SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. ски екипировка ревю : Запази топлината с THERMOS - 05 Ноември 2015 - 14:12

ТОПЛИНА. Има удобства в съвременния активен живот свързан със спорт и туризъм на открито, които не могат да бъдат пренебрегвани. Основната потребност от топли и питателни храни и напитки навън сред природата и в планината, по време на ски или сноуборд занимания, може да задоволим напълно самостоятелно и без да влизаме в първата кръчма или душна закусвалня, просто като използваме специализираните съдове за термично съхранение на храни и течности. Култова марка продукти в тази област е Thermos - Термос, име станало синоним за бутилките запазващи чая горещ часове на ред и в най-мразовитите условия.


 

Иначе Tермосът е изобретен през 1892 г. от шотландски учен в Оксфордския университет и за първи път е произведен с търговска цел през 1904 г. от двама братя германски стъклари. Те нарекли продукта "Термос", което идва от гръцката дума "therme" - "топлина". Името по-късно се превръща в запазена марка, а терминът "термос" става нарицателно. Tехнологията е продадена на американската компания Thermos, която се развива през годините и става известна с иновативните технологии и трайното подобряване на материалите, използвани за създаване на продукта.

Оригинален Thermos може да запази кафето ви горещо до 24 часа

Топло или студено? Напитки или храни? Термосите с едноименната марка Thermos са класически, качествени продукти, които позволяват до 24 часа съхранение температурата на съдържанието си. Те имат дизайн за всеки вкус и много приложения. Thermos са леки и компактни, удобни както за пътуване, така и за ползване през свободното време или в офиса. Вакуумната изолация - патентована технология на Thermos, поддържа храната и напитките, топли или студени по-дълго от всякога.

Моделът Thermos Stainless King Flask съчетава най-новите технологии с ретро дизайна на продукта. Двойностенните вакумно-изолирани термоси са изработени от неръждаема стомана и на практика са нечупливи. Stainless King запазва температурата на течноста до 24 часа гореща и до 24 часа студена. Има сгъваема удобна дръжка. С вместимост е 1200 мл., а тежи само 690 грама.

 

Thermos King Food Jar е термос специално предназначен за съхранение на храна. Изработен е от неръждаема стомана. Запазва температурата на храната до 7 часа гореща и до 9 часа студена. Предлага се в комплект със сгъваема лъжица. Вместимостта му е 470 мл., а теглото 385 грама.

 

Термос Light & Compact e гама , разработена от Thermos, която позволява по-голям капацитет да се вмести в по-малки външни размери. Като в същото време се увеличава времето през което се запазва температурата на напитките. Предлага се в две разновидности – 1 литър и 750 мл. с тегло съответно 520 и 485 грама.

 

Всички продукти с оригиналната марка Thermos се предлагат от
www.eshop-gorgona.com

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL