SKI.BG
     Четвъртък, 28 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: БББ

Изпратено: 15-12-2008 09:17:25
Защо не качват от междинна станция (при Лалето) на Симеоновския лифт

В събота 13.12.2008г.  ни  бе отказан превоз с лифта под претекст, че шефа е забранил от страх да не се правят далавери с билети. Лифтаджиите бяха заключили с решетки 4-та станция на лифта и на пускаха никого с горното обяснение. Всички които карат ски или борд на Витоша добре знаят, че в случай, че не работи 3-седалковия лифт на Лалето, единствената алтернатива да се върнеш обратно на Алеко е от междинната станция на Симеоновския лифт. Кой дава право на ръководството на лифт Симеоново-Алеко да отказва превоз, при работещ лифт и липса на технически или атмосферен проблем на хората, които слезли до долу и нямат никаква друга възможност да се върнат. Не е ли престъпно само заради страх от далавери с билети да се отказва превоз в планината, при гъста мъгла и отрицателни температури на когото и да било, камо ли на семейство с 4-годишно дете, както е в моя случай!?!?!?!?!?  Препоръката на лифтаджиите беше да слезем до долна станция на лифта , където имало официална каса за билети и от там щяли да ни качат. Как се ходи в кишата по незнайни пътеки 2-3 километра, през гората в мъгла, 3 чифта ски, скоирски обувки и 4-годишно дете.?!!!???  Господа шефове помислете над тези въпроси и утре когато някой се загуби или измръзне, изпълнявайки вашите препоръки, какво ще обяснявате в съда? Хич не е хубаво да се подигравате с живота и здравето на хората под претекст, че ваш служител може да направи далавера и да ви ощети бизнеса!!!

Автор: quentin

Изпратено: 20-12-2008 12:37:14
лелеее...:). Дано да падне повечко сняг, че като гледам тази тема и коментарите по нея... хората откачат...:))
Автор: БББ

Изпратено: 19-12-2008 09:20:45
Г-н Vorwerts може и да съм мутант, но някъде за забелязахте да хуля и плюя по фирма Витоша ски АД, като цяло?
Имаше конкретен проблем с лифта и върху нега са фокусирани моите недоволства.  Нямам поглед върху дейноста на фирмата тъй като от 2 години карам на Боровец /по-евтино ми излиза поради факта , че не се плаща за деца до 6 г. и полудневната карта беше 15 лв. през уикенда/. Сега ще ви кажа, някои неща , които смятам за положителни:
- въвежда се една единствена електронна карата за всички съоръжения.
- има нови и хубави уръдия за изкуствен сняг.
- има нощно каране на добре осветена писта.
- забелязах ,че се строят някакви дървени ограждения около Лале, ограничаващи пистата, което също е хубаво.
- струва ми се ,че пистите се обработват по-често, отколкото в миналото.
Сигурно има и други подобрения, избройте ги вие, дайте факти.
Не ме обвинявайте, обаче че се оплаквам от нещо наистина сериозно.
Никой няма-полза от случващото се на междинна станция - нито бизнесът ви, нито ние потенциалните ви клиенти.
Автор: yasho751

Изпратено: 18-12-2008 12:59:57
vorwarts сори батка не беше за теб:)
Автор: Martti

Изпратено: 17-12-2008 21:59:12
Vorwerts, аз съм на същото мнение по отношение на развитие и подобрения. И аз съм израснал а Витоша и имам изключително сантиментално отношение. Може да е хълм, ама...  Въпроса в случая беше просто как нещо хубаво да стане по-хубаво! Това имах предвид с ясните правила! Не да се анатемоса и да се заклейми наред! В никакъв случай! Поне аз така го възприемам. И аз имам наблюдение над северно американските курорти и австрийските Алпи и знам какво имаш предвид. Просто, да ти кажа честно е така в нашата дискусиийка, ще ми се да запазим добрия тон без да се хокаме и да се кълнем или да се наричаме с разни думи. Не че ще си накриви някой капата от това, ама и без друго аман от негативизъм и простащина по улицата и къде ли не. Та....абе щеше ми се да си дискутираме по благоразположено някак си. Смятам, че колкото по-отговорни хора има и на малките места като това нашето тук, толкова по- добре! Поздрави
Автор: vorwarts

Изпратено: 17-12-2008 21:33:55
Нищо лично. Остават си само "дискусииките". Аз позитивни неща в казаното по въпроса със състоянието на ски зона Алеко не виждам. А е известно, че на фона на разрухата до момента, освен тази фирма, независимо кой стои зад нея, никой нищо добро не е направил. За мен, като човек отраснал на Витоша, по-добро от това което в момента се случва на това изстрадало хълмче не може да се случи. Видял съм и виждам как се развива ски и планинският туризъм в най-добрите и не чак толкова добрите европейски и американски курорти и си позволявам да твърдя, че намеренията на хората захванали се с мъничката ни планина са повече идеалистични отколкото капиталистическо обогатителни. Разходите са колосални, а приходите, благодарение и на мутантите хулещи в тази тема са отрицателни.

Затова по-добре по римски, Картаген не слуша - тогава да се изличи от лицето на земята.
Автор: Martti

Изпратено: 17-12-2008 21:12:40
Човече, ако това последното, което изрече беше отправено към мен и позитивното ми отношение към реда и спазването на принципите - и етичните и законовите, то не знам какви са твоите идеали. Кое от това което казах не одобряваш? Какъв ти е мотива и основния принцип? Не, че съм любопитен към личните ти проблеми и мотиви, ама нали се отвори дискусийка. Ясно ми е, че ме "нахрани" здраво с предишния си пост, ама с какво го заслужих!? С какво точно призива за взаимното уважение между хората и идеята всеки да и почисти дворчето е лошо нещо? Поздрави
Автор: vorwarts

Изпратено: 17-12-2008 21:04:04
Бла-бла-бла, празни приказки на хора които никога не са знаели понятието дисциплина, закон и цивилизовано отношение към планината и правилата. Останете си такива соц мутанти, съобразяващи се само със собствените си желания, кефове и настроения. Българската земя е обречена с човечета, като вас.
Автор: Martti

Изпратено: 17-12-2008 19:41:02
Никаква медийна атака! Витоша си е Витоша. Според мен нещата трябва да се случват по-регламентирано, а и да сме по-човечни някак си. Тоталитаризма не си е отишъл за съжаление. Никак даже!! Явно от времето на историята от Ястребец и кабината там нищо не е мръднало. Казарма! Просто всеки "гази" по нещичко и после "насмита другарчето".  Ако има наказание според закона за каране във време, в което съоръженията са затворени, то хората да си носят последствията нарушавайки закона! В случая никой не е търсил сметка кой и защо е карал и къде. Хората поискали да се качат на лифта е друга история за друг мазач! Можело да са и обикновени туристи и да не са пускали лалето. Отказа да се продаде билет обаче е свързан с това, което казах в предишния пост.
Самолюбие или не, всеки да си "лъсне обувките" и да е малко по-добър и по-честен! Това ни е проблема според мен! За съжаление институции и фирми и т.н. за в позицията да предлагат услуги или продукти, което е много деликатно нещо. Или се превръщаш в безскрупулен лапач и те мелят по форумите, излизайки че се организира атака срещу теб или регламентираш всичко, с което се занимаваш описваш го ЯСНО и прилежно и оставяш хората ако ще се прецакват, то да става по техен личен избор, а не да излиза, че ти го правиш умишлено както в случая! Лично мнение!
Абе хора, айде малко снежец да падне да се оправи настроението, че се смазваме с дискусии
Автор: vorwarts

Изпратено: 17-12-2008 18:23:29
Мъжки, нещо ти се е замъглил разсъдъка, препрочети си постовете в твойта тема и после дрънкай и се заяждай...
Автор: yasho751

Изпратено: 17-12-2008 18:13:55
Ei  vorwarts ti beshe na skoro mnogo vazmuten ot tova kak sam bil narekal nqkoi v druga tema ama neshto mai tiii ...... aaaa.... (maloumie) koi tva a?


2  3  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре