SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг ски новини : Ледена пързалка отново примамва в кв. Лозенец - 26 Ноември 2013 - 22:23

За втора поредна година софиянци могат да се наслаждават на новата ледена пързалка в баровския квартал Лозенец. Дългоочакваното откриване на леденото украшение на Спортен комплекс „Лозенец Спорт” беше вчера и предизвика огромен интерес. На партито на пързалката, която се намира на ъгъла на бул. "Черни връх" и ул. "Кораб планина", присъстваха над 100 деца. Те бяха зарадвани с много забавни игри, лакомства и награди. Съпричастни със събитието бяха много политически дейци и хора от общинската и местната власт.

Леденото съоръжение ще функционира по план до края на март и ще работи всеки ден от 9.00 ч. до 22.00 часа. Модерната пързалка е разположена на много удобна локация (метростанция “Джеймс Баучер” , трамвай №10 , в близост до МОЛ CCS и МОЛ Paradise Center). Съоръжението е с размери 30 на 15 метра и е изработено по съвременна технология, отговаряща на всички европейски изисквания.

Капацитетът на пързалката е 60 души, а сесиите за пързаляне са по 1 час. На постоянно разположение на гостите на съоръжението има четири професионални треньора, медицински екип, топла чайна и ресторант. Когато децата се забавляват на пързалката, техните татковци могат да използват удобствата на супермодерното, закрито и отопляемо футболно игрище „Лозенец Спорт”.

Входната цена на ледената пързалка е 5 лева, а наемът на кънки струва - 4 лева. Предвидени са и абонаментни карти, които са за 12 посещения и струват 72 лева. За организирани училищни и групови посещения цената за кънки, вход и инструктор е само 7 лева на човек за 1 час. Клубът организира школа за начинаещи и напреднали. На пързалката могат да бъдат организирани детски и фирмени партита и рождени дни.

Sportal.bg
26 ноември 2013 | 19:24

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL