SKI.BG > FREESTYLE > ФРИЙСТАЙЛ СКИ в България - http://www.ski.bg

. фрийстайл новини : Идва премиерата на документалния ски филм "The Sammy C Project" от TGR - 08 Декември 2015 - 11:41

КИНЕМАТОГРАФИЯ. Броени дни до втората за сезона фрий-ски филмова премиера у нас на култовата щатска екшън спорт медия компания Teton Gravity Research. След Paradise Waits миналия четвъртък, на 11 декември 2015 г. (петък) от 20:30 ч. кино Cine Grand в City Center Sofia за втори път ще предостави най-голямата си зала, за да видим и второто заглавие за тази година от TGR - уникалния документален двугодишен кинематографичен проект "THE SAMMY C PROJECT" на легендарния скиор Sammy Carlson.

Филмът е резултат от двугодишния проект между TGR и легендарния фристайл и фрирайд скиор. А за тези, които не знаят: Sammy C е (не) човекът, който първи успява да приземи switch triple rodeo 1260 още през далечната 2010г. През годините той неколкократно се изкачва на почетната стълбичка на състезанията X Games и по-конкретно в дисциплината Slopestyle. След като прекратява състезателната си кариера, Sammy обаче не се отказва и продължава своето развитие като скиор, като пренася триковете от парковете към необработените терени. Именно това му носи и три последователни златни медала в състезаанието X Games "Real Ski Backcountry” (2013/2014/2015г.).

Вече може да сте сигурни, че уникалният стил на Sammy C в комбинация с филмовото майсторство на TGR, е сигурен знак, че това което предстои да видим този петък, няма да ни разочарова.

Ако вече не сте в Банско за откриването на сезона, не пропускайте да се заредите за зимата! Организаторите, начело със Станислав (Тони) Черешаров - Ставри, и тази седмица обещават освен 44-минутния ски екшън, да има безплатна бира благодарение на Загорка, а след прожекцията отново място за афтерпартито ще е бар Switch.

Премиера на "The Sammy C Project" от TGR
на 11 декември 2015 г. (петък), от 20:30 ч.
в Cine Grand в City Center Sofia

Билети на:
http://cinegrand.bg/Home/moviebooknow_new?fid=7gOMIMyB0Lo%3D

Фейсбук страница на събитието:
www.facebook.com/events/1735663406653222/

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL