SKI.BG > FREESTYLE > ФРИЙСТАЙЛ СКИ в България - http://www.ski.bg

. фрийстайл новини : SKI.BG стартира раздела FREESTYLE! - 04 Февруари 2013 - 17:07

ФРИЙСТАЙЛ. Поставяме началото на първия български специализиран източник за фрийстайл ски и сноуборд спорт – разделът FREESTYLE – ФРИЙСТАЙЛ на SKI.BG съдържа информация за ски и сноуборд спортни дисциплини, като ски & сноуборд ПАРК и ПАЙП / СЛОУПСТАЙЛ, ски & сноуборд ФИГУРНИ СКОКОВЕ и БИГ ЕЪР, СКИ-КРОС & СНОУБОРДКРОС и МОГУЛ. Разделът е предназначен за всеки интересуващ се от фрийстайл тематиката, екипировката и местата за фрийстайл ски и сноуборд каране в България и по света. Разделът FREESTYLE – ФРИЙСТАЙЛ на SKI.BG ще бъде постоянно допълван и обновяван.

ВНИМАНИЕ

Фрийстайл ски и сноуборд спортът е опасен. Вие може да загинете или сериозно да се нараните, ако практикувате всяка от формите на фрийстайл ски и сноуборд или други дейности сред природата. Информацията и новините на този интернет сайт са предназначени само за обща представа. Авторите и редакторите в този сайт полагат всички усилия, да представят полезни данни, но вследствие на човешка грешка, текст и изображения съдържащи се в рамките на този сайт могат да бъдат неточни, неверни, или с „изтекъл срок на годност”. Използвайки информацията предоставена от този сайт, посредством четене или гледане, Вие се съгласявате да освободите собствениците на SKI.BG, както и сътрудниците на изданието от каквато и да е отговорност за наранявания или загуби, възникнали при използването на тази информация. Освен това, Вие се съгласявате да използвате всяка информация от този уеб сайт, като карти, снимки, задължителни инструкции за монтаж или шаблони на собствен риск, без собствениците на SKI.BG и сътрудниците на изданието да носят каквато и да е отговорност за използването на посочените продукти при фрийстайл ски и сноуборд или всяка друга употреба.

Спорт и дейности сред природата, като фрийстайл ски и сноуборд са опасни занимания, и могат да доведат до сериозни наранявания, дори и до смърт. Затова от съществено значение преди употреба на фрийстайл оборудването/екипировката е:

– внимателен прочит и разбиране на инструкции за употреба
– запознаване с възможностите и ограниченията на продукта
– адекватна подготовка и усвояване на подходящи техники и методи за ползване
– разбиране и приемане на съществуващия риск

В случай на съмнение или проблем с разбирането, свържете се с производителя на фрийстайл оборудването.

Всички материали на този онлайн сайт са обект на авторски права. За репродукцията им, електронно или по друг начин, се изисква разрешение. Това включва препубликуване и показване на други сайтове по какъвто и да е начин.

2012 (с) SKI.BG, Всички права запазени.

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL