SKI.BG
     Четвъртък, 28 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: Voinata

Изпратено: 29-11-2008 19:49:16
Безумие!!! Банско естествено!

Поредното разочарование! Много съм възмутен от начина,по който хората от Юлен подхождот към нас --скиори и бордисти! Значи,работи само една! писта и това е Старата писта - 500м  я има я няма. И за тая писта Юленци ни искат 50!!! лв за каране! И на мен ми е ясно,че няма достатъчно сняг,ама айде сега да си плащаме като араби..... за нищо?! Бях решил утре да отида да карам там,но... уви! Съжалявам само,че днес не можах да отида,щтот съм на работа,а е било безплатно- мн ми се кара вече:) ! От Безбог ми казаха,че и там не става за каране и сега какво....ще чакаме! Но на Банско няма да отида повече! Тия хора там просто нямат срам! Дано да навали тази седмица и да ходим на Безбог,Трещеник,Бодрост....  Дано!  Това е от мен.  Много разочарован - Войната...

Автор: miro_vl

Изпратено: 04-12-2008 03:40:47
sasipaha hubaviq grad i kurorta samo , kakvo da vi kaja!
Автор: bobsn

Изпратено: 01-12-2008 14:04:45
И на мене не ми харесва тая история с цените, и тона на коментарите ви не ми харесва, що трябва да се дървите един на друг ,като нито един от нас не определя цените на тЮлените. Аз почти със сигурност изтривам Банско като дестинация поне за тоя сезон от моите планове, но знае ли някой... Обаче като знаем как стои въпроса със опашката за единствената кабинка, и общото свръхнатоварване на ски зоната в Банско, щото километрите писти не отговарят на броя на туристите, то дали това не е поредния просташки номер да се реши тоя проблем. Дали ... не е решил да редуцира посещаемостта на ски-зоната чрез цените, като изгони тия , на които уж им "свиди" да дадат 20 кинта отгоре. В краен случай дали ще ги плати някой е въпрос на личен избор, лошото е обаче отношението на тия търгаши към "Негово Величество КЛИЕНТЪТ". Щото тая година може да са решили и да експериментират, но Австрия, Италия, Словения не са ни  далече, а и в условията на световна финансова криза, когато алпийските ски-курорти се бият за всяко евро похарчено при тях, а не при добрите им съседни курорти, та да не се окаже, че Банско тотално е на път да загуби голямата маса посетители, които освен от лошите инфраструктурни условия сме издразнени и от подобно "бракониерско-дивечово" отношение.
Автор: miro_vl

Изпратено: 01-12-2008 14:04:04
zdravei Voina, nqma problemi , samo deto tiq na Bodrost sa oshte po golemi lainari ot Julenite ama kakvo da se pravi......obrabotvat pistite v 8 4asa sutrinta , a puk posle kamani imalo
Автор: Voinata

Изпратено: 01-12-2008 11:27:32
Ясно е,че по тая тема няма да се постигне консенсус! Има хора,на които им е все тая! То за това и 500г сме били по Турско робство,щтот винаги е имало такива,които им харесва да ги....  Няма значение! Да са живи и здрави и да си карат с маляките на Банско! Като останат 5 човека там,тогава ще си говорим пак! Един апел към хората от Югозапада -  НЕ ходете на Банско!!! Имаме си още места къде да караме! Ще се организираме. Аз отговарям за Петрич - тук сме поне 30 човека,а имаме и още последователи:) ! miro_vl  виж ти в Благоевград да организираш твойте приятели и ще ходим заедно да караме на някои от Нашите писти!  До скоро!
Автор: miro_vl

Изпратено: 01-12-2008 09:51:16
taka e , triite mi mneniqta
ISTINATA BOLI! NAJ LESNO E TAKA! nqma problemi , ne se surdq
Автор: miro_vl

Изпратено: 01-12-2008 00:01:12
Voina, ti ot Blagoevgrad li si ?
Автор: vorwarts

Изпратено: 30-11-2008 20:58:43
Стойте си тогава на село, било то и Боровец :)
Автор: ivcata

Изпратено: 30-11-2008 20:58:40
ne e spravedlivo za dve otvoreni pisti 50 lv ski karta. tia seliani ot bansko ne se li nalapaxa ve4e to biva al4nost no tiaxnoto na ni6to ne prili4a. dano  da falirati samo socialno slabi 4ujdenci da xodit tam.
Автор: ripai

Изпратено: 30-11-2008 20:52:57
Банско дори да е най добрия курорт ще го духа шот с тия скъпотии никой нема да ходи и накрая ще згъне цирка .Боровец цепи сите там .
Автор: erikson

Изпратено: 30-11-2008 18:59:17
Сигурно доста пари получаваш от Юлен за да рекламираш Банско вьв всички форуми, и между другото много бьлгари ходят в Гьрция на ски,по евтино е по спокойно е и няма такива  цени


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре