SKI.BG
     Четвъртък, 28 Март 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: msg

Изпратено: 18-12-2009 13:00:11
Поредната "БЪЛГАРСКА" работа с дата 18.12.2009 г...

Откриването на сезона на Витоша ще бъде тази вечер с нощно каране, но само в вамките на два часа - от 19.00 до 21.00 ч.! Цената, разбира се, ще бъде 20.00 лв! Т.е. - половин каране - ЦЯЛА цена... (Информацията е директно от касата на Витошко лале). Поне да бяха написали тази информация в сайта на Витоша ски! Да, ама не! Поредната дребна хитринка. Споделям това, за да няма разочаровани хора, които  ще се качат довечера на Витоша. Не искам да коментирам - който желае, да си даде мнението.
                                                        Snow is the law!

Автор: quentin

Изпратено: 21-12-2009 19:01:33
хахахахаха...майтап, майтап ама такова заливане на ски екипи с вино падна...чудех се да се смея ли да плача ли, като ги гледах младежите с големите термоси на гърбовете как се въртят наляво - надясно и...в еледващият момент някой остава с една такава "интересна" физиономия като му се излее собствената чашка греяно винце върху него...голям майтап беше. :)))))))))))
Автор: msg

Изпратено: 21-12-2009 13:42:09
Vorwarts,  не се газирай, пич. Иначе, от 5-те изречения, които си сътворил в "булгаристанското" си изложение, 3 са абсолютно несвързани и стилистично недоклатени! И що не каза, че откриването ще бъде толкова официално? Щяхме да се издокараме повече - с костюми и вратовръзки за мъжете и бални рокли за жените! :))) Ама нЕма как с такива дрехи да ручаму лютеница... :))))))))))))))))))))))
Автор: yasho751

Изпратено: 19-12-2009 11:57:07
ми нищо не казвайте който не му харесва има боровец банско.....и т.н
Автор: quentin

Изпратено: 19-12-2009 01:06:07
Да...УДЪЛЖИХА, както се изрази водещия  лифта до 22 30, което беше нормално на фона на огромния брой хора, които бяха дошли да покарат. Иначе първоначалните планове и официалната информация бяха за до 21 00.
Приятно изненадан останах от подготовката на Лалето, караше се чудесно, само в края в ляво става по "каменисто".
Откриването - като събор на село - сандвичи с лютеница, греяно червено вино и 3 в 1  - за всички...:)))(vorwarts  да не се обиди - това с виното и сандвичите беше готина идея, по - добре от нищо...).
Пуснаха се децата, после с факли - 5 мин, после балет "....некой си..." поскачаха още 2 мин и ...открихме сезона. :)
Лифта беше мнооого бавен(нямаше вятър), а на въпроса към лифтаджиите ЗАЩО, те отговориха: "има проблем с електрониката, и затова е по - бавен... :)))))))))))))) голям смях !

Иначе евала за пистата, направена е, бягайте да карате!  :)

Поздрави
Автор: vorwarts

Изпратено: 18-12-2009 22:14:12
Приказки, съчинения, пак приказки, няколко измислици и.. пълна дивотия демострирате булгаристанци с булгаристанци..

Пистата днес работи инзвънредно до 22.30. Тръгнах си след официалната част, а желаещите да покарат бяха наистина много.. Пак се пускате да мътите и без това размътеното от "доброжелатели" като вас..

Лепите се за глупости, като тази тема и мязате на форума на "булгаристанските майки кокошки" - безкрайно плямпане без граници...
Автор: bobsn

Изпратено: 18-12-2009 19:26:42
MSG,
а какво да кажем, като от утре сутринта тия наглеци ще прибират по 35 кинта, а реално ще работи само едно Лале,... а и детската 47,86 метрова писта на Меча поляна...
Пълно безсрамие!
Автор: kalata_n

Изпратено: 18-12-2009 17:36:07
Излъгация!


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре