SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг ски новини : България най-желаната дестинация за македонците - 26 Януари 2015 - 15:48
Банско е най-търсеният зимен курорт

България е най-желаната дестинация за македонците. Банско е най-търсеният зимен курорт. Това се казва в анализ на няколко македонски туроператори. "България е най-желаната дестинация. Ние предлагаме пакети за Банско, Боровец и Пампорово. На практика предлагаме всички хотели. В нашите предложения фигурира и Сандански", казва Сузана Зелениковска от агенция "Фибула".

При тях най-ниската цена е от 18 евро на човек в тризвезден хотел в Банско. В петзвезден цената е над 50 евро на ден за един човек. "Много хора искат да почиват в България. През изминалият уикенд нямахме нито едно свободно място. Ние предлагаме хотели, които се търсят от клиентите ни. Банско предлага отлични условия за скиорите, но и на много високо ниво спа-центрове и забавления", казва още Зелениковска.

"От съседните държави най-голям интерес има за България - за Банско и Боровец", казва от своя страна Робертино Трайковски от туристическата агенция "Орфей". Според управителя на агенция "Игуана" Александър Чоневски, ако туристите търсят качество на хотел, ски-писти, места за разходки и истинска почивка най-евтино и най-добре ще бъде да заминат за България - в Банско, Боровец или Пампорово.

Агенциите дават и подробна информация за географското положение на Банско и Боровец, климатичните условия и природните богатства, включително и кратка историческа справка.

Novini.bg
26.01.2015 | 09:22

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL