SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. съобщения ски бягане дисциплини : Семинар и състезание по ски бягане на 28-29 май 2013 г. на Белмекен - 16 Май 2013 - 10:50

СКИ БЯГАНЕ. БФСки съвместно с Федерацията по ски бягане на Русия организират състезание по ски бягане - индивидуален спринт в класически стил за мъже, цени, момчета и момичета на 29 май 2013 г. в района на високопланинската спортна база Белмекен. Поканата за купа Белмекен 2013 ще намерите в раздел СКИ БЯГАНЕ > ДОКУМЕНТИ.

Организаторът на Направление ски бягане към БФСки г-жа Даниела Машова съобщава, че в състезанието ще участват състезателите от България и Руския национален отбор мъже - спринтьори. В порявата ще се включат Световните шампиони от Вал ди Фиеме 2013 Никита Крюков, Алексей Петухов и Александр Панжински, както и Веселин Цинзов, Антония Григорова-Бургова, Теодора Малчева.

Също така, на 28 май 2013 г. на Белмекен ще се проведе Семинар по ски бягане. Лектори на семинара ще бъдат Юрий Камински - Гл. треньор на Руския националния отбор – спринтьори, Михаил Деветяров - Олимпийски шампион треньор на Руския националния отбор – спринтьори, доц. Петър Зографски и други. Семинарът ще се проведе в ресторанта на база „Алегро Плюс”.

Темите и пълната програма на семинара ще намерите в раздел СКИ БЯГАНЕ > ДОКУМЕНТИ.

Моля в срок до 23 май 2013 г. да потвърдите вашето участие.

Направление ски бягане,
Българска Федерация по ски

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL