SKI.BG
     Петък, 19 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: kiki

Изпратено: 02-02-2009 17:05:13
Да получим карта?

Някой знае ли нещо по темата? -  Правителството плаща ски карти

Автор: KISSfan

Изпратено: 19-02-2009 17:16:13
  Bobsn, ZDR!
  Това с пакетните цени през туроператори за едни и същи места, но на различни цени за българи и чужденци си е направо ДЕСКРИМИНАЦИЯ спрямо родния турист!!!......... Това е един пълен абсурд!!! 
Автор: bobsn

Изпратено: 19-02-2009 10:23:17
Kiki,
за жалост си в прав, че сме племе, само че не диво ами прекалено кротко, като овчици сме им. Щото не знаем как да си отстояваме правата, не става въпрос за това да ходим да мятаме камуди и да палим, а като потребители да отказваме да им ползваме некачествените и некоректни услуги. Ще ти дам само два примера за ценовата им политика към родните си туристи:
- Преди 4 години колегата ми решава да летува в Слънчев бряг, търси си апартамент, щото е булката с бебе + баба и дядо за гледачи. Намира нов хотел, но се стряска от цената. Решава да си резервира там през агенция. Обаче никоя българска не му предлага в тоя хотел на по-ниски цени. Случайно от нет-а попада на словашка или чешка агенция, която оферира с 40% надолу за съшия хотел и съшия апартамент, почва кореспонденция с тях да прави резервация и те кво му отговарят: можели да продават ваучер, ако ще да е от Чехия, ако ще да е от Тимбукту или Нова Зеландия, но по договор нямали право да продават на български граждани. А колегата, щото му е толкова ъкъла си плати на бесните цени, разбира се остана безкрайно разочарован.
- от миналата година. С приятелски семейства и с децата отиваме на лятна ваканция за 10 дена в Албена, ол-инклузив в хотел 3*. Всичко беше ОК, дори и цените ни се видяха приемливи (верно че ги платихме ощт края на Януари за да хванем някво намаление). Едните ни приятели летуват там от 4-5 години, и се познават с целия управленски персонал. Та една вечер сядаме на частна почерпка с управителя на ресторанта и кетъринга на хотела. И той ни разправя ква обидна излагация прави АлбенаТур пак за родните им туристи. Праща ги значи с командировка за две седмици в Румъния през март да ходят да продават по некви техни тур.изложения ваучери за великденските празници. За българите тоя три или петдневен пакет струвал по 38Евро на ден/стая, а за румънците с включено дори извозване до Албена цената била по 18 Евро.
Та и сега с тези карти, да не си помисли някой, че те може да се дадат и на български туристи - изключено, щото както хотелиерите, така и цялата държава гледат на нас като на прости оцве дето всеки може да дои, стриже, дере и коли.
Автор: KISSfan

Изпратено: 12-02-2009 16:48:38
  Vorwarts, къде си приятелю? Нещо съвсем притихна вече... Дай едно мнение по въпроса. Сигурно знаеш нещо повече? :)))
Автор: kiki

Изпратено: 12-02-2009 16:09:05
Цялата тази концепция ми изглежда като все едно сме някакво диво статдо и държавата, и концесионерите и хотелиерите се чудят как да ни прекарат през някакъв доилен апарат. И понеже ние се дърпаме, са решили да ни подстрижат вълната, като с нашите данъци плащат чужди сметки. Е как да ходи човек да спонсорира тая простотия. Ми тези хора, като са объркали бик с крава, вместо да намерят вимето на кравата, ще хванат бика за  .......... /не за рогата/.

Автор: quentin

Изпратено: 11-02-2009 16:41:15
Какво се оказва... тези карти вървят комплект с пакетни цени за хотели+самолетен билет !!! :))
Тоест, пичове офертата не е за нас - простите българе, а само за чужденци...
Браво на наште!
Аре стига, че пак може да засегна някой и да ми забранят достъпа.

Поздрави и само шус!

Автор: quentin

Изпратено: 10-02-2009 14:58:14
Да kiki, интересно...KISSfan също беше пуснал хубаво мнение по тази тема, но явно бързо, бързо са се справили с нея... :)

Твоята идея е чудесна, можем да го направим както пожелаем, дори да си изберем друг форум -този на БАССЕС примерно или в някой друг ски сайт.

Не знам ама започва да става прекалено.
Важно е другите посетители във форума да знаят какво става, за да не останат след време излъгани...
Автор: kiki

Изпратено: 10-02-2009 12:14:27
Quentin, видях новата тема, но докато напиша мнението си и модераторите я изтриха. Да, развием идеята на Kissfan виртуално? Един сайт не е толкова труден за правене?
Автор: kiki

Изпратено: 10-02-2009 12:11:06
Мненията по тази тема щяха да са много повече, но модераторите яко трият. Да живее цензурата.
Автор: quentin

Изпратено: 09-02-2009 12:28:08
Доколкото разбрах вече има пакетни цени за НЯКОИ хотели, които включват карта, нощувка, закуска и са на добри цени. Там са раздадени тези безплатни карти :)) - по скъпите хотели в Банско, Боровец и Пампорово(това дали още е ЗИМЕН курорт...?).
Така че, който иска да се възползва от тези оферти да се огледа в пакетни цени от 3+ нощувки по 4+звездните хотели...

Успех
Автор: toni_tonev

Изпратено: 05-02-2009 15:30:31
То май щяло да има и карти за българи, ама ако ползват 6-дневна нощувка в курортите. Аз не знам кой българин ще отиде да стои 6 дена в наш курорт? Повечето хора ходят за уикенда. И в тая криза дето фирми фалират и се съкращават хора някой ще ходи да си кара кефа 6 дена? И задължително трябва да си в скъп хотел иначе няма карта. Това е безумие. С тия пари за спане, ядене и други неща за 6 дена човек може цял сезон да си кара ски на еднодневни карти. Това според мен си е схема за източване на пари от държавата. По-добре с тия пари вместо да правят такива сложни схеми да вземат да намалят цените на картите, а разликата да се финансира с тези пари от държавата. Ама явно от големите хотели са изпищели че няма хора та дай сега насила да напълниме хотелите. Що на мене държавата не ми възстанови загубите в работата, които търпя, а?????????


2  Следваща страница

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре