SKI.BG > СКИ в България - http://www.ski.bg

. бг ски новини : Сезонът на Витоша стартира довечера - 18 Януари 2016 - 11:01

ОТКРИВАНЕ СКИ СЕЗОН 2015/2016 ВИТОША Ски сезонът на „Витоша" ще стартира днес. Сред причините за забавения старт е и кражбата на кабели по Коледа на част от оръдията за технологичен сняг.

Любимата писта на софиянци - „Витошко лале" ще започне работа от 18,30 ч днес. Това съобщиха за „Стандарт нюз" от „Витоша ски". „Особено внимание заслужава факта, че цените на картите и билетите остават непроменени и с включена планинска застраховка, независимо от близо 20 % увеличение на цената на тока", допълват от „Витоша ски".

От дружеството са категорични, че при благоприятни климатични условия, през целия сезон ще работят ски писта „Витошко лале" и другите ски трасета. За дневното и вечерното каране е осигурена непрекъснатата работа и на „Алпийския бар", където може да прекарате приятни мигове.

Гардеробите на „Витоша ски" АД са заредени с ново, съвременно оборудване, както за скиори, така и за сноубордисти. Дружеството предлага и услугите на високо квалифицирани ски-учители от „Витоша ски" АД за всички възрасти.

Стандарт нюз
18 янаури 2016 г., 10:48 ч.

 [xt] ski

Обратно

Powered by [xt] , PHP & MySQL