и като нямаш много време за пътуване е супер убодно. Вчера карах на Витоша и духаше адски силен вятър, само Лале работеше...и опашката беше ....лелее много голяма, но повечето хора се отказаха заради кофти времето и се поопразни, де. Имаше по-силен вяътр отколкото на нощно!
На Витоша ще бъде мно яко ако направят такива пластмасови предпазители за седалковия влек. Най-"сапуненият" климат от всички планини е добрата стара Витоша...ама са не може всичко, хем на близо..хем хубав климат :)
Но Нищо,де. Сега с картите за влека е доста удобно, добре са го измислили.
И въпреки че имаше толква много сняг пистата пак се оголи....но няма как.
До Боровец все ме е страх да тръгна заради пътищата сега, но като се нормализира ще го пробваме тази сезон.
....
Автор: parapiteka

Изпратено: 07-01-2008 08:45:31
Странното е; че точно от Бороспорт се хвалеха за рекултивация на писти Ястребец това лято!!!.При добре свършена работа дори 30 см сняг за достатъчни за добра основа.
Да се надяваме че поне някой от фирмата чете този форум и си прави изводите
Автор: stefanaky

Изпратено: 07-01-2008 02:10:37
Ако найстина КуРорта Боровец е най - доброто място за каране в БГ сме живи за оплакване!!! В неделя  бях там и след като по обяд затвориха маркуджиците Плацовете се превърнаха в Мравуняк. Състоянието на пистите беше повече от трагично след като и времето омекна и помогна да се види каква е предварителната подготовка за сезона :) основа от сняг няма. По палацовете се лъснаха огромни петна от пръст и камъни.Тази година времето се смили, ама до някъде за какво са ви оръдията за сняг, като стане топло да правите киша ли!? За спорта попитах няма ли да мине Трака да покрие каманяка, при което ме погледнаха с учудване и ме попитаха къде има камъни хахахаха и след като казах че цялата писта е на петна, отговора беше цитирам: Аааа че той ше мине за нощното. На всичко отгоре в 15:30 повисяхме 15 мин. на лифта щот имало технически проблем :) На червено знаме не беше толкова трагично но и там си имаше хубави кафяви петна. А колкото до Витоша през уикенда там може да се иде на разходка но не и за ски при толкова народ по съораженията това си е безумие!
Автор: robertpires

Изпратено: 06-01-2008 18:37:59
"Последните две седмици обиколих" - Безбог , Боровец и Витоша , и право да си кажа по хубаво от Боровец никъде не беше. Полудневната картата събота и неделя е 16,50 и до обяд опашки няма, пистите (подчертавам) са гладки и много добри за каране. Единствено на долната част на Ястребец има камъчета (дори не знам какво правят на пистата). Малко по нагоре подчертах на пистите, защото на Витоша освен долно лале, другото не са писти а ски терени :) . Софиянец съм и искам Витоша да стане най доброто място за каране на ски, но някой да ми каже, че е най доброто, искрено ме учудва. На Витоша единственото, което си заслужава е нощно лале, опашките пред романски или лалетата през деня са отврат. Стотиците едновременно пускащи се по единствената писта, отврат. Има чар но не благодаря. Докато не стане истински ски център, ще си ходя на Боровец, ще слушам селска реч и ще дишам чист въздух примесен с миризма на конски тор ( говоря за Супер Боровец хахахахх)


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре