SKI.BG > FREESTYLE > ФРИЙСТАЙЛ СКИ в България - http://www.ski.bg

. фрийстайл новини : Националите по ски-крос стартират на Европейската купа във Вал Торенс - 15 Декември 2015 - 21:08

СКИ-КРОС. Българските национални състезатели по ски-крос започват участието си в календара на международните състезания през новия сезон 2015/16 с предстоящите в четвъртък и петък, 17-18 декември 2015 г. два старта за Европейската купа по ски-крос във френския зимен курорт Вал Торенс, съобщи специално за SKI.BG ръководителят на отбора по ски-крос в Направление "фрий-ски" на БФСки Георги Моллов.

В събота, 19 декември, на същото място ще се проведе и старт за ФИС, в който българите също ще се състезават. В стартовия лист за Европейската купа има представители на 13 нации.

Националният ни отбор по ски-крос в състав Владимир Попов и Стоян Върбанов, водени от техния треньор Георги Моллов, вече са във Вал Торенс и днес направиха неофициална тренировка.

Във видеото по-долу, изпратено ни от Вал Торенс, може да проследите тестовото спускане на българите. Интересно е, че състезанията във френския Вал Торенс ще се проведат на същото трасе, на което само преди броени дни се проведе вторият за сезона старт за Световната купа по ски-крос (10-12 декември). Страшно изглежда!

Нека пожелаем успех на Владо и Стоян, за които това ще бъдат първите стартове за Европейската купа по ски-крос, в които ще участват!

SKI.BG
15 декември 2015 г.

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL