SKI.BG
     Четвъртък, 28 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: hk_vlady

Изпратено: 29-11-2008 23:05:48
Препоръчайте ми Курорт За ски в БГ

Искам да отида за 6-7дена на ски някъде 3-10 Януари. Но виждам че навсякъде вдигат цените къде е най-добре да се отиде на ски цена качество някакви "нормални" цени. Гледах в Пампорово имаше оферта Пакет 7 нощувки със закуска и вечеря * 61 лв -  427 лева, в хубав изглеждащ хотел :)

Автор: lichinko

Изпратено: 15-12-2008 17:32:29
Е смятам, че повечето стари посетители вече са свикнали на изказвания тип "Банско е супер" от знайни и незнайни лаици, но истината, колкото и горчива да е тя е само една:

Банксо смърди и колкото и да го пудрят пак ще намирисва - я на местни безсмърни фолклорни величия,  я на безочливо и нагло отношение към посетителите, та дори и на безсрамно сравнение с топ Европейски курорти.

Това е истината момчета и драги момичета, и колкото по-рано ние (потребителите) я разберем (и вземем мерки), толкова по-бърз ще е преходът и превъзпитанието на хората занимаващи се със тази бяла за мен магия - ските.
Автор: miro_vl

Изпратено: 06-12-2008 12:34:36
priqtel , yasho, dai pls koordinati za tova mqsto, 4e i az si tursq kurort za 4ujbina !!!
Автор: yasho751

Изпратено: 05-12-2008 19:37:34
60 лева хотел ползваш всички саоражения 1700м над морско равнище близо до бг 350км аз ходя редовно.яки писти нема гъчканица а бе истинско ако проявяваш интерес дай мейл а единствено трябва да имаш международен паспорт
Автор: miro_vl

Изпратено: 04-12-2008 18:46:26
Otidi na borovec , Qstrebec 2 i 3 e istinata!!!! 22 lv celodnevna karta prez sedmicata i nqma nikakvi snowbordisti!!!! Plus tova sega sa postroili nov 4sedalkov lift na markujicite !!!
Автор: bobsn

Изпратено: 04-12-2008 15:09:31
O-o-o,
ама как Пампорово...
Те там последната седмица на Януари и целия Февруари имат фестивал на диворастящите цветя, по пистите разбира се... А ако вече планинарките са изскубали цветята по тучните поляни може да се насладиш на кви ли не строителни анти-технологии във всякаква фаза, които няма да мръднат и още две-три петилетки барем.
Автор: hk_vlady

Изпратено: 03-12-2008 21:22:25
Мерси за Безбог има много негадивни мнения за теми и особено за хижата и че нивото и е хептен паднало?! :/ За чужбина знам но няма да имам време за повече от 7дена тъй като ме чакат яко изпити да го е*а :)  И  за Банско ми казаха че е яко цигания та останаха като че ли като алтернативи Боровец и Пампорово.
Автор: bobsn

Изпратено: 01-12-2008 18:51:25
Да, всичко опира до конкуренция, а в случая до липсата на такава. Ако имаше още само един курорт, а за мене Боровец доста бързо настига Банско, то цените нито в единия нито в другия щяха да са такива, пък ако се наговорят, то това бързо ще се разбере и те тотално ще загубят за години напред основната маса скиори. Пък за условията по курортите - български навсякъде и отвсякъде. Не виждам какво те спъва да потърсиш чужда дестинация, може малко по-скъпичко да ти излезе (знам, че при над 10 дена вече и пътят се изплаща), но поне ще започнеш сезона и годината на чисто и подредено място.
Автор: robin

Изпратено: 01-12-2008 17:50:43
А и още нещо - туриста възприема ски зоната и курорта като едно цяло.Поне аз така мисля.Миналата зима в Банско почистването на сняг и лед беше под всякаква критика.За липсата на места за паркиране просто нямам думи. Отношението на банскалии също е отвратително,гадни селяци са тия "хотелиерчета". Ресторантите по Бъндерица и Платото са си с гадна и скъпа кухня.От тази гледна точка цена-качество скикартата може би идва малко завишена.Но все пак скизоната е най-добрата в България.Това е....
Автор: robin

Изпратено: 01-12-2008 17:42:54
За съжаление или не  vorwarts е абсолютно прав и точен в оценките си. Да и аз искам да карам на 30 лева,но съгласете се,че нито пампорово, нито боровец могат да се  мерят с банско,а искат същите пари. Да не говорим за разни други пародии.Пистите на Банско са ок,...можеше и още имайки впредвид това което съм виждал в Австрия.Е ще видим тая година как е с тази рекултивация и след отзивите на vorwarts? Щото въпреки,че и в Австрия скипаса излиза някъде 25/35 евро на ден километрите писти,инфраструктурата и обработката е доста по-добра.Да не говорим за безплатните паркинги и чистотата в курортите. Това е друга тема....
Автор: miro_vl

Изпратено: 01-12-2008 14:10:36
vorwarts, ti gledai da ne idesh v moreto ako produljavash taka


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре