SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг ски новини : Чепеларе открива ски сезона на 20-ти декември - 17 Декември 2014 - 16:12
По случай откриването курорта ще предложи безплатен лифт и нова ледена пързалка

ОТКРИВАНЕ СКИ СЕЗОН 2014/2015, ЧЕПЕЛАРЕ. Oфициалното откриване на ски сезона в зеленото сърце на България - Чепеларе - ще се състои на 20-ти декември 2014г. (събота), съобщиха от Amer Sports България - фабриката за ски в Чепеларе.

Стартът на събитието ще бъде даден от 9:00 часа на пистите под връх Мечи Чал, като лифтът ще бъде БЕЗПЛАТЕН през целия ден.

Изненадите по случай откриването ще продължат от 17:00 часа до сградата на Община Чепеларе, където ще бъде открита и новата ледена пързалка. От 17:30 часа феновете на кънките на лед ще могат да се насладят на първото си каране на кънки в центъра на град Чепеларе.

По време на откриването Тодор Бозуков, кмет на гр. Чепеларе, ще приветства гостите в компанията на Олимпийските шампионки на България Евгения Раданова и Екатерина Дафовска.

Синтетичната ледена пързалка ще бъде отворена всеки ден от 10:00 до 22:00 ч. За възрастни цената за 1 час е 4 лв. + 4 лв. наем кънки, за деца от 7 до 12 години – 3 лв. + 3 лв наем кънки, за най малките входът е безплатен. HAPPY HOUR от 14:00ч. – 16:00ч. входът е безплатен.

За тези, които искат да си закупят карти за брой посещения, цените ще са изключително атрактивни. За повече информация и цени вижте Фейсбук страницата Синтетична ледена пързалка Чепеларе.

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL