SKI.BG
     Четвъртък, 28 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: j-k

Изпратено: 04-05-2004 17:36:20
bfski treniorski konkurs

tezi hora sa mn.obarkani,kakav konkurs?ta kakvi speczialisti po ski ima,4e ste ste smeniat sega6nia Ivan Kanevchev?
tozi Svetlio,koito ste izpitva,parvo toi ne e kompetenten na tema ski!!no ste go raZBERAT V BFSKI 4AK KOGATO STANE MN.KASNO!!!USPEH,NO DA NE STANE POSLE NA SVETOVNOTO,4E NE BIAHME PODGOTVENI ,ZASTOTO ZAKASNIAH ME S PODGOTOVKATA!

Автор: vorwarts

Изпратено: 10-07-2004 06:59:02
В България има и свестни треньори и супер състезатели !
Стефан Георгиев, Деан Тодоров, Мишо Седянков, Иван Гребенчарски независимо от контузията, Мария Киркова, Деси Джурова, Боряна Златарева, Ганка Шокова са отлични скиори състезатели, както и всички номинирани момчета и момичета за Б националните отбори !
Ние като публика трябва да ги подкрепяме, лично за мен независимо от резултатите, защото те са най добрите в България и това е факт ! Същите тези национални състезатели ще са и основата за бъдещите управленски и треньорски кадри на Федерацията.
Настоящите треньори и администратори също са големи професионалисти, но дълго време ще носят наследството от старата система за "високото спортно майсторство", което очевидно им пречи да надскочат българското ниво.
Автор: niki

Изпратено: 09-07-2004 10:35:52
Кой ли го е еня за ски спорта у нас ?Състезатели,треньори...........
А стига.Каже те ми поне един БГ състезател който да става за нещо?Който има пое 3 международни състезания(образно казано) завършени през годината?Куцо и сакато стана състезател.На времето защо Пепи беше световна класа?Защото всички пари отиваха за него.Нямаше никой друг.Той беше и край.Сега всеки иска да е състезател(добър или лош) и иска кинти.Е нема.Намерете 1(един) и налейте в него.Другите на опашката.Тогава ще стане.Другото е чесане на езиците.Да вземат пример от леката атлетика.Там се дават пари за един човек и само за него.Така и знаеш от кой да чакаш резултати,отговорност...и т.н.!
Автор: vorwarts

Изпратено: 21-05-2004 19:21:30
Както вече е известно от сезон 2004/2005 Българският национален алпийски ски отбор ще кара с ATOMIC !
Автор: vorwarts

Изпратено: 21-05-2004 19:19:59
Национален треньор на мъжете Алпийски ски е Иван Каневчев, Б национален треньор е Александър Шаламанов, на жените национален треньор е Руслан Начков. Те са най-добрите в момента !

Очевидно дейността на новия директор на алпийските ски в България дразни много хора, които не желаят да има положителни промени в българския ски спорт.
Автор: vorwarts

Изпратено: 21-05-2004 19:03:16
НАРОДЕ, чети ! За това хората пишат за да бъде прочетено :

30.04.2004 БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ обявява приемане на кандидатури за следните треньорски длъжности :

Старши треньор на "А" Национален отбор по ски алпийски дисциплини - Мъже
Помощник треньор на "А" Национален отбор по ски алпийски дисциплини - Мъже

Старши треньор на "Б" Национален отбор по ски алпийски дисциплини - Мъже
Помощник треньор на "Б" Национален отбор по ски алпийски дисциплини - Мъже

Старши треньор на Национален отбор по ски алпийски дисциплини - Жени
Помощник треньор на Национален отбор по ски алпийски дисциплини - Жени

Старши треньор на Национален отбор по ски алпийски дисциплини - Деца
Помощник треньор на Национален отбор по ски алпийски дисциплини - Деца

Изисквания към кандидатите:

* да имат опит в треньорската професия
* да притежават необходимите треньорски знания, организационни и комуникационни умения отговарящи на ниво национален отбор

В документите включващи автобиография и адрес за кореспонденция трябва ясно да бъде обозначена желаната от вас кандидатура.

При поискване, чрез e-mail поща предварително можете да получите детайлна длъжностна харектеристика за съответната треньорска позиция.

Краен срок за приемане на документите - Неделя 09.05.2004 г.

Моля кандидатите да изпратят документите си до:

Светльо Костадинов
Директор Алпийски Ски

БФСки и БСПул
адрес: ул. "Проф. Милко Бичев" №1
ет. 3, ап. 11
София 1504
тел.: 02/ 944 20 08
факс: 02/ 988 75 46
e-mail: bg-skipool@centrum-group.com
Автор: Vasso

Изпратено: 21-05-2004 08:27:59
Изборите са минали преди 20-тина дни. Адски условно казано, защото документите се събираха в Ски-пула, а във Федерацията нищо не знаеха и ги държаха настрани. Абе със ските се занимават хора, дето хабер си нямат - тези в Ски-пула май работата им е само да търгуват с екипировка и т.н. А БФСки е държгана настрани и не ги питат за нищо. Сега пък тия от  Пула са решили да задължат всички национали да карат със Саломон, щото искат да пълнят гушките на вносителите на тия ски. Ама отсега е ясно, че хубавите състезателни ски на Атомик и другите, ще бъдат заменени с туристически Саломон - само заради интереса на едикой си вносител. Пълно безхаберие.
Автор: Boogy

Изпратено: 20-05-2004 11:47:23
Кога е конкурса и ако е минал кои е избран?
Автор: skioro

Изпратено: 17-05-2004 18:48:02













Za6to taka be hora?? E, vjarno 4e kato dojde skakaueza ot Kanada kaza 4e ot tezi skiori v Bulgaria ne stava ni6to,no ne se bojte-te na vremeto i na nego v  CSKA  mo kazacha 4e ne stava ni6to i ot nego, puk videchte li kakav spezialist se prukna!! E,ne go poznavali v Kanada!! I kakvo?? Vidjachte li kolko e zle,pardon -velik v bulgaria?? Pitajte vs4ki sportisti i sportistki ot naz. otbori dali e zagovoril ili usmichnal pone na ednogo ot tjach?? E,toj e nad tezi ne6ta. Samo 4e  naistina ide svetovno!!        Mnogo vajno 4e 6te si otide o6te edin samoobjavil se spezialist!-gorko na sportistite!!!     




Автор: Vasso

Изпратено: 15-05-2004 11:49:10
Само няколко думи...Новото ръководство на ските дойде с надежди, но само за година се видя, че работите се движат от хора, които имат пари, но не разбират от ски. Защото само с пари нищо не става. Какъв е тоя Светльо? Та нима не е обществена тайна, че той не бил никакъв треньор в Канада - всъщност оттам казаха, че такъв треньор не познават. Защо той ще ръководи алпийците? Само защото е приятел  на едикой си ли? Чака ни тотален провал и затъване. И като начало - чакайте отдръпване и на последните специалисти, останали в ските.  Лошо се пише, лошо, а идва световно, идва и олимпиада...Тежко ни с такива измислени специалисти...


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре