SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг ски новини : Продължава записването за Държавното първенство по ски за журналисти - 22 Януари 2014 - 16:38

Продължава записването за участие в 51-ото Държавно първенство по ски за журналисти, което ще се проведе на 26 януари в Боровец. За втори път Българският ски клуб на журналистите организира атрактивно вечерно състезание в дисциплината гигантски слалом, което се провежда с любезната подкрепа на домакините от „Бороспорт АД" и курорта Боровец.

По традиция състезателите ще са разделени в три възрастови групи, както при мъжете, така и при жените, като надпреварата отново ще е за комплектите медали и специалните награди, осигурени от верига спортни магазини SLS на Rossignol и Бороспорт. След по-малко от месец в Боровец ще се проведат и първите от повече от 20 години насам в историята на курорта стартове за Европейската Купа по ски-алпийски дисциплини.

Националното първенство за журналисти се завръща в курорта отново след четиригодишна пауза и отново гарантира състезание от най-високо ниво, като последна проверка преди големите стартове от календара на Международната федерация по ски. Ежегодното първенство ще излъчи и българските представители за Световно първенство по ски за журналисти през сезон 2014/2015 година. Всички професионални журналисти, които искат да почустват адреналина от истинско ски-състезание, могат да заявят участието си в надпреварата и да научат повече подробности онлайн, на адрес: www.scij.bg/events/borovets2014/

Организаторите от Българския ски клуб на журналистите и „Бороспорт АД" ще предоставят безплатен транспорт от София до Боровец и обратно на 26 януари, неделя. Таксата за участие в състезанието е 10 лв. Краен срок за записвания - 22 януари, 23.59 ч.

от Пламен Вълков
Стандарт нюз
22.01.2014, 15:37

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL