SKI.BG > FREESTYLE > ФРИЙСТАЙЛ СКИ в България - http://www.ski.bg

. фрийстайл новини : Paradise Waits за настроение преди зимата - 04 Декември 2015 - 12:50
Премиерата на най-новия екшън ски филм от култовите Teton Gravity Research нахъса най-запалените фенове на фрий-ските у нас

КИНЕМАТОГРАФИЯ. Раят наистина ни чака в най-новия екшън ски и сноуборд филм Paradise Waits на Teton Gravity Research, на премиерата на който у нас вчера вечерта се насладиха няколкостотин от най-запалените фенове на фрий-ските и сноубординга. След премиерата на Almost Ablaze в края на 2014-та, за втора поредна година в България имахме възможността да видим най-новия филмов проект на титаните от култовата щатска екшън спорт медия компания TGR.

Благодарение на Станислав (Тони) Черешаров, или накратко Ставри;) и неговия екип, с подкрепата на Pamporovo, Zagorka и Cine Grand, снощната премиера на "Paradise Waits" вече е в историята, а над 200 запалени по белите екшън спортове младежи и девойки си тръгнаха още по-нахъсани и мотивирани за това, което ще правят през настъпващия вече зимен сезон.

Както ни уверяваха от TGR, видяхме едни от най-талантливите скиори и сноубордисти в света, сред които: Sage Cattabriga-Alosa, Ian McIntosh, Tim Durtschi, Angel Collinson, Nick McNutt, Dana Flahr, Dane Tudor, Dash Longe, Dylan Hood, Colter Hinchliffe, Todd Ligare, Griffin Post, Johnny Collinson, Cam Riley, Clayton Vila, Sammy Carlson и други.

Всеки един от тях е следен през целия филм, докато са на различни места из целия свят, улавени са техните личности в странни, безгрижни и забавни моменти, преливащи се в тотален екшън веднага, щом условията за любимото им занимание се наредят "като в Рая".

За да бъде изживяването пълно, премиерата у нас беше в един от най-добрите кино салони в София – "Cine Grand" в City Center Sofia.

А за капак, с трейлър след края на филма, организаторите повдигнаха завесата за това, какво ни чака само след седмица в същата зала - отново филмова премиера, на уникалния документален двугодишен кинематографичен проект "THE SAMMY C PROJECT" на легендарния скиор Sammy Carlson. Подробностите очаквайте скоро на WWW.SKI.BG!

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL