SKI.BG
     Петък, 19 Април 2024
[english version] english version
FIS World Snow Day Sofia 2022
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ
FIS World Snow Day Sofia 2021
FIS World Snow Day Sofia 2020
FIS World Snow Day Sofia 2012
ЕДИН СКИ ДЕН НА.. фотогалерии
World Skitest
SKI.BG partner > Yourski.RU
SKI.BG PHOTO GALLERY
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FIS Alpine World Ski Cup Bansko 2009 LIVE
СПОНСОРИ на БФСки
Националният Ски Отбор
NOKIA Snowboard FIS World Cup Big Air Sofia 2007
 
СКИ в България > СКИ порталът!
 
FORUM - SKI in Bulgaria
(moderated by vladi)

Публикувайте Нов Отговор << Обратно към Теми
Създадено от:  
Автор: 123^

Изпратено: 29-03-2010 15:23:30
Националното първенство по алпийски ски

Здравейте, предстоят по четири старта при мъжете и жените в Банско (6-9 април) от календара на ФИС, като два от тях (по 1 гигантски слалом и слалом) ще бъдат и национално първенство. Очертава се доста сериозна конкуренция тази година и въпреки липсата на Килиан Албрехт има доста състезатели (при мъжете), които имат възможности да спечелят или поне да бъдат в тройката. Може би и тук, в края на сезона, ще се даде отговор дали по-младите са изпреварили по-опитните, които бяха извадени от отбора в края на миналия сезон...Какво очаквате от състезанието....кои са вашите фаворити...ще покажат ли състезателите, които в момента са в националния отбор, че са напреднали доста в последно време...или отново по-опитните ще спечелят? Аз лично залагам на извадените от отбора Стефан Георгиев, Деян Тодоров и Михаил Седянков поне за слалома....за гигантския слалом може би сегашните национали ще се представят доста по-добре.... 

Автор: 123^

Изпратено: 21-04-2010 21:10:23
С нетърпение ще очаквам да видя дали случайно ще има някакви промени в националния отбор за догодина, макар, че се съмнявам!
Като гледам и купа България пак не е за някой от "нац. отбор"...
Автор: vorwarts

Изпратено: 18-04-2010 11:48:09
Е, за Деян и Стефан поне познах... Да не го играя пророк, но смятам, че Деян ще се завърне в отбора, като балансиращ фактор.. сега той е по-зрял и след една година на размисъл и колебания има нов стимул и поглед върху живота, което личи от резултатите му в състезанията...

А що се отнася до останалите играчи, времето ще покаже дали са заслужили инвестициите в тях...

Това което ме смущава е, че не виждам нови качествени попълнения при жените, а това силно влияе и на мъжете... не съм го измислил аз, но здравите ски отбори задължително имат добри представители и от двата пола... така чисто психологически сред състезателите се пораждат процеси на конкуренция, които веднага дават по-добри резултати на състезания.. 
Автор: plamen_red

Изпратено: 17-04-2010 19:30:15
kak  komentirate taka spokoino sled kato slovenskite iuno6i bieha na6ite maje kato fini6iraha s grab:)))))))))))))
Автор: 123^

Изпратено: 10-04-2010 21:46:26
Има едно интересно интервю във в. Новинар от  юни 2009 г. на Деян Тодоров и и неговият баща Райчо Тодоров...за съжаление не ми се получава да пусна директен линк тук..но който има желание може да го потърси в архива на в. Новинар от 3.06.2009.  Мисля, че ще е интересно на любителите на българските ски, макар да е от миналото лято пак продължава да е актуално. И тъй като изписах доста неща последно време...вече спирам да пиша...надявам се наистина в националния отбор на България да бъдат догодина най-добрите скиори - независимо кои, но нека всеки има шанс да се докаже...без значение на колко години е!... и да има и юношески (втори) отбор...защото иначе и малкото останали хора, които се интересуват от българските ски ще си намерят друго развлечение..   
Автор: 123^

Изпратено: 10-04-2010 12:02:26
Така .... състезанията в Банско приключиха... и общо взето според очакванията ми ... само Стефан Георгиев не се представи добре.... въпреки, че в Турция беше показал, че е в добра форма...дано да продължи и другия сезон. Другото, което трябва да се отбележи е изключителното представяне на Стефан Присадов на гигантския слалом. Иначе двата слалома са доста разочароващи за нашите като резултати и май никой не успя да си подобри ФИС точките на тях. А националната титла на Деян Тодоров за мен е съвсем нормално нещо. И догодина, ако не се откажат, национален шампион на слалом ще бъде един измежду Деян Тодоров, Михаил Седянков и Стефан Георгиев. А да не пропускам и доброто представяне в края на сезона и на Димитър Христов, който отдавна не е в националния отбор. Така че, силно се надявам от федерацията да разширят малко националния отбор за догодина, та поне да си запълним квотите за Световната купа в Банско и за Световното първенство.  И да се замислят дали е редно все пак националните шампиони на България да не бъдат в националния отбор !? И незнам кой какво мисли, но аз искам да видя догодина на Световното първенство при мъжете четиримата най-добри български скиори....аз като привърженик на българските алпийски ски искам да видя най-добрите, а не да ми обясняват, че видители този не бил перспективен, онзи не бил удобен и така нататък. А при жените положението си е трагично. Просто там коментарът е излишен. 
Автор: rescue_raho

Изпратено: 04-04-2010 18:23:34
Това ми прилича на предходната "анкета" Колкото и да не ни се иска да признаем-нещата са ясни! След многомесечните тренировки везните са в полза на Гого,Чонгара и Присадов. Всеки друг резултат ще е вследствие на грешките на горните,а не на "силата" на Стефан,Мишо и Деян! В спорта има ясни канони-тренировки = резултат! Но живота е такъв,какъвто е! Весели празници на ВСИЧКИ!!
Автор: vorwarts

Изпратено: 30-03-2010 22:33:10
В играта трябва да включа и Никола Чонгаров, който също може да се "озъби" на "старите кучета"...
Автор: 123^

Изпратено: 30-03-2010 15:47:49
Да припомня само какво се случи миналата година..
В слалома национален шампион стана Михаил Седянков, втори Деян Тодоров, а Стефан Георгиев завърши трети, а Никола Чонгаров, Георги Георгиев и Стефан Присадов не успяха да намерят верния път до финала.
В гиг. слалом шампион стана Стефан Георгиев, втори пак бе Деян Тодоров, а на третата позция остана Димитър Христов.
По-рано тази година Стефан Георгиев стана национален шампион в супер Г и супер комбинацията....
Автор: vorwarts

Изпратено: 30-03-2010 11:49:52
Аз бих заложил на Гого и Деян, а голямата интрига наистина ще бъде двубоят между Стефан Георгиев и горните двама... Гаранция Стефан ще иска да се докаже и точно това може да му скрои номер... 


 

ТУК ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕТЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАТЕ СВОЙ СОБСТВЕНИ ТЕМИ И ОТГОВОРИ

РЕГИСТРИРАНЕ НА НОВ ПОТРЕБИТЕЛ!

Моля, използвайте browser IE5+ или Netscape4+ за да публикувате нови теми и отговори


ВНИМАНИЕ! В .ски ФОРУМ на SKI.BG е прието публикуването на теми и коментари/съобщения, свързани със ски и сноуборд спорта. Не се допуска публикуването на теми и коментари, засягащи престижа на SKI.BG. Не се допуска публикуването на теми и коментари, нарушаващи добрия тон, както и публикуването на теми и коментари с комерсиално съдържание. Недопустимо е препубликуване на теми и коментари с еднакво или идентично съдържание! Подобни теми и коментари ще бъдат игнорирани, а достъпът на злоупотребилите потребители ще бъде забранен. За публикуване на комерсиални съобщения и реклама изпратете запитване. Лични обяви можете да публикувате само в раздела .ски обяви. Не злоупотребявайте със съобщенията. Те НЕ са анонимни. SKI.BG оказва пълно съдействие на властите при установяване на самоличността на потребители, изпращащи нецензурни или обидни текстове на лична, религиозна, верска или политическа основа и съобщения, нарушаващи добрия тон.

ВАЖНО! За да публикувате нови теми и коментари/съобщения, е необходимо да се регистрирате. При Log-in /ВХОД/ в системата, всеки път след първоначалното въвеждане на Username /Потребителско име/ и Password /Парола/ е необходимо да потвърдите установения от системата потребител с повторно натискане на бутона Log-in. В .ски ФОРУМ след публикуване на тема или коментар може да редактирате съдържанието им в полето за текстова редакция, след като натиснете иконата „Редактирай” в ляво над реда „Автор:вашето потребителско име”. За да бъде приета редакцията на текста, е необходимо да натиснете бутона „Публикувайте”. Вие може също така да редактирате вашия личен потребителски профил като натиснете иконата „Редактирай” вдясно на реда, над блока с темите - „Logged-in като вашето потребителско име”. За да предотвратите публикуване на теми и съобщения от други лица с вашето потребителско име, след приключване на работа в .ски ФОРУМ, затворете браузъра. Сортирането на темите може да става по възходящ ред спрямо датата на публикуване на най-новите теми – натиснете „Последна Тема” или спрямо датата на публикуване на най-новите съобщения – натиснете „Последен Отговор”. Най-новите съобщения във всяка тема са винаги най-отгоре, на първа страница. В .ски ФОРУМ имате възможност да търсите по ключови думи в съдържанието на вече публикувани теми и коментари. Въведете дума в полето за търсене, изберете от падащото меню групата на търсене в теми, в съобщения или на автори и натиснете бутона „Търси”. В .ски ФОРУМ на SKI.BG се допуска публикуване на теми и коментари на кирилица и латиница.


___________________________
[xt] MSGBOARD v2.0 POWERED
 
 
 
© 2002-2019, SKI.BG > www.ski.bg > www.skibg.com > SKI.BG > СКИ в България > СКИ Порталът! All rights reserved. Всички права запазени. Terms & Conditions - Условия за ползване. Powered by [xt]. нагоре