SKI.BG
     Четвъртък, 28 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: happy

Изпратено: 30-01-2009 11:06:34
Състояние на пистите в Боровец

Хора, какво е състоянието на пистите в момента в Боровец. Става ли след падналия сняг от междинна до долу или само на Маркуджиците?

Автор: ivodemirov

Изпратено: 21-02-2009 20:47:47
...и днес карах там - 21.Фев. - навалял е  и валеше мнооого сняг, пистите на Маркуджиците бяха масово необработени, караше се много трудно и тежко, на Ястребците положението е почти същото. Най-добре се караше на Ситняковските писти и Мартиновите бараки. Предполагам че след като днес спря да вали, пистите за утре ще са в перфектно състояние, ако бъдат обработени разбира се...наистина снега е в изобилие.
Автор: quentin

Изпратено: 16-02-2009 10:28:24
15.02 - неделя - мнооооого добро ! Ястребците бяха добре обработени, Маркуджиците бяха перфектни до обяд.

Малко в повече ми дойдоха всичките училища като се изсипаха след обяд на Ястребците та стана малко като на боулинг, ама така е... :)), и новобранците са хора :).

Поздрави и шускайте докато има сняг!
Автор: ivodemirov

Изпратено: 10-02-2009 09:03:27
На 07.Фев. беше много добре на Маркуджиците и на Ястребец до междинна, оттам надолу беше киша и кафеникав сняг, ако не завали тая седмица няма да става за (приятно) каране през уикенда!
Автор: quentin

Изпратено: 09-02-2009 12:23:48
Събота - 07.02 - карах на ястребците и бях приятни изненадан от качеството на пистите(е..., в 15:00 стана истинска киша). Караше се много добре и на двете писти които обслужва седалковия лифт.
За Маркуджици незнам, че ми се стори излишно да се пускам до там.

Поздрави и пожелания за мноооого сняг!
Автор: karat4

Изпратено: 06-02-2009 15:49:12
Ima kazaha 4e gore e bilo lo6o vremeto ,za tova M........e ne sa rabotili nqkolko dni ,no vqrvam 4e dnes sa gi otvorili !!!!!!
Автор: BBB

Изпратено: 06-02-2009 13:41:56
Сезона приключи!!!!
Автор: bat_pencho

Изпратено: 06-02-2009 11:48:21
karat4, а имаш ли информация защо Маркуджиците са били затворени и дали ще е така и в събота?
Благодаря предварително
Автор: karat4

Изпратено: 05-02-2009 18:29:33
Dnes bqh gore ,ne6tata varvqt na zle snega se ka6va ,mnogo be6e toplo ,desniq rakav na Qsrebec-es\vspres po4ti nqma snqg v dolnata si 4ast na drygite dva rakava ima izkystven snqg koito mnogo omekna ,Markydjicite ne raboteha ,bqha zatvoreni i vsi4ki ski -y4eli6ta s angli4ana se ma4iha po Qstrebeca .Ne sam dovolen dnes ,iska nov snqg opredeleno !
Автор: ivodemirov

Изпратено: 02-02-2009 14:21:43
И аз ходих вчера  -  на 1-ви февруари, наистина пистите бяха в много добро състояние, така не съм ги виждал никога. Карах на Маркуджиците, след това на Ястребците и навсякъде беше добре и без никакви камъни. Далаверата е да се отиде ей сега през седмицата когато няма хора, който има възможност да го направи, ще си изкара уникално добре !!!
Автор: karat4

Изпратено: 30-01-2009 20:59:46
Dnes bqh tam ,karah na Qstrebec-exspres-izvanzemna rabota ,karal sam 10tina pati tozi sezon taka obroboteni ne sa bili nikoga ima i oradiq za snqg koito rabotqt postoqnno na leviq rakav


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре