SKI.BG
     Петък, 19 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: diddul

Изпратено: 20-11-2008 12:53:39
Имам нужда от съвет какви ски да си купя?

Карам от две години и все си взимам под наем вече реших да си взема лично мои но съм от Бургас тука няма магазини за ски или ако има хората които работят там си нямат хал хабер от ски и смятам другия петък да отида в София да си потарся!гледах из разни форуми има много видове ски в смисал фреераид слалум и т.н моят стил все още и аз незнам какъв е по скоро можеби е фреерайд а и не сам много добър! бихте ли ми дали някакъв съвет каде в софия да си потарся ски и какви??

Автор: diddul

Изпратено: 14-12-2008 17:02:03
така малко късно но все пак!току що се пребирам от софия и бях там два дни по магазните!от дълго тарсене вчера си взех ски обувки ROSSIGNOL INTENSE 10 (кажете си мнението)! купих ги от магазина на SLS на бул.черни връх мисля че се казваше и съм много доволен!за ски се отказах тази година.просто исках добри ски но парите ми свършваха а и все пак предстоят още много празници !ходих на пазара на националния стадион но и там не си харесах нищо просто догодина ще си взема нови. ще отделя някой лев за добри ски тази година ще изкарам със ски  под наем!
Автор: georgsl

Изпратено: 26-11-2008 15:51:24
URL http://www.jokysl.hit.bg/Sports.htm
phone 0887456467    8564313
George Slavov , Obadi se ste ti pomogna!
Автор: bobsn

Изпратено: 26-11-2008 10:00:10
Карвинга на всеки трябва да е някъде над брадата и под носа, без значение колко е висок. Ама в твоя случай става въпрос за някъде от поне 1.80м. ска, а аз не съм виждал толкова висок карвинг. За сравнение в Световната купа карат с 1.65м. по правилник, а повечето скиори са над 1.90, Свиндал дори мисля че гони двата метра.
Автор: BiGb1rD

Изпратено: 23-11-2008 21:51:23
Колко трябва да са дълги карвинг ските за човек висок 200см? ;)
Автор: bobsn

Изпратено: 23-11-2008 19:32:33
На мене само цената ми харесва напълно на тоя модел, мисля че има и доста по-подходящи модели, а и магазина е добър избор, там имат и сервиз, а продават и стари и нови модели. Човека им дето сервизира ходи в събота и неделя на Юнак.
HEAD,
аз не се обиждам (най-малкото щото не се смятам за специалист), обаче щом даваш примери, особено с автомобилите, да те попитам ти знаеш ли на 100% какво е състоянието на твоята кола. Щото аз на моята мога да гадая, макар че съм обвиняван от всичките ми познати за това, че постоянно си обгрижвам колата. По мотора й освен смяна на масло друго не съм правил, не се е налагало досега, ама трябва ли да се кълна, че утре няма да ме остави на пътя. Със ските е същото, ти ако знаеш че твоите ски досега са били перфектни, знаеш ли утре дали няма да се потрошат уж без нищо. Или пък знаеш ли в какво състояние е сърцевината ти, при положение, че повечето проблеми възникват от стареенето на материала, който губи нормалната си еластичност, та дали си правиш диагностика на молекулярно ниво на твоите ски, за да си сигурен че вече не им е остарял материала. И на старите ски може да има проблем с лош монтаж на автомати, но и на новите може да го има. А и защо като стане въпрос за старо всички говорите за таралясници? Все пак колегата няма да купува на сляпо, нали ще ги огледа, то тия дефекти дето не се виждат отвън може да ги има и при нови, ясно е на всички че има много по-голям риск от несполука при избора, но защо 90% караме коли втора употреба?
Автор: dimcho

Изпратено: 22-11-2008 14:32:45
Добър избор.
Автор: diddul

Изпратено: 22-11-2008 13:00:36
за това какво мислите?
http://www.alpinsport-bg.com/product_info.php?products_id=1555
Автор: dpetrov

Изпратено: 21-11-2008 22:49:30
Колега,
препоръчвам ти AlpinSport (http://www.alpinsport-bg.com/) Хората там _ЗНАЯТ_ какво и как да продават!!! Със сигурност ще получиш обслужване и компетентно мнение! Сравнително близо е до пазара който мислиш да посетиш (около 7-8 мин. с кола през weekend-а)

УСПЕХ!

Поздрави!
Автор: miro_vl

Изпратено: 21-11-2008 21:43:38
didul , shtom shte hodish na Sf edin den nqma da ti e dostaty4en tam , da znaesh ! Kato obslujvane moga samo da ti preporu4am magazinite na SALOMON i naj ve4e tozi pri Sofia Land / na krustovishteto pri seminariqta/! Uspeh i pishi da kajesh kakvo si vzel!!!
Автор: HEAD

Изпратено: 21-11-2008 19:59:52
bobson не ми се обиждай обаче явно не си много запознат със ски спорта и още повече със структурата на една ска!!!!!Ти като си купиш кола втора употреба дали има разлика между тази,на която и е "скъсан гъзъ" /ходова част и двигател/ ,а отвън е на кукла тоест  става потенциално опасна за новият и собственик и тази,която ти си карал и поддържал и знаеш,че може да разчиташ на нея дори и в по екстремни моменти /завои,високи скорости ,дупки и т.н./???Лично имам приятел купил си обувки втора ръка .След жестоко падане се оказа,че обувката е била с преправяна пета /безвидими разлики/и не е издържала на упражненият и напан.Беше се счупила като солета!!!!Още един случай ще ти кажа нова ска /марката ще я спестя/,но с дефект под автомата /нарушена вътрешна структура/знеш ли какво се случи след поредица от бабуни.............сам знаеш отговора...............Но всеки има глава на раменете и сам за себе си взима решение :-)))        ...........


2  3  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре