SKI.BG
     Петък, 19 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: novak

Изпратено: 20-03-2008 23:16:02
положението в Банско?

Някой има ли свежо инфо за Банско? В саита пише, че снежната покривка (на 17.03)  е била 110 см, но ми се щеше някой, който е бил там скоро да даде мнение. Планирам да карам този уикенд, но не ми се ходи на изорана и заледена писта.

Автор: lichinko

Изпратено: 25-03-2008 11:26:19
Здравейте и от мен. Малко извън темата, но и аз да си кажа мнението. Значи не знам за Банско, но в събота тръгнах за Боровец и като видях колко навалица отива натам реших да врътна към Мальовица. И не сгреших - такива условия с новия 40 см сняг не съм виждал одавна. Пистите бяха нещо невероятно - обработени с един мек пръхкав сняг направо изключително приятно за каране. Е не мога да кажа добра дума за съоръженията - доста са стари, но пък си откарах имайки предвид че нямаше и хора. Дори към обяд почнаха да идват групи от Боровец, щото им било зле там. Стената малко се поизрови към обяд но Ръждавица и Улея останаха перфектни целия ден.
А относно края на сезона  - тази зима приятели ще караме и на 1-ви Юни.
Важно е само желанието.
Последно - внимавайте с мекия сняг щото  - "не питай старило, а питай патило"
Приятно каране!
Автор: HEAD

Изпратено: 21-03-2008 15:12:59
:-))) Не съм изпускал от средата на Декември почивен ден    :-D. Само когато вятъра е силен и не работят съораженията не карам, както миналата Събота,а може би и утре ще е така.Имам и 1 пропуснат уикенд поради висока температура бях много зле и едва мърдах просто нямаше как да отида........     
        Снимки правя всеки път,но по няколко.......ще кача малко  :-))))!Приятна почивка на Банско и да кажеш как е било там!
Автор: parapiteka

Изпратено: 21-03-2008 14:41:10
Аз също имах идея за Боровец; но видях в сайта им ;че повечето писти в горната част са затворени поради силния вятър.
На HEAD  може да се вярва...; оставам с впечатлението; че ти не пропускаш уикенд на Боро  браво. За мен за съжаление таз годишния сезон не беше много силен заради тъпи проф. ангажiменти.
А и да качиш малко снимки:)
Автор: HEAD

Изпратено: 21-03-2008 12:09:22
Чакаме инфо от parapiteka от Банско аз ще ви дам от Боровец! 
        БББ за Събота съм съгласен / нямах предвид вятъра :-)))) /  ,утре мисля,че пак вятътът ще е силен  и едва ли ще работят горе,но в Неделяяяя ...........  :-)))))
Автор: BBB

Изпратено: 21-03-2008 12:00:35
HEAD, миналата Събота пуснаха кабинката в 11ч. заради ураганен вятър, горе на М-вете беше лед в горнатите части а от там на долу ставаше за водни ски. Цялото каране беше 1-2 часа и толкоз за повече не става!!! А не съм  оптимист и за новия сняг защото тези полу летни температури дето се задават този уикенд ще бъде по подходящо за плаж!!

Аз на времето съм карал на Маркуджика до 20-ти Април и то на мн.добри условия, но тази година започна топлото мн.рано и за съжалиние се задържа твърде дълго.
Автор: parapiteka

Изпратено: 21-03-2008 11:04:25
Утре отивам на Банско; и ще дам прясна информация вечерта.Има около 10-15 см нов сняг а и не е толкова топло; поне до неделя.
Автор: HEAD

Изпратено: 21-03-2008 10:57:03
Не си прав БББ изобщо не е приключил........до обяд пистите са обработени перфектно на М1,М2,М3 ! Уикенда, който мина беше добре и по Ястребец до Междинка........да не говориме,че има и около 15-20 см нов сняг за този уикенд......... Явно не ти се кара много много  :-))))
Автор: BBB

Изпратено: 21-03-2008 09:02:47
За съжаление ски сезонът приключи, по добре прибирай ските защото вече е опасно да се кара при тези условия!!! Такова е положението във всички наши курорти. Знам че ти е мъчно, също и на мен, но няма как, природа.


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре