SKI.BG
     Вторник, 23 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: ivo1969

Изпратено: 02-02-2008 22:20:36
Borovec- Mizeria za pari

Abe hora sto ne napishete kav sniah e na borovets za 40 lv polovin den
Kato se zapochne ot pati do tam zadaljitelnite
pari za parking opaska ogromna  i se zavrshi
s posledno kachvane v 3 i 15
Prosto pishete be hora kak moje da go sravniavate s pamporovo
Ta to na Pamprovo e 15 klasi i pisti i sarojanenia ot borovets
Bade te zdravi


Автор: mirg

Изпратено: 17-02-2008 13:27:12
imali namaleniq na borovec za studenti
Автор: ivo1969

Изпратено: 06-02-2008 22:28:32
Ste go probvam i Bansko dano da e gotino
Posle ste otida do slovenia Maribor i ako ima s nikoi do Austria
A sto ne i Aspen i ste vi kaja kak e nasiakde
I ne zabravite tova sie moe mnenie i nikoi da ne se obijda prosto spodeliam
Автор: ivo1969

Изпратено: 06-02-2008 22:21:49
Znachi az protiv Borovec nimam nisto
osven che e mngo vetrovito
50 kinta sa mngo za tam
Dnes si doidoh ot Pamporovo 32 kinta cial den toplo i spokoino
A po krasivi ot nashite koroti niama
Автор: pebi

Изпратено: 05-02-2008 22:34:33
Приятелю Иво, незнам коя година си ходил на Боровец, но първо да те светна малко. В събота карта за цял ден струва 33 лв, за половин 16.50. Последно качване е в16.30, а половинката започва в 12.01ч. За сравнение на Пампорово половинката е от 12.30 до 16.00 и струва 22.50лв. Така, че по отношение на цени и дума не може да става. Пистите също не може да се сравняват. Предполагам, че някой ти е раказвал нещо за Боровец ама явно и той скоро не е ходил там. И последно ако решиш да караш на Боровец през седмицата отиди на Ястребец, ако ти говори нещо това и ще платиш само 22лв за цял ден. Тези цени ги няма никъде.
Автор: ого

Изпратено: 05-02-2008 21:43:13
Вярно че сме черноглед народ,но как да докажем че триъгълника е кръгъл????????? Ако го докаже някой българин,значи не сме черногледи,ами слепци.
Автор: parapiteka

Изпратено: 05-02-2008 16:55:54
Виждам, че се е заформило интересно форумче.
Аз съм патриот - оптимист.Казвам го това защото ми е писнало от досадното българско черногледие и оплюване на всико родно. Ако ще на Марс да караш ски или да живееш и работиш майка си и Родината не можеш да смениш.
Трябва по често да поглеждаме в огледалото себе си и да си задаваме въпроса какво  ние правим за да подобрим нещата по пистите курортите и изобщо в България.Статистиката сочи че ние сме най черногледата нация в Европа СТИГА.
Ако от Бороспорт; Юлен или Пампорово четат този форум да вземат да се светнат за какво става въпрос.
А самият факт че ще приемем спускане за мъже в Банско не е ли нещо позитивно А
Автор: Faith1

Изпратено: 05-02-2008 11:02:27
Провокира ме написаното в тази тема да напиша и аз няколко реда с мнение,а именно: 1.За какво въобще говорим по повод кой курорт Боровец или Пампорово е по-добър?!Шегувате ли се? За добри в какво става въпрос???Само човек ненапускал никога пределите на милата Родина може да обсъжда въобще тази тема...имам чувството,че отдавна на никой държавник,инвеститор или какъвто и да било свързан пряко с нещата касаещи "развитието" на туризма като цяло в България не се интересува от нищо различно от това днес да припечели повече или по-малко пари,а с какво мнение за получената услуга си тръгва туриста му е на всеки през ...
2.Позволявам си една препоръка към Ivo1969  да се държи във форума по начин предполагащ космополитност и широк мироглед,а не по такъв,който отива на злоблив човечец невиждащ по-далече от носа и да трябва специално да споменава в писмен вид на хората,че е бил на Blue mauntain или където и да е, вместо това да става ясно по подразбиране:)
3.Абсолютно подкрепям Vorwards по повод препоръките от страна на хората,които имат какво да кажат и да споделят стойностно мнение за развитие на зимния туризъм в България.Мисля че наистина има нужда да отворите тема с препоръки и мнения,и дори един човек от тези,от които зависи промяната да чуе и да почерпи опит е успех и крачка напред!
Поздрави на всички и много нови и незабравими ски емоции!:)
Автор: nick07

Изпратено: 04-02-2008 22:44:16
За мизерията-можеш да пишеш на кирилица не е срамно.15 класи, по всичко личи каква е твоята.
Автор: nick07

Изпратено: 04-02-2008 22:25:45
Боровец ски курорт с минало.Като Рила друга няма ...... нейде по света.  А за сравнение и дума не може да става.
Автор: ого

Изпратено: 04-02-2008 21:23:45
Ще се подредят нещата ама на куково лято.Мисли ли някой,че ония пънове с очи и уши на задниците,там гоооре нависоооко по властта,могат да приемат впечатления и препоръки от раята.Те ако можеха пък и виждаха по далече от джобовете си,сега нямаше да гледаме като гладни вълци хърватите и чехите които имат състезатели в елита.


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре