SKI.BG
     Четвъртък, 28 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: BBB

Изпратено: 08-01-2008 10:20:27
Обратна връзка

От както посещавам този форум едно нещо ми прави впечатление, което може би липсва и според мен трябва да се добави. Какво е то? Обратна връзка!! Какво имам в пред вид. Много просто.
Тук винаги някой пита, дайте мнения за ски ,обувки, автомати, каски, аксесоари, хотели, апартаменти, стаи, курорти и т..н.т, и какво се случва - въпросите стотици отговори на тях хиляди обаче никой след това не си направи труда да напише два три реда за това дали е доволен от това което е купил каква е разликата с онова с което досега е карал къде според него някой го е подвел с неточна информация. Все такива мнения които във всеки индивидуален  случай  са много важни и според мен много по-полезни от колкото това, какви ски да взема според еди какви си критерии и параметри? ами отговора е такива и онакива. Добре копуваш нещото си там и после какво, пълно мълчание, никакъв отзвук, бяха меки или много твърди, с такава твърдост обувките много изморяват или в сравнение с незнам си кой модел поведението на този има такива и такива предимства. Това което искам да кажа от всичко до тук е че  комуникационния кръг на форума не се затваря. Всичко се сважда до зададения въпрос после идват отговорите и накрая, дупка!! Пълно мълчание. Аз лично смятам че форума би бил още по полезен и пълен ако след  като всички питащи в него направят обратната връзка и разкажат какво са купили от какво са доволни, какво им е направило лошо впечатление, дали са доволни от хотела който са посетили, къде някой от нас според него не е бил прав и защо. Така според мен ще е още по-лесно да се комуникира и в крайна сметка полезната информация ще е много по- полезна както в количествено така и в качествено измерение.

Поздрави на всички любители на зимните спортове и много незабравими снежни мигове през 2008г.

Автор: GergyM

Изпратено: 20-01-2008 00:27:37
Аз пък пред треи години (като започнах активно да карам) вземах само под наем различни ски, докато не ми хареса един модел на ХЕД .... и си купих такъв ......  т.е. намерих си МОЯ модел, с който се чувствам комфортно :) ...
Автор: vorwarts

Изпратено: 09-01-2008 18:01:42
Ето го - http://www.voelkl.com/#4/EN/98/99
Автор: HEAD

Изпратено: 09-01-2008 12:53:14
Да модела е много як за малко да си взема слаломния вариант SL,но не мога да си изневеря на хедчето  :-))) .......нямаше да е зле ако можеше да средата на спускането да се сменят ските или на всяко спускане,но не става ...вече ме окрадоха ..............и не оставям ски............
Автор: parapiteka

Изпратено: 09-01-2008 07:53:36
покажи я как изглежда:)
Автор: vorwarts

Изпратено: 08-01-2008 20:45:35
Аз пък ще ви кажа, че сега съм влюбен във Фьолкл Рейстайгър GS titanium. Ската не е същата, като на Джими Кохран /неговата е по-скоро от P-сандвич серията с картинката на Рейстайгъра, която се прави за Световната купа/, но и тази с канала отгоре върви страшно!
Автор: parapiteka

Изпратено: 08-01-2008 18:18:34
Според мен  всеки; който търси добър съвет го намира в този форум; и аз съм се възползвал от това.
При мен проблема беше в обувките( по широки стъпала); но след като смених няколко чифта разбрах; че по твърдите и агресивни обувки са за предпочитане и с тях контролирам ските много по добре.. мнение; което е изразявано многократно тук.
Ски екипировката е скъпа, но ако си решил сериозно да се занимаваш с този спорт не бива да се допуска никакъв компромис; защото освен огромното удоволствие, което доставят ските; те са и един от най рисковите и травматични спортове.
А вие продължавайте да пишете; съветвате и напътствате.. защото хората ;които влизат тук се нуждаят от това и за да не бъдат налапани от поредния хитрец предлагаш "свръх" модели
ПП в момента карам Росиньол Радикал
X8( това е малко по мекия вариант на 9)
взех този модел ; защото рядко карам извън пистата и не обичам къси завои.
vorwarts  би ми препоръчал Атомик:)
,но когато ги купувах бах с вуйчо си който е бивш състезател и той ме посъветва...
е той е карал Роси...:) но това е друг въпрос.. аз лично съм доволен от тях
Автор: BBB

Изпратено: 08-01-2008 16:15:36
HEAD, прав си до толкова до колкото този въпрос касае супер начинаещите скиори, които не са виждали ски на картинка даже . Обаче тук не пишат само такива, както забелязваш и ти самият. Освен това мога смело да твърдя че мнение може да изрази всеки човек, който се спуска със ски, пример е дъщеря ми на 6год. Ходи на ски от 3. До сега е карала един сезон под наем а останалите със собствени и веднага ми каза че новите завиват по-добре и са по-бързи и лесни за управление. Факторите най-вероятно са субективни, затова че ските под наем не се потдържат и са много стари но важното е че впечатление винаги има. Аз също си купих този сезон ски за първи път от 10год  насам (поради травма) и не съм карал карв но впечатление ще дам веднага след като ги спусна десетина пъти. Мисля че така ще съм доста полезен на всички които ще се интересуват от съответния клас и марка ски.
И другото което е, къде в нета можеш да влезеш и да получиш достатъчно инфо за това какво представлява даден модел ска? Никъде. Всичко което пише от най ниския до най високия клас ски от една марка е Супееееееер!!!!!!!!!! Да ама това е рекламата на производителя а къде е критиката от потребителя? Тишина и мълчание. А колко хора в БГ карат ски и знаят български и четат този форум и могат да дадат мнение, но не го правят. И ако питащите станат пишещи не мислиш ли че форума ще е доста по-полезен на всички?
Автор: HEAD

Изпратено: 08-01-2008 15:12:07
А ти как искаш да ти дадат инфо при положение,че стъпват за пръв път на ски и въобще не знаят за кво става дума и тва са му първите ски и обувки!С какво да направят разликата?С тези взимани под наем ли?Хората им е трудно да преценят това ,което са купили ,те нямат база за сравнение и опитът им е минимален.Така ,че бъди малко по снизходителен към тях и не им се сърди...........
Автор: vorwarts

Изпратено: 08-01-2008 13:21:59
Хубаво е когато някой обръща внимание на това което пишем, но има един психо-социален проблем на човеците в България който е непреодолим. В повечето случаи, когато съм посъветвал някой да си купи екип, от познатите ми, той е купил по-евтиния. И за да не му се "срине авторитета" после той въобще не ми се обажда.  В определни случаи се е случвало и обратното, но това важи за единици хора. Дори имам няколко хипер снобски случая, когато за една хетера, която така и не стъпи през живота си на сняг беше купен екип от Богнер за над 5000 евро, но това е по-скоро весело:)

Така че, "неблагодарното" или "неотговарящото" поведение на хората в този форум ще продължава. Дано да има повече млади и ентусиазирани участници, които да правят "обратна връзка", но не както в други форуми с някаква чат форма на безмислени отговори, а със смислени коментари, които да  четем с  удоволствие!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре