SKI.BG
     Вторник, 16 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: cdmb

Изпратено: 29-01-2010 07:28:35
Може би ще доживеем

Във вчерашните новини чух за една идея на  шефа на Пампорово ,която аз лично съм предложил във форума доста одавна за безплатни лифт карти за деца,дано и другите курорти да се включат.Може би беше крайно време да се поинтересуват за някой свестни маркетинг менажери които да им покажат вратата за излизане от частичната криза която сами си направиха с игнорирането на БГ скиорите,УСПЕХ

Автор: skibum12321

Изпратено: 29-01-2010 22:51:56
s forum da se opraviat neshtata  ne stava.
glavite hotelski  sa tupi i zatova  deredjeto e takova-otliv na Bulgari , susedi i zapadniaci.
Ostanaha samo tezi koito biaha izlugani da si kupiat apartamenti v neskoposanite kompeksi i sega da se chudiat kak da se oturvat i do togava--- da hodiat nasila v BG.
welcome to Bulgaria
Автор: vorwarts

Изпратено: 29-01-2010 22:01:21
Туризъм в България... шегувате се....
Автор: cdmb

Изпратено: 29-01-2010 21:37:41
Мисля ,че сте големи писимисти ,дано не е така но ВВВ е напълно прав за семейният  торизъм,но за Добринеще не съм сигорен ,че е така защото миналата година местни деца се нишкаха между нас за да се качат на лифта без да бъдат забелязани.Но все пак аз имам в предвид не само за месни да важи тази превилегия,в случаят аз къто съм от Плевен да неби да искаме пари за влизане в парк Кайлъка на хора от други градове.Дано тази тема стигне до повече хора за да се видят сегашните собственици на хотели и курорти колко много са грешили в преценките си за средностатестическото БГ семейство.
Автор: BBB

Изпратено: 29-01-2010 13:17:47
Ами какво да кажа и аз, след като хората са го казали отдавна, "след дъжд качулка"!!
Навсякъде по света се стимулира семейния туризъм, с отстъпки за деца достигащи до 100% при възраст до 12год. Говоря за цялостен пакет а не само за лифт карта. И както споменават съфорумците, у нас и за въздуха ти вземат пари. Обаче нашите много късно се сетиха, когато загубиха българина, като клиент. Аз отдавна говорих за това тук в този форум но някои хора ме обвиняваха в нихелизъм антипатриотизъм и т.н.т, под предлог, я елате и вижте какво си ни е хубаво у нас. Може нашенската картинка да ми се види и такава но ще трябва да съм доста дрогиран и с поне два чифта розови очила.  На нашите хотелиери и туроператори ще кажа, че докато не развият продукта си към семействата с деца нищо добро не ги чака, защото групите от чужди туристи са несигурен бизнес (както се увериха от горчив опит). Няма нужда да изпадам в подробности, само нека се огледат в Австрия, Швейцария,Франция и Италия как го правят и ще се ориентират сами. Децата у нас имат две ваканции подходящи за зимен туризъм; тогава родителите естествено пренебрегват нашите курорти и заминават в по-атрактивни посоки. Защото както се досещате там с отстъпката за децата, почивката им струва също толкова колкото у нас. ЕДИН РАЗУМЕН ЧОВЕК КАКВО БИ ИЗБРАЛ? Така, че наистина само с две думи ще кажа. Ако някой има интерес у БГ да има туризъм, то той би трябвало да промени коренно пазарната си стратегия и то с една цел да върне българина да почива в собствената си страна. Иначе всичко останало са алабалистики и дребни трикове.
Автор: kalata_n

Изпратено: 29-01-2010 12:47:29
Това го има отдавна но наистина не е много популярно. Сега се сещам за два лифта - Добринище и на самоковския хулм зад града. Там децата карат (поне преди беше така) ако са ученици съответно в Добринище или Самоков. Показваха само ученическа карта.
Автор: J3k0

Изпратено: 29-01-2010 12:28:40
:) Надали.... това е България все пак. Тук за да дишаш ще ти вземат пари.
Дано да стане..., но съм прекалено негативно настроен.

Поздрави! :)


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре