SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг ски новини : Детски лифт карти за 1 лев в Банско за Световния ден на снега 2014 - 14 Януари 2014 - 14:18

СВЕТОВЕН ДЕН НА СНЕГА БАНСКО (SKI.BG) -- По случай третото издание на международния ден на снега 19-ти януари 2014 г., Ски център Банско кани всички любители на белите писти да посетят курорта. Ще има много забавления за малки и големи. Цената на дневната карта за деца ще бъде 1 лев, а за всички останали, независмо от възрастовата група 40лв.

Миналата година концесионерът на ски зона Банско - „Юлен" АД, отбеляза Световния ден на снега по същия начин, като пусна децата да карат за 1 лев. Тогава гости на церемонията бяха легендарните скиори Алберто Томба и Петър Попангелов. Двамата велики скиори изнесоха открит урок на малчуганите и им дадоха ценни съвети как да практикуват любимия си спорт.

"За поредна година в Банско отбелязваме „Световния ден на снега" с драстични намаления на ски картите, като по този начин искаме да приобщим към бялата магия децата и учениците от цяла България, коментира за „Стандарт нюз" Иван Обрейков, маркетинг директор на „Юлен". – Желанието ни е да поканим всички, които искат да се насладят на една перфектна неделя в планината. Сигурен съм, че много деца и техните родители ще изберат Банско за 19-и януари. Температурите в ски зоната позволяват от два дни оръдията за изкуствен сняг да работят на пълна мощност. До дни ще пуснем и още писти".
 
В момента снежната покривка в ски зоната Банско между 40 и 80 см. Работещите ски писти в зоната са осем, от които има и за начинаещи и за много напреднали

Bansko Winter Resort
www.banskoski.com

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL